Şimdi Ara

Video Ön İnceleme: Call of Duty: Modern Warfare 3 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
1
Favori
44.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu gibi arkadaşlar o kadar laf ederler

Oyun cıktımı oynarlar hiç utanmadan oynarlar

Oyun bıttıkden sonrada

Resmine mactavish yada C.price i koyarlar :D
  • güzel İnceleme ellerine sağlık ;) oyun yine süper ;)
  • adı cıkmış bu kal of kal of diye dye ,ağızada iyi oturuyor hani, başka birşey değil.
  • eve gidince bi bakim
  • Aha A10-A air to ground savaş uçağı gördüm o trail da. 3. dünya savaşında hala A10 mu kullanıyorlar? Fakirlik işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt.Gaz -- 2 Ağustos 2011; 22:12:38 >
  • bazı kodcu fanboylar bf3 cü gibi gozukup oyunu alıcaktım vazgectim ayagına yatmaya baslamıs bunlar cod mw fanboyları aldanmayın :) yermi lan anadalu cocugu :=)
  • Satış rekorlarını unutmayalım beyleeeeer
  • Oyunu alcaklara duyurulur türkleri sevmeyen bir firmanın oyununu bu kadar sevmeniz enteresan cod oyunlarında türk bayrağı olmuyor ne yazıkki türlü kampanyalar başlatıldı ama yinede yapmadılar ama EA GAMES'in desteklediği Crysis2 de türk bayrağı bulunmakda aranızdan bazı zekiler türk oyunu tabi olcak diye bilir ama şunu görmüyorlar heralde mw3 ü yapanlar iran,arap,singapur gibi milletlerin vatandaşları yapıyor zaten oyunu dimi bu yüzden onların bayrakları varda bizim yok

Not:Crysis2 dünya çapında bir oyun ve türk bayrağı var codoyunlarında türklerin adından bile bahsedilmiyor
  • Zuhahahaha MW3 te videoda adam şarjör veriyor ama içinde mermi yok nasıl oluyor ya :DDD
  • Arkadaşlar bi kusur bulmuşsunuz modern warfare e battfield 3 kusursuz bi oyun mu?
  • @ISFICihan verdiğin ilk linkte şarjörde mermi olmaması olayı adamın şarjörü ters tutması yüzündendir.Diğer adam şarjörü atarken dikkatli bak mermi diğer uçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

bf3 ile kıyaslamayın. frostbite gerçekten çok kötü bir motor.

Call of Duty 1'den bugüne kadarki tüm serileri gerek single, gerek online olarak binlerce saat oynamış, turnuvalara vs. katılmış biri olarak sana şunu söyleyeyim:

Call of Duty serisi gerçekten çok iyidir, ancak oyunun grafik motoru, Frostbite'ın yanında su motoru gibi durur.

siz mi yanlış biliyorsunuz ben mi? frostbite grafik değil fizik motoru. hem de çok sorunlu bir fizik motoru.

Frostbite fizik motoru değil.Destruction 2.0 fizik motoru

• güzel ön inceleme olmuş
  • Yine muhteşem bir oyun olacağa benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

|SF|Cihan

Bu gibi arkadaşlar o kadar laf ederler

Oyun cıktımı oynarlar hiç utanmadan oynarlar

Oyun bıttıkden sonrada

Resmine mactavish yada C.price i koyarlar :D

Çok yakın bir arkadaşınmı yoksa aynştayn mısın ?
    Kendisi çok yakın arkadaşımdır almıcam diyorsa almaz oyunu dedicated server olursa alıcaz oda competitive oynamak için pub oynamıcaz ...
  • herşey cpt price in gaz a emriyle başladı ve şimdi makarova geldi konu. cod 4te zakhaev, oğlu, al asad falan vardı. oralarıda oynamak çok zevkliydi be...
    sonra zakhaev al asad viktor zakhaev gaz griggs lt. vazquez öldü. konu tamamen değişti mw2de. shepherd diye biri çıktı afganistandı galiba ora sonra makarov falan geldi işte havalimanı operasyonu... hikaye çok sağlam mw serisinde gerçekten.. bf de böyle birşey göremedim pek... Sonuç olarak MW Serisi mükemmel
  • hiç merak etmiyordum bu oyunu, ama inceleme hoşuma gitti bakalım meraklandım şimdi
  • Merakla bekliyorum
  • Merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

@ISFICihan verdiğin ilk linkte şarjörde mermi olmaması olayı adamın şarjörü ters tutması yüzündendir.Diğer adam şarjörü atarken dikkatli bak mermi diğer uçta

Videoyu tekrar izledim sonuç aynı bence kendimizi kandırmayalım BF3 o kadar çok detaya özenmişki mermilerin ateşlendiği yerde çıkardıkları ses vs.. MW3 sadece para kazanma hırsıyla yanıp tutuşuyor mw serisi nin hatta COD serisinin baya bir dinlenmesi lazım bu oyunu satış rakamları kötü olursa ACTİVİSİON belki milleti kazıklamakdan çok nasık oyun yapabilirimin derdine düşer
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.