Şimdi Ara

Video konsollarına ek vergi geliyor (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
2
Favori
26.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
282 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    orta sınıfı sağılacak inek olarak görüyorlar, zaten pek bir oyda gelmiyor bu kesimden... o yüzden bas vergiyi gitsin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakarikikiri -- 19 Nisan 2020; 23:7:21 >
  • #bizbizeveririztürkiyem
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

almanyadan getirteceğiz eş dosta mecbur
    Alırsam doğudan kaçak alacağım.
  • Ayy kıyamam canım yhaa.Gel.
  • Bu konu neden ana sayfadaki populer konularda gozukmuyor? Mobilde en azindam baktigimda goremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seri X almayı düşünüyordum başını alırım bu saatten sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Ben bu salgın vakasına özel konuşmuyorum, genel konuşuyorum.
  • geçmiş olsun

• korkum dahada arttı Bakan Albayrak: Daima çalışmaya devam edeceğiz

• Vatan bilgisayar hemen 2500e sattığı one s 3500 yapmış sanki gümrükten bugun geçti cihaz

• Eskiden yeni sistem çıksın PC yi upgrade ederim falan derdik şimdi bitti o iş. Hem ortada ürün yok olan da çok pahalı işlemci vs fiyatları da artmış sanırım yeni konsolların fiyatları 6000₺ min çok üzerinde olacak oyunlar zaten o biçim. Bu oyun firmaları 60$ dan oyun satmazlar yeni nesilde çünkü işler karıştı maliyetler daha da arttı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun şu ki AKP tabanında hiç etki etmeyecek bir zam bu. Hatta alkışlanacak. Devletin giderleri çok, ödemeye geldik bu dünyaya, birileri kazanırken...

• gerçekten çok merak ediyorum bu adamlara oy verecek olan 18-30 yaş arası insan var mı?

ancak 60 70 yaşındakileri kandırırlar artık

teknoloji, araba,internet, ne varsa hepsine düşman herifler lan. dünya gidiyor mersine biz gidiyoruz tersine alüminyum ne kadar ulaşılması kolaylaşan gelişen şey varsa bizde daha ulaşılmaz oluyor. lanet olsun gidin artık ya
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Kendi joystiklerini kendileri yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 20 Nisan 2020; 10:8:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için farketmeyen durumdur, parası olmayana zaten herşey pahalı
  • Dün geforce now'ı denedim. bilmeyen varsa, internet üzerinden stream oyun teknolojisi.. 50 mbit vodafone fiberle single player oyunlarda hiç donma olmadan cayır cayır oynadım.. sonra team fortress 2 oynadım oyunda fps oldukça düşük gibi geldi böyle yavaş çekimde gibiydi.. fakat single player da performans çok güzel bu teknoloji zamanla daha da gelişecek ve online oyunlardaki sorunlar da giderilecek.. çok sayıda stream hizmeti ortaya çıkacak google stadia türkiye ye gelecek falan falan.. birkaç yıl sonra hatta o kadar bile sürmez, 25 mbit ve üzeri internete sahip olan kimsenin konsol ya da ekran kartı alıp kullanacağını sanmıyorum.. hem ekran kartı, hem de konsol eninde sonunda tarih olacak.. yani ekran kartlarını son kullanıcının almasına gerek kalmayacak stream oyun firmalarına satılacak.. nasıl youtube dan video izliyoruz aynen böyle çok yaygın şekilde bir standart oluşacak.. ha konsol belki yine olur ama bu stream servisleri kullanan şeyler olur.. mutlaka almak durumunda kalmazsınız o konsolları.. eski bir pc, herhangi bir android cihaz bile yeterli gelir her şekilde.. oyunları satın alıp, 3 - 5 dolar da aylık üste vererek onboard ekran kartı ve 10 senelik pc ile cayır cayır oynayacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Hitler 88 -- 20 Nisan 2020; 10:35:33 >

• Yetmez ama evet hehehe
  • falterubbix kullanıcısına yanıt
    Cevap veriyorum:
    Zehirlenmiş eğitim sistemiyle hayatında tek lider olarak bunları tanımış 18-30 yaş arası çok genç!! var.
    AKP iktidara geldiğinde 8-10 yaşındaki bebeler bunları asrın lideri ve ekibi diye belletilerek eğitildi.
    Bunlar şimdi dediğin yaş grubunda..ve bu forumda da görebilirsin örneklerini.

60-70 yaşında dediğin (40 yaş ve üstü de diyebiliriz) amcalar dayılar ise üç-beş müteahhidi,kendine oy verenleri kollayıp oy vermeyenlere,muhalefete koruma kalkanı arkasında hakaret etmeyen, kapsayıcı, tek derdi millet olan devlet adamı kimliği,kalitesi,seviyesi,kibarlığı ve kapsayıcılığı hüviyetindeki liderleri gören kesim.Misal bizim peder,ailedeki dayılar amcalar vs.

Tabi kafa beyin algılama gidik olan da var elbette.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.