Şimdi Ara

Video Ön İnceleme: Call of Duty: Modern Warfare 3 (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
1
Favori
44.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BF = FIFA
  • BF yide oynadım Call Of Duty Serilerinin tümünüde.Savaş oyunlarını severim...

Onun için tarafsız yorum yapabilirim.

BF oldukça güzel gerek grafikler gerek sesler.Senaryo akışıda iyi ancak bir SAVAŞ OYUNU olmaktan öteye gidemiyor.Nasıl desem oynadığınızda oyuna kendinizi kaptıramıyorsunuz.Oynuyorsunuz ve bittiğinde oyunmuş diyorsunuz.

Ama Call of Duty 2,3,5,7 mi Bf serisi mi derseniz bunu BF serisine hakaret sayarım.Tabii ki Battle Field amaaaaaaaa....

Modern Warfare serisini oynadığımda oyuna öyle bir kaptırıım ki kendimi gerçekten savaş alanında hissederim.Bf oynadığımda callofun 2,3,5,7 sini oynadığımda başından kalktığımda oyunmuş derim.Bir bf oynadığınızda tüyleriniz diken diken olmaz ama COD un bir MW sini oynadığınızda tüyleriniz diken diken olur
    İşte bu bf ile callofun arasındaki farkı anlatmaya yeter vede artar.MW serisinde o anı yaşarsınız ama diğer oyunlarda o hazzı alamazsınız kanaatimce...

Bence bu aşırı farkda INFINITY WARD den kaynaklanıyor.Adamlar bir askeri casusun nasıl hissettiğini nasıl hareket edeceğini nasıl düşündüğünü nasıl nefes aldığını mükemmel kurguluyor.PC başına oturduğunuzda size bambaşka bir alem vaat ediyor vaat ettiğinide başarıyor.Hans Zimmer mw3 de de müzikleri yaparsa mw2 cirosu 800 milyon dolar civarıydı yanlış hatırlamıyorsam bu sefer 1 milyar dolar dolaylarına yaklaşır.

Ayrıca oyunu oyun yapan grafiği+sesi vede senaryosudur.BF grafik için yeterlidir ama senaryo ve sesler atmosferden koparır MW ise grafikleri eskide olsa senaryo ve sesler ortamı yaşatır ve bunun için her zaman bf den çok satar satmayada devam edecektir.Oyuncu o anı yaşamak ister pcden kalktığında pc deki kötü karakteri bir sonraki bölümde böyle yapmalıyım demek ister İŞTE MW BUNU BAŞARIYOR.

Kısacası BF anlatılır,COD un MW siyse anlatılmaz yaşanır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1453 ten 1923 e -- 5 Ağustos 2011; 13:51:03 >

• Arkadaşlar ben bu oyunu (veya başka bi oyunu) amazon dan pre order la satın alsam ne kadar kargo ücreti öderim bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

COD=PES

BF = FIFA

yanlış ters olacak. grafikte pes ve bf iyi.
    hikayede mw serisi iyi. fifada hikaye olarak ligleri say
  • ben video izleyemiyorum yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

CihanE9 şu en çok beğenilen yorumu yapan arkadaş ilk olarak senin yorumuna yorum yapark başlayacağım oyuna mw3 denmez mw2 denir demiş ve onun öncesindede gökhan bey oyunu sanki oynamış gibi demişsin madem bu oyun mw2nin aynısı demekki oyunu oynamış(sana göre) ama gökhan beyin konuşmasında herhangi bir oynamışlık havası sezmedim ya ihtimalli konuşmuş yada activision açıkladığı şeyleri sölemiş ve aksiyonun mükkemmel olduğunu ama bunu o değil herkes bilior her cod oyununa aksiyon inanılmaz yüksektir bunu sen bilmiyorsanda senin sorunun gelelim bf3e bf3 mw3den kesinlikle DAHA GERÇEKÇİ grafiklere sahip olacak burası kesin senin gibi bir oyunu yükseltmek için diğerine b.k atmayacağım olanları yazıyorum bak bc2 nin motoru frostbite bf3 ün frostbite2 ve adamlar her trailerında koskoca frostbite 2 yazıyolar ama aslında grafik motoru yeni değil sadece geliştirilmiş hali frostbite 2 ama adamlar yeni diye tanıtıo bc2 ve bf3 baktığınızda aynı şeyleri görüyosunuz onun ikisininde bf oyunu olduğunu a

gökhan bey oyunu sanki oynamış gibi demişsin madem bu oyun mw2nin aynısı demekki oyunu oynamış(sana göre) ama gökhan beyin konuşmasında herhangi bir oynamışlık havası sezmedim ya ihtimalli konuşmuş yada activision açıkladığı şeyleri sölemiş ve aksiyonun mükkemmel olduğunu ama bunu o değil herkes bilior
    Zaten bu aksiyon öyle böyle değil dimi o yüzden benim gibi eski cod fanboyları gerçeği gördü 1-1 haberde bile dediler her sene aynı pasta diye sen bir grafik motorunu geliştirmezsen zaten videonun sonuna yazma yazcakları şeydi bilmemne motoru değil queke engine yazarlar utançlarından yazamıyorlar gökhan bey değil abimiz dedim ordaki olayı anlamaman yazık olmuş ön incelemede oyun övülür ama fanboy olarak inceleme yapamazsın bu ön incelemeyi ERDİNÇ İYİKUL un yapmasını çok isterdim tarafsız olarak ve eksikleriyle artılarını açıkca ifade eden çok iyi bir editördür kendisi

