Şimdi Ara

Video konsollarına ek vergi geliyor (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
2
Favori
26.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
282 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla iş zor. Ama seni biraz rahatlayayım . Bu bürüs en geç 2 aya dünyayı kendi haline bırakmazsa kıtlık, üretim, iletim ve tüm bakım gerektiren altyapı hizmetleri ufaktan su koyvermeye başlar. Tek derdimizin, bir dilim ekmek bir yudum su olduğu günler gelir. Biz de konsolmuş, dolarmış bunlar İçin endişelenmeyi bırakırız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/sgk-acigi-uce-katlandi-mali-yapi-alarm-veriyor-5647480/
    yarinhaber.net
    Milyonlarca liralık vergi borçları silinmiş
    http://yarinhaber.net/guncel/20019/milyonlarca-liralik-vergi-borclari-silinmis

2018 yılı
    Habertürkhthayat.haberturk.com
    İlk 100'ün borcu 30,7 milyar lir
    https://www.haberturk.com/1-milyon-lira-ve-uzeri-vergi-borclulari-aciklandi-2160562-ekonomi

2019 yılı
    www.hurriyet.com.tr
    İşte Türkiye'nin en büyük vergi borçluları
    https://www.hurriyet.com.tr/galeri-iste-turkiyenin-en-buyuk-vergi-borclulari-41328030/5

Vallahi saatlerdir yazıp yazıp korkumdan siliyorum, sadece linkleri paylaşacağım, linklerden anlaşılıyor zaten ne demek istediğim

• Bu vergi Avrupa'dan gelen ürünler için gümrük birliği anlaşmasına aykırı değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • husobas kullanıcısına yanıt
    kitap okuyunca cahilliğinin bittinin sanan cahille karşı karşıyayız. evet cahil konuş söz sende.
  • Video konsollarına ek vergi geliyor
  • hali hazırda %20 ÖTV,%18 KDV alınıyordu şimdi birde %50 Gümrük vergisi geldi yani toplamda %88 vergi ödeyeceğiz.Bu iş böyle gitmez ARTIK YETER. Fakirden alıp zengine veren sistem yerin dibine batsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E41040413

80 milyon kacakci olacak bu gidisle. her yurt disina cikan yaninda bir sey ile gelir.

3 tarafi denizlerle cevrili hapishane cumhuriyeti oldu bu ulke.

sonraki secimlerde akp yok olacak kesin. ama isin komigi ondan giden oy da mhp'ye gidecek. bi halt yapmadan bedavadan oy.

ne kadar kalitesiz bir yer burasi ya.
    "Uzay ülkesi Asgardia'nın an itibariyle 203 bin 582 vatandaşı bulunuyor. Bunlar arasında en fazla üye 26 bin 409 kişi ile ABD vatandaşları arasından geliyor. Ülkenin ikinci en kalabalık topluluğu ise Türk vatandaşlarından oluşuyor."

Neden ikinci olduğumuz belli. Kaçmak istiyoruz.
  • Şimdi öğrenmek ve emin olmak adına soruyorum;

Mesela, PS-5'in Türkiye'deki satış fiyatı 5.000 TL. olacaktı diyelim bu vergi öncesinde. Ve konsolun Ekim sonrası çıkacağını varsayarsak, %20 vergi ile 5.000 TL.'nin üstüne 1.000 TL. daha ek maliyet gelecek ve konsolun yeni fiyatı 6.000 TL. mi olacak?

7.000 TL. için de gene aynı %20'lik hesapla 1.400 TL. ek maliyet ile yeni fiyat 8.400 TL. olacak?
  • Tv izleme vergiside yakında gelir

• Para lazım para :)

• zaten kdv + Ötv ödüyoruz üstüne ek vergi nedir Allah aşkına !
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipli jeton

Hocam tek arızası tuşların düzgün basmaması ise tamir edilebiliyor diye biliyorum. Tuşların lastikleri değiştirince düzelir. Lastikler yedek parça olarak piyasada bulunabiliyor.

Keza analoglar da öyle. Joystick mekanizmasının da yedek parçaları var. Kalitesine göre fiyatı değişiyor.
    Hocam kablo sorunu da var. Bana en az 2 adet Ps1 veya PS1 uyumlu PS2 joystick lazım ama inan makul fiyata hiçbir yerde bulamıyorum. İkinci el temiz olsa almaya razıyız ama o da yok güvenilir. Analog zaten kullanmıyorum. Düz joystick yetiyor. Adeta antika/karaborsa. Bu böyleyse Commodore64, Amiga kullananlar falan napıyordur acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Nisan 2020; 21:28:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation’dan bile para kazanmaya calisan devlet var. Utaniyorum artik..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: husobas

Bu mesaj silindi.
    Tam ben de bu ekşici kafalı mesajlar nerde diye bakıyordum al işte bir moron burada.

• the_dedektif kullanıcısına yanıt
    Hocam kol 500 oldu. :D kolun BAŞINI alıyoruz 360a. :)))

• Yahu o dandirik plastik parçasına kim 7k verecek gerçekten çok merak ediyorum.

Not: Ps4 sahibiyim, kötüleme amaçlı yazmadım.
  • satıcılar çok aç gözlü doğal olarak sadece kendilerini düsünüyorlar tamam kazanan kazansinda bir sey demiyoruzda her seyi bahane edip fiyati yükseltmek nedir altina yapacagini bilseler tuvaleti söylemezler

• Az önce CİMER’e yazdım, bakalım ne cevap gelecek.

Video konsollarına ek vergi geliyor

• almanyadan getirteceğiz eş dosta mecbur
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.