Şimdi Ara

Video Ön İnceleme: Call of Duty: Modern Warfare 3 (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
1
Favori
44.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben black ops u ne kadar hatalarda olsa çok beğendim çünkü infinity ward sadece oynannış peşinde bu iyi bişey ama grafik motorları sürekli aynı insana mw2 oynuyoruz gibi gelicek black ops da treyarch hataları olmasına ramen mw2 den çok farklı bi oynayış sundu bu mw 2 kadar akıcı olmasada bence kötüde değilde ve ayrıca çevre grafikleri gerçekten çok güzeldi activision oynanış ve grafikleri birlikte yürütemiyor ea games de bunu yapmaya çalışıyor ama o da yapamıyor insanların istedigi hem güzel grafikler hemde akıcı oynanış.
  • cod1 avatürk'ten bu yana nerdeyse tüm serileri aktif oynamış bir oyun olarak (niklerim : oyuner-audiO) gittikçe oyunun multiplayerını berbatlaştıran tek derdi para kazanmak olan zihniyeti kınıyorum ve mw3 almıyorum. BF3'te görüşmek üzere (Origin id : LAZzPOWER)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahvank

cod1 avatürk'ten bu yana nerdeyse tüm serileri aktif oynamış bir oyