Şimdi Ara

Video Ön İnceleme: Call of Duty: Modern Warfare 3 (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
1
Favori
44.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

Single : MW3(illuculara para yok :)
    Multi : BF3 (Orjinal)

bunu senmi yazıyorsun ? Black ops bile bad company 2'den iyi diyordun zamanında ayrıca her oyunda var illucu bc2'deki pinleri görmüyormusun üçgen göz vs

Her oyunda yok özellikle Dice'de Call of duty 1-2-3 haric tüm oyunlarda ciddi derecede var öyle simgeyle değil senaryo dahili bile.BF serisi temiz şuan.
  • oyun almaya gittim ben temmuzda black ops aldım ps3 e bi tane velet 3. sınıfa geçmiş oda black ops aldı internet kafelerde falanda çoluk cocuk oynuyor yani cod Mw oldu olalı çocuk çocuk oyunu oldu facebook a girince hep ilkokullular isimlerinin basına alcatraz .....
    ezio.... cry... bune nedir abicim ya nasıl bi nesil ..ben cs almaya gitmiştim toysrus bursa ozaman 13 yasındayım eleman oyunu vermemişti :)
  • Bir COD fanı olarak tabikide MW3 alıcam.Bir Battlefield trailerına yılların COD'unu satıcak değiliz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pitbull97
    Ben fikrim yapılabilir.Benim tanıdığım çok fazla ps3 cod hayranı var mutlaka forumdaki pro oyuncularında tanıdıkları ve güvendiği insanlar vardır elbette(Forumdan,arkadaş veya akraba) Öyle bir klan kurulursa ve dışarı alımlar sınırlandırılırsa niye mümkün olmasın ki?

Hile sorunu konsollarda değil kardeş, PC'de.
  • PC'de pek oynamadığım için sözüm olmaz hocam.Ama ps3tede hile yapanlar az değil.Takım oyuncusu anlamında.İnş MW3'tede aynı sorun olmaz.
  • Yakın zamanda konsol almalıyım pc çok geri kaldı donanım olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: htfb97
    PC'de pek oynamadığım için sözüm olmaz hocam.Ama ps3tede hile yapanlar az değil.Takım oyuncusu anlamında.İnş MW3'tede aynı sorun olmaz.

Her geçen daha da artıyor, azalmıyor. Trend sürekli yükselişte malesef. Bu oyunları oynamak bana artık zevk değil, azap veriyor bu sebeple.

Bazı hilebazları uyarınca utanıp kapatıyor ya da oyundan çıkıyor. Bir bakmışsın 40-50 kil yapıp ortalığı yakan adam 10 kişi bile vuramamış. Birçoğu beceriksiz olduğu için yapıyor. Nadiren hem kabiliyetli, hem de hile kullananlar da denk gelmiyor değil. Ancak bazıları o kadar yüzsüz ki, aile soyağacından kendisine kadar ki bütün geçmişi hayırla yâd etsen bile nafile oluyor. Sırf bu sebeple oyunların yedeğini alıp bilgisayardan tamamen kaldıracağım.

Şu hackerlık işine sırf bu sebepten dolayı girmeyi düşünüyorum. Eğer öyyle bir imkan varsa, hile yapanların bilgisayarına göndereceğim virüsle bütün donanım kullanılamaz hale getirmeyi ne kadar isterdim anlatamam. Tabi ondan önce bir uyarı çıkacak ekrana ve şöyle diyecek: Hile kullandığın için bilgisayarın artık kullanılamaz hale geldi şerefsiz. Bunu muhtelif dillerde yazacaksın. Herkes anlayacak. Nasıl fikir ama. Steam veya PSN fark etmez, madem banlama yaparak müşterilerinden olmak istemiyorlar, sadece piyasadaki hileleri kulanılamaz hale getirecek güncellemeler bile çıkarsalar, bu işin önüne geçebilmek için yeterliyken bunu bile yapmıyorlar. Ne iş yapar bu adamlar ya...

Sadece bu fikir bile benim bu hile meselesine ne kadar tilt olduğumu gösteriyordur sanıyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

PC'de pek oynamadığım için sözüm olmaz hocam.Ama ps3tede hile yapanlar az değil.Takım oyuncusu anlamında.İnş MW3'tede aynı sorun olmaz.

