Şimdi Ara

Video Ön İnceleme: Call of Duty: Modern Warfare 3 (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
1
Favori
44.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BF3 çok iyi bir şekilde geliyor akalım mw3 mü BF3 mü oyuncular kara vericek ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

BU VİDEO'YU VE COD MW3'Ü BİR CÜMLE İLE İFADE EDEBİLİRİZ... ÖZETLE, CALL OF DUTY YİNE KLASINI KONUŞTURMUŞ VE YÜKSEK KALİTESİNİ BİR KEZ DAHA İSPATLAMIŞTIR VE EĞER Kİ CALL OF DUTY GÜCÜNÜ KORUMAYA DEVAM EDERSE BİZ CALL OF DUTY 50'Yİ BİLE OYNARIZ :D

COD ''yüksek'' kalitesini korumaya devam etsin böyle cod9i görürsek iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 3 Ağustos 2011; 23:47:58 >
  • Yine güzel olucak
  • sondaki müzik crysis 2 yiyi hatırltatıı ama?!
  • ikisini de oynamak lazım, niye kıyaslıyok ki
  • en kötü bi eleştiride viyak viyak öten cod fanları sagolsun bu cod incelemelerinin ve ön incelemelerinin tarafsız yapıldıgını düşünmüyorum. o kadar cok fanı varki ve öylesine baglanmışlarki oyuna, onları susturmak için herkes "iyi oyun güzel oyun" diyip geçio bence. cod serisi oyunun dünyasının justin bieber'i olmuş. çok fanı var ama artık boş bi seri malesef.. activision ve oyun 100 dolar olsada alacak olan fanlar sagolsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

quote:

Orijinalden alıntı: |SF|Cihan

quote:

Orijinalden alıntı: Decepticon

@ISFICihan verdiğin ilk linkte şarjörde mermi olmaması olayı adamın şarjörü ters tutması yüzündendir.Diğer adam şarjörü atarken dikkatli bak mermi diğer uçta

Videoyu tekrar izledim sonuç aynı bence kendimizi kandırmayalım BF3 o kadar çok detaya özenmişki mermilerin ateşlendiği yerde çıkardıkları ses vs.. MW3 sadece para kazanma hırsıyla yanıp tutuşuyor mw serisi nin hatta COD serisinin baya bir dinlenmesi lazım bu oyunu satış rakamları kötü olursa ACTİVİSİON belki milleti kazıklamakdan çok nasık oyun yapabilirimin derdine düşer

http://imgur.com/a/MU65Z

Herkes o kadar çok eleştirdi ki o durumu tam sürümde detaya incekler bence.Ama bana göre merminin şarjörü ucunda olup olmaması oyundan aldığım zevki değiştirmiyor.Tabii bana göre bu bu arada bf3 ü de mw3 ü de alcam bu yıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

BU VİDEO'YU VE COD MW3'Ü BİR CÜMLE İLE İFADE EDEBİLİRİZ... ÖZETLE, CALL OF DUTY YİNE KLASINI KONUŞTURMUŞ VE YÜKSEK KALİTESİNİ BİR KEZ DAHA İSPATLAMIŞTIR VE EĞER Kİ CALL OF DUTY GÜCÜNÜ KORUMAYA DEVAM EDERSE BİZ CALL OF DUTY 50'Yİ BİLE OYNARIZ :D

COD ''yüksek'' kalitesini korumaya devam etsin böyle cod8i görürsek iyidir

MW3 zaten COD-8 değil mi?

• Israrla bekliyoruz.mw1,mw2 den sonra artık çıksın be yahu. black ops'u hiç beğenmedim zaten 9 dkkalık videoyuizleyince iice sabırsızlandım .dört gözle bekleyom
  • cod mw3 bekliyordum ama yorumlardan sonra bf3 ü daha çok merak etmeye başladım
  • Bitirdikten sonra yüzüne bakılmayacak bir oyun daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

Aha A10-A air to ground savaş uçağı gördüm o trail da. 3. dünya savaşında hala A10 mu kullanıyorlar? Fakirlik işte

A-10 tüm zamanların en iyi uçağıdır bunu unutma..
  • Gene bir mw konusu ve atılan mesajların %80 i bf cilerin. Ön inceleme için eylül ayı beklense daha iyi olurdu.
  • oyundan ziyade müzikleri duyunca tüylerim yine diken diken oldu. umarım hans zimmerman ve lorne balfe mw2 de olduğu gibi bu oyundada başı çekerler...
  • hikaye yine süper
    bf serisini oynamadım o nedenle yorum yok
  • CihanE9 şu en çok beğenilen yorumu yapan arkadaş ilk olarak senin yorumuna yorum yapark başlayacağım oyuna mw3 denmez mw2 denir demiş ve onun öncesindede gökhan bey oyunu sanki oynamış gibi demişsin madem bu oyun mw2nin aynısı demekki oyunu oynamış(sana göre) ama gökhan beyin konuşmasında herhangi bir oynamışlık havası sezmedim ya ihtimalli konuşmuş yada activision açıkladığı şeyleri sölemiş ve aksiyonun mükkemmel olduğunu ama bunu o değil herkes bilior her cod oyununa aksiyon inanılmaz yüksektir bunu sen bilmiyorsanda senin sorunun gelelim bf3e bf3 mw3den kesinlikle DAHA GERÇEKÇİ grafiklere sahip olacak burası kesin senin gibi bir oyunu yükseltmek için diğerine b.k atmayacağım olanları yazıyorum bak bc2 nin motoru frostbite bf3 ün frostbite2 ve adamlar her trailerında koskoca frostbite 2 yazıyolar ama aslında grafik motoru yeni değil sadece geliştirilmiş hali frostbite 2 ama adamlar yeni diye tanıtıo bc2 ve bf3 baktığınızda aynı şeyleri görüyosunuz onun ikisininde bf oyunu olduğunu a

• devamı... anlıyorsunuz ve normalide budur cod seriside her oyununda geliştirio motoru ama adamlar trailerına motorun ismini bile yazmıyorlar geliştirdikleri için yni motor demiyolar mw3 mw2 ye çok benzio evet ama kesinlikle aynısı değil bi oyunu oyun yapan onun görselliği ve temel öğeleridir o oyunun o olduğunu onlar hissettirir cod çıksa bf motorunu kullansa onun cod olduğana inanmazsınız inanamazsınız fallout gibi bir oyun 12 sene geçti ve yeni grafik motoru geldi falan filan eğer cod ve bf serisindende aradan 12 yıl geçerse ve aynı grafik motorunu geliştirip kullanırlarsa bu oyuna yeni grafik motoruyla çık dersin ve şikayet etmekte en doğal hakkındır ama hangi oyuna bakarsan bak grafik motoru sadece geliştirilir ve bn ea dışında grafik motorunu yeni gibi yazan görmedim cry engine 2 yazıo lan tmm crysis1 den daha ii grafikler var crysis 2de normali bu ama aynı motor kimi yiyon yeni demesi çok saçma geliştirdik desin yazsın oraya cry engine 2 daha diyecek çok şey var ama çok yazdım ye

• Fanboylar yine horoz dövüşüne başladı neyse...Hikayesi için oynanmaya değer
  • Videoyu görünce sınava lanet ettim
  • İyimiş fakat benim pc kaldırmazkonsola geçmek lazım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.