Şimdi Ara

Video kurgu için PC toplamak mı 2. el MAC mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Bu soruyu sormak içinde internette ki doğru birkaç adresten birisi olduğunu düşünerek sizlere bu soruyu sormak istedim.

Video kurgu için video kurguyla uğraşmış ve/veya donanım bilgisi olan arkadaşlara 2 sorum olacak.

1. Sağlıklı kasmadan video kurgu yapmak için Mac mi PC mi? Genel olarak görüşlerinizi karşılaştığınız olumlu olumsuz yönleri merak ediyorum. (Mesela Pc ya da Mac para oldukça yükseltmek şunda daha iyi ama performansı şöyle gibi olabilir örnek olarak söylüyorum sadece)

2. Özel olarak da kendi bütçen 3000-4000 arası (3000'ine ne kadar yakın o kadar iyi :) ). Bu bütçe aralığında 2. el bir Mac mi? Yoksa toplama bir Pc mi bu konuda ki önerileriniz ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Not: Oyun oynamak kesinlikle 2. planda olay video kurgu ve grafik programları. Ancak video kurgu ve grafik arasında seçim yapmamı isterseniz video kurgu açık ara daha öncelikli.

Dip Not: 2. sorum için bu fiyat aralıklarında olur mu bilmiyorum ama 4k video işlemek gibi bir seçenek 4500'e çıksakta olabilir ama 4k çekmek ve işlemek şuan bütçeli bir iş bu sorum ek bir soru olarak cevaplanmasa da olur merakımdan soruyorum diğerleri alma/edinme kullanma isteğimden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spawn999 -- 19 Mayıs 2016; 16:51:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 wii oyun listesi sizce nasıl ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.