Şimdi Ara

Video : King Of Hybrids @ _rush_ (GNGWC 2008 Türkiye 3,sü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://video.google.com/videoplay?docid=7222041278122727933&hl=en

Abartısız söylüyorum _rush_ Silkroad Online"nın en iyi buildlerinden biridir. Videoyu umarım beğenirisniz.

İyi seyirler arkadaşlar...

• 1. glavierda ya lag var ya işi bilmiyor
    2. si klasik rogue tek atamassa tek yiyor
    3. undead biraz dalga geçmiş ama genede kesmiş seni
    4. olarak kestiğin warioru iyi kesmişsin ama absürt damageler yiyor oda bufflarını açmamaış 18k ne demek bi warior için çözemedim orayı şuan 90 yapmadığım bi build tam fikrim yok o konuda

kısacası kral biraz ağır kaçmış neyse güzel videoydu paylaşım için tşkler
  • 1- İşi bilmiyor dediğin glavier Jessicaa serverın en sağlamlarından biri :)
    2- Evet öyle hızlı olan kazanır
    3- _rush_"ı ben yani UNDEAD_GiRL ün sahibi olan ben kullanıyorum videoda UNDEAD i de kardeşim _rush_ kullanıyor. İkimiz kendi charımızda olsak ikimizde birbirmizi kesmezdik :) UNDEAD_GiRL de 85 silahı ve iyi bir set olmadığı için snowuda açmadım farkındaysan :)
    4- Divizone ların 2 sini birden yiyen bir char 18 k yer :)
  • haha.. ogün bende vardım dwde.. geldi yanıma, pm attı . videoda çıkmak istermisn dedi bende ok dedim :D meğersem benle pvp yapıp koyacakmış.. kaçtım ordan :D adam gerçekten sağlam.. yani bildiğim en iyi ss nuker. 15 k nuke atıyor bana
  • sayfa goruntlenmıyor baska link yokmu?
  • Video Google'da sorun var galiba videoyu açmıyo
  • Evet arkadaşlar Goohle Video"da sorun var site çıldığında konuyu güncellicem. İyi eğlenceler.
  • çok merak ettim ya.arık sro oyanmıyorum ama şu buildi bi solesene

pm den.teşekürler
  • Ellerine sağlık güzel video hazırlamışsın.

Bir sorum olacak tam olarak yapılandırması ne, yani skilleri ve stat olarak nasıl bir dizilim yaptın.

İyi Geceler...

Not: Pardon forumda değilmişsin İyi Günler diyim o zaman o daha bir genel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..::Thunderbolt::.. -- 29 Ekim 2008; 0:44:25 >
  • güzel charın varmış dostum
  • Bi ara rush ile yapalım yaw..Ben DaB :D
  • Çözünürlüğü ii gözükmüyo???
  • Merhaba arkadaşlar Ben _rush_ sahibiyim ilk aldıgımda nası pert bi haldeydi undead girl bilir :D neyse geçelim _rush_ ın buildine
    ben bu yavrucağızı her zaman blader kadar tank yüksek damage lar vercek kadar iyi duruma getirmeye çalıştım ve öle olduda 80 ve 90 lv lerde hybrid lıgında biraz deişiklik verdigim str ye yada int e göre buildinde deişklikller yaptım 80 lv de eli ligtingti blader dan bi farkı yoktu vs.. 80 ne kadar 5/1 gittim 80 den 90 'a full int verdim damage yogunlaştım elbiselerlede farkları kapadım açıkcası 73 den önceye dek char neydi tam bilmiyorum ama kesinlikle ne yaptıysam özel bi hal aldı az önce undeadın dediğine göre espirisine rastgele oldu :D dermişiz kimden bahsediyoruz : sölimm bu char server daki hiç bir twohandsworda 1 vs 1 de yatmıyor en baba glavire kesiyor bowcular zorlasada dayanamıyor , full int nukerlere snow bile açmadan kesiyorum
    ((force olmayan hiç bi blader kesemiyor sun dahi olsa elinde)) sunlılar ise deişiyor - ah bide sun swordum olsakiş alıcam iananmayan arkadaşlar varsa lütfen silkroad eldorado dw ye gelip 5 dk lıgına izleyebilir :))) tşkk edeyorum undead_girl gülüme

• Açıklama için teşekkürler gülüm :)

herese iyi seyirler...
  • Sizin Serverda Universall pill satmıyor lar mı :)
    Vidyo için bir sirketle anlaşsaydınız keşke :)
  • satıyolarda 600 tanesi 2 pvpde bittiği için hiç almasak daha iyi oluyo :D
  • http://video.google.com/videosearch?q=silkroad++eldorado&www_google_domain=www.google.com&emb=0&aq=f#

burada ise diğer video var serverımızın diğer en sağlam +9 elmanları da burda bakın ne kadar dayana biliyolar :D :D:D
  • Peki Yapılandırma Vs Resimlerini Koysana Uykum Var Valla Anlamıs Değilim :)

Hybird Ama Kaca Kac
  • yaw dün gece vs yaptık, snowu bitene kadar dayandım. en son division yedirdim, aha kesicem dedim.. yatır yaptım crit vurdum yattı, birinci batır yaptım, ikincisini yapamadan öyle bi lag girdiki, o lag olmasa belkide kescektim yaa =((( sonra tabi öldüm
  • Dün nasıl peçe içeri soktum herifleri :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.