Her geçen daha da artıyor, azalmıyor. Trend sürekli yükselişte malesef. Bu oyunları oynamak bana artık zevk değil, azap veriyor bu sebeple.

Bazı hilebazları uyarınca utanıp kapatıyor ya da oyundan çıkıyor. Bir bakmışsın 40-50 kil yapıp ortalığı yakan adam 10 kişi bile vuramamış. Birçoğu beceriksiz olduğu için yapıyor. Nadiren hem kabiliyetli, hem de hile kullananlar da denk gelmiyor değil. Ancak bazıları o kadar yüzsüz ki, aile soyağacından kendisine kadar ki bütün geçmişi hayırla yâd etsen bile nafile oluyor. Sırf bu sebeple oyunların yedeğini alıp bilgisayardan tamamen kaldıracağım.

Şu hackerlık işine sırf bu sebepten dolayı girmeyi düşünüyorum. Eğer öyyle bir imkan varsa, hile yapanların bilgisayarına göndereceğim virüsle bütün donanım kullanılamaz hale getirmeyi ne kadar isterdim anlatamam. Tabi ondan önce bir uyarı çıkacak ekrana ve şöyle diyecek: Hile kullandığın için bilgisayarın artık kullanılamaz hale geldi şerefsiz. Bunu muhtelif dillerde yazacaksın. Herkes anlayacak. Nasıl fikir ama. Steam veya PSN fark etmez, madem banlama yaparak müşterilerinden olmak istemiyorlar, sadece piyasadaki hileleri kulanılamaz hale getirecek güncellemeler bile çıkarsalar, bu işin önüne geçebilmek için yeterliyken bunu bile yapmıyorlar. Ne iş yapar bu adamlar ya...

Sadece bu fikir bile benim bu hile meselesine ne kadar tilt olduğumu gösteriyordur sanıyorum .

Hocam sen bu hile olayına haklı olarak kafayı bozmuşsun.Ama Modern warfare 3 te olacağını sanmıyorum.Neden mi?Mutlaka önlem almıştır yapımcılar.Çünkü milyonlar bu oyunu oynuyor.Hilecilere gelelim.Bence ilk bir ay hile programı falan geliştiremezler,sonuçta yeni oyun, hile programı yapması 2,3 ay sürer tabi yapabilirlerse.Ama inş. olmaz ve olmayacağını umuyoruz.

• quote:

Hocam sen bu hile olayına haklı olarak kafayı bozmuşsun.Ama Modern warfare 3 te olacağını sanmıyorum.Neden mi?Mutlaka önlem almıştır yapımcılar.Çünkü milyonlar bu oyunu oynuyor.Hilecilere gelelim.Bence ilk bir ay hile programı falan geliştiremezler,sonuçta yeni oyun, hile programı yapması 2,3 ay sürer tabi yapabilirlerse.Ama inş. olmaz ve olmayacağını umuyoruz.

MW2"den canımız yandıktan sonra Black Ops'tan aynen senin dediğin gibi düşünmüştüm ve o şekilde çok umutlanmıştım, ben ve arkadaşlarım. Onlar pek umutlu değildiler ancak ben onlara şu an senin bana dediğinin aynısını diyerek ikna etmiştim. Artı olarak, bu adamlar hileyi engellemezlerse bir daha bu oyunu yapamazlar, yapsalar da satamazlar. Sonuç ne peki? Black Ops'u, dünyanın belki de en optimize özürlü oyunu olarak sürdüler piyasaya. Konsollarda sorun yoktu ama PC'lerde durum gerçekten de berbattı. Herkes Activison ve Treyarch'a küfür etmekten oyun oynayamıyordu. İlk başta, oyunun steam'de çıkacağını duyan bir çok arkadaş almaktan bile vazgeçmişti, sonradan ise sadece key olarak aldılar. Ne oldu peki, kocaman bir hiç sadece. Benim gibi hileden ve hilebazlardan nefret edenlerin gazını almak için de oyunun içine hilebazları raporlama seçeneği konuldu, ne oldu, sonuç yine traş.

