Şimdi Ara

Video mu nasıl küçültürüm??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçenlerde LoL videolarımı çekip, anı niyetine saklamak istedim. Deneme için çektiği 20dk video 9,5 GB tuttu. Ancak ne yazık ki benim bunu saklamam zor. Bu yüzden videolarımı küçültmek ancak kalitesini kaybetmemesini sağlamak istiyorum. Çektiğim programdan çok memnunum ancak küçültme programı arıyorum.
    Şimdiden Teşekkürler DH!!!

• UP
  • Bu konunun Lol ile alakası nedir?
  • Troty T kullanıcısına yanıt
    Bu forumu daha çok takip ettiğim için size sormak istedim, bunda yanlış olan ne??
  • eskilerden total video converter diye bir program vardı onunla yapıyordum ben ama baya zaman geçti üstünden ne oldu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfighter1111

Bu forumu daha çok takip ettiğim için size sormak istedim, bunda yanlış olan ne??

Dostum forumun belli bir düzeni var Yazılım Genel forumuna açılması gereken konuyu buraya açmamalısın,herkes böyle konuları buraya açarsa kargaşa olur düzen bozulur
  • virtualdub kullan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Troty T kullanıcısına yanıt
    Buralarda bunun gibi video çekenler varmış diye duydum, bir yardım atarsanızkonu kapanmadan halledebilirim işimi...
  • Görüntü kalitesini bozuyor, başka yok mu??!
  • İlginç merak ettim, iyi oynuyor olmalısın
  • Ne diyeceğimi bilemedim ^.^
    Ama iyi oynadığımı da söyleyemem, bu forumda ne üstatlar var...
  • skyfighter1111 kullanıcısına yanıt
    videolarımı küçültmek ancak kalitesini kaybetmemesini sağlamak istiyorum

Bu dediğin sanırım yok
  • Dediğini Movie Maker , Sony Vegas , After effects vb programlarla yapabilirsin.
    Büyük ihtimalle kaydettiğin AVI dir bu format en kaliteli ve büyük yer tutan bi format , bunu MP4 ya da WMV türevlerine çevireceksin işte bu programlar sayesinde.
    Yapması kolay Videoyu tutup timeline a atıyorsun bu programlarda ondan sonra RENDER tarzı bir menü oluyor orda istediğin çözünürlüğü seçip renderlıyorsun
    1280x720 boyutunda saniyesine 6 mb e yakın oluyor
    1920x1080 de 8 10 arası değişiyor.

Tabi codec olayları falan var ama o kaydedilirkenkine bağlı. Bazı codeclerin boyutu renderlarken büyür bazılarınki küçülür , bazıları bu programlarda açılmaz

Yukarıda verilen Conventerları sakın kullanma , AVI formatını işlenmemiş maden olarak düşün önce işlemen lazım ondan sonra conventerları kullandığında kalitesi çok değişmez ama onu wmv mp4 formatında yeniden renderlamadan convert edersen kalitesi çok kötü olur ses kayması vs olur görüntüde bozuklukta olabilir çok şey olur yani hatta hiç kullanma conventer falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LLoncept -- 1 Ekim 2013; 22:01:17 >

• LLoncept kullanıcısına yanıt
    1 sn 6 mb?! Fazla değil mi ya... mesela 40dklık olyun... O_O
    Ama gene çok saol en azından birisi beni ciddiye aldı
    Kralsın!
  • Virtualdub iyi seçenek. Bandicamla çek az yer kaplar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfighter1111

1 sn 6 mb?! Fazla değil mi ya... mesela 40dklık olyun... O_O
    Ama gene çok saol en azından birisi beni ciddiye aldı
    Kralsın!

frapsla kaydediyorsan 6 mb çok gelmez diyim ben ilaç gibi gelir 40 dk oyun 1 gb a falan düşüyor 1.5 2 arası falan değişiyor duruma göre

OBS diye bi program var onda daha düşük bitle kayıt alabiliyorsun 1 saat oyun 800 900 mb olabiliyor

çok fazla seçenek var ya kaliteli olsun istiyosan dediğimi yapıcan işte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.