Şimdi Ara

Video Ön İnceleme: Call of Duty: Modern Warfare 3 (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
1
Favori
44.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunu fena yapıcaklar gibi çok güzel bir oyun olucak.
    Sağol bilgiler için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palio Team

Yakın zamanda konsol almalıyım pc çok geri kaldı donanım olarak.

Teknoloji dünyasını takip etmediğiniz ne kadar belli.

PC donanımları şuan konsolları 4 e katlıyor. Crysis 2 görüntüleri, BF3'ün görüntüleri ortada.
  • Bence MW3 ve diğer cod serisi çok iyi oyunlar.Ve mw3 teki yenilikler mutiş.classlara göre killstreak ayarlama mutiş.Her silaha göre uygun ks ler ayarlayabilicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Black Ops'dan sonra CoD serisinden ümidim kesilmişti açıkçası.MW3 güzel oldu.

Niye ümidi kesiyorsun ki ? Sonuçta biri Treyarch biri Infinity Ward. Bu firmaların arasında ciddi farklar var sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnT0ucHabLe

quote:

Niye ümidi kesiyorsun ki ? Sonuçta biri Treyarch biri Infinity Ward. Bu firmaların arasında ciddi farklar var sonuçta.

O iyiymiş Ben CoD2 den sonrasını sevmedim COD 2 Nin yeri haladır hala sever oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

quote:

quote:

O iyiymiş Ben CoD2 den sonrasını sevmedim COD 2 Nin yeri haladır hala sever oynarım

Infitiny Ward sonuçta ben de 2-3 defa bitirmişimdir herhalde.

• GRİ RENK PALETİNDEN BIKTIK ARTIK !!
  • Kıllstreakların kaldırılması mı ?
  • Bekliyoruz
  • bak kardeş %90 bf3 alıon mw3 korsan alıon Çunku mw alıp mp mi yapıon yo Sp
  • Çok iyi bir oyun olacağa benziyor.
  • quote:

quote:

Grafik ya da içerik yönünden değil,konsept olarak sapma gördüm Black Ops'da.Yeniliğe kapalı biri olarak,süreklilikten yanayım.Çizgi sabit olmalı.
  • Mükemmel yahu
  • offfAkıyor mw3 fanları artık Oyunçıkar 1 aya hacklerle oynarsınızbkz 4-5-6-7 8de de olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: CihanE9

undefined

arkadaşım mw3 olcak tabiki grafik motoruna göre değil hikayeye göre ad verilir bfcilerde o ayrı tabi hikaye yok her yıl grafik motoru değişiyo diye oynuyonuz
  • MW2 nin müzikleri gerçekten inanılmazdı. İnş. bu oyundada etkileyici müzikler duyarız
  • donanım dostu oyun
  • her izleyişimde dahda cok merak ediyorum acaba nsı olucak diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingdom Rush -- 25 Eylül 2011; 9:36:07 >
  • cod serisi infinity ward'ın işi. Çok uzun yıllar oyun oynamış biri olarak zamana yenilmeden single playerini tekrar tekrar oynadığım half life ve cod 2 olmuştur. Başkada yoktur. Cod 2 nin yeri ayrıdır. ordaki atmosferi hiçbir oyun bana verememiştir.
  • bnde hızlı multiyi sevdiğim için cod diyorum hemde bn bf3 ü ps3 de denedim bi adam vurmak için haritanın taaaaaaaaa diğer ucuna gidiosun yani fazla akıcı değil adamlar uğraşmış belli ama bnim tarzım değil yinede güzel olmuş oyun
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.