Hilenin zamanlamasına değineyim biraz da istersen. Değil 2-3 ay, iddia ediyorum aynı haftasında çıkacak. Ben black ops'ta ilk hileye ikinci haftasında denk gelmiştim. Hileden geçilmeyen MW2'de bile aylar sonra çıkmıştı, yani yayılmıştı. Crysis 2'de ise durum daha beterdi. Oyun daha çıkmadan oynatılan demosunda bile hile vardı , o kadar yani; onu da orjinal aldığım halde birkaç denemem dışında hiç oynamıyorum, sinir krizi geçirmemek için. Hele hele MW2 ile aynı altyapının kullanılacağını da düşündüğünüzde, hile yapımcılarının işi çok daha kolay olacak, tek yapacakları şey, MW2 yerine MW3 yazmak kadar basit olacak.

Ben de senin gibi umuyorum ama Activision'da bu para hırsı olduğu, Steam VAC'ın da hile önlemede sadece adı olduğu sürece bu iş önlenemez. Türkiye'de ne zaman PKK biterse, hile sorunu da o zaman biter . Yani bilerek bitirilmiyor kardeşim anlayın işte. Banlamak istemiyorlarsa eğer, sadece piyasada dolayan hileleri işe yaramaz hale getirecek güncellemeleri çok daha sık çıkarsalar bile işe yarar. Ama kim yapacak ki onu habire DLC paketi çıkarıp 15'er dolarları cebe indirmek varken.

Yemin ederim ki, değil yeni oyun motoru falan, grafikleri vs. ile MW1'den daha iyi bir oyun bile yapmayacak olsalar ama şu hileyi kesin olarak engelleseler, yine oynarım. Ancak dünyanın gelmiş-geçmiş en iyi FPS oyununu yapsan, ancak hileyi engellemedikten sonra bir halta yaramaz benim gözümde. Ben oyunu sinir krizi geçirmek için orjinal alıp oynuyorum ya! Bu adamlar yüzünden bir ton da günaha giriyoruz bir de küfür etmekten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 8 Ağustos 2011; 13:44:51 >

• quote:

quote:

quote:

Call of Duty
    Call of Duty: United Offensive
    Call of Duty 2
    Call of Duty 2: Big Red One
    Call of Duty 3
    Call of Duty 4: Modern Warfare
    Call of Duty: World at War
    Call of Duty: Modern Warfare 2
    Call of Duty: Black Ops
    Call of Duty Modern Warfare 3

Bunca zaman hile bitmemişse, bundan sonra hilenin biteceğini düşünmek biraz fazla pollyannacılık olur.

• Çıktığı günlerde belli olur valla hile var mı yok mu.İiyiki konsollarda öyle bir sorun yok.Bilgisayarda olmaz artık inş..Hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htfb97 -- 8 Ağustos 2011; 13:48:20 >
  • CihanE9

Bf 3 de bina yıkılma sahnesi var orda adam otomatık ile tarıyor ve mermi bitmiyor

Hadi bagım kapagı yarın gel al
  • bütün oyunlarını oynadım hepsini bitirdim ama CoD 2 deki takım ruhunu diğer CoD larda hiç görmedm.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam milyonlar oyunuyor demişsin ama MW2'de de milyonlar oyunuyordu ama baya bi fazla hile vardı diye biliyorum.

• sabırsızlıkla bekliyorum
  • BASTIR PRİCE!
  • video inceleme baya güzel olmuş yayında yapımda emeği geçen herkesin eline sağlık
  • merak ettiğim 2 soru var arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim

ilk sorum bscye

-neden bf3 video incelemesi yapılmıyor?
    -neden 8.bölüm 1e1 haber yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AIainPROST

merak ettiğim 2 soru var arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim

ilk sorum bscye

Mesut cevik askere gideceginden yapilmiyor sekizinci bolum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: AIainPROST

merak ettiğim 2 soru var arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim

ilk sorum bscye

Mesut cevik askere gideceginden yapilmiyor sekizinci bolum.

uzun bi süre 1e1 haber olmayacak mı ? halbuki iyice bağlanmıştım perşembe geceleri beklıyodum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.