• İki oyunda benim favorilerim ikisinide alacağım.Bu arada iki oyunda saygı duyulucak oyunlar tartışmak biraz saçma geldi
  • video yu izlerken heyecanlandım çok iyiydi teşekkürler ......
  • güzel bir oyun olacak gibi ama mw2 ye oranla daha az ayrıntı olacakmış bu beni korkutuyor,mw2 yi güzel yapan ayrıntılarıydı bence bunlar da giderse cs den farkı kalmaz diye düşünüyorum.
    bf fanlığı yapanlara birşey demek istemiyorum çünkü onlar oyundan anlamayan ilkokul öğrencileri.kardeşime her zaman söylediğim bir sözüm vardır "anlamadığın konu hakkında konuşma sadece dinle"
  • Hileyi engellemedikleri sürece 50 milyon satsa ne yazar. Dünyanın gelmiş-geçmiş en iyi FPS oyununu bile yapacak olsalar, hile engellenmediği sürece oynanabilirlik zayıf olacak ve oyundan aldığımız zevk eziyete dönüşmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Hileyi engellemedikleri sürece 50 milyon satsa ne yazar. Dünyanın gelmiş-geçmiş en iyi FPS oyununu bile yapacak olsalar, hile engellenmediği sürece oynanabilirlik zayıf olacak ve oyundan aldığımız zevk eziyete dönüşmektedir.

Forumumuz üzerinden bir klan kurulursa ve hile yapanlar klana alınmassa yapıldığı görülürsede hile yapanlar atılsa ohh ne güzel oyun oyun hilesiz
  • Single : MW3(illuculara para yok :)
    Multi : BF3 (Orjinal)
  • FARKLI KATEGORİLERDEN BU OYUNLAR DEMEYİN. MW3, BF3'ÜN TIRNAĞI OLAMAZ TIRNAĞI... HEM MULTİPLAYER'DA HEM SİNGLE'DA.... !
  • Gene aynı sey ya su vuruş hissini gelistirmemelerine kıl oluyorum. İlk oyunlardan beri hep aynı sey. Hakikaten baydı artık! Catısmalarda vs gayet sıkılıyorum sırf hikayesi yuzunden oynar oldum oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pitbull97

quote:

Hileyi engellemedikleri sürece 50 milyon satsa ne yazar. Dünyanın gelmiş-geçmiş en iyi FPS oyununu bile yapacak olsalar, hile engellenmediği sürece oynanabilirlik zayıf olacak ve oyundan aldığımız zevk eziyete dönüşmektedir.

Forumumuz üzerinden bir klan kurulursa ve hile yapanlar klana alınmassa yapıldığı görülürsede hile yapanlar atılsa ohh ne güzel oyun oyun hilesiz

Biz kendi aramızda 4-5 kişi iken birbirine saygı duymayan arkadaşlar hile yapıyorsa, yanımayanlar neler yapmaz. Hem öyle bir klan kurmak mümkün değil, çünkü katılım isteği çok fazla olacaktır.

• Ağır cod fanıyım ama bu sene bf3 de alacağım videolardaki atmosfer harika
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pitbull97

quote:

Biz kendi aramızda 4-5 kişi iken birbirine saygı duymayan arkadaşlar hile yapıyorsa, yanımayanlar neler yapmaz. Hem öyle bir klan kurmak mümkün değil, çünkü katılım isteği çok fazla olacaktır.

Ben fikrim yapılabilir.Benim tanıdığım çok fazla ps3 cod hayranı var mutlaka forumdaki pro oyuncularında tanıdıkları ve güvendiği insanlar vardır elbette(Forumdan,arkadaş veya akraba) Öyle bir klan kurulursa ve dışarı alımlar sınırlandırılırsa niye mümkün olmasın ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Single : MW3(illuculara para yok :)
    Multi : BF3 (Orjinal)

bunu senmi yazıyorsun ? Black ops bile bad company 2'den iyi diyordun zamanında ayrıca her oyunda var illucu bc2'deki pinleri görmüyormusun üçgen göz vs
  • Gelişmeler yüz güldürüyor.. Infinity Ward firmasının adı geçince içimde bir güven duygusu var.. Umarım güzel oyun olur.. Alır oynarız.. Benim için MP'si daha önemli.. CoD 4'deki günlerimize geri dönmek isterim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio_Auditore03

Videoyu görünce sınava lanet ettim

Nedir bu öğrencinin çektiği di mi kardeşBen de okuldan dolayı çıktığında değil yaz tatilinde alacağım ikisini de.Ama avantajı hem fiyatı ucuzlar hem de para biriktiririm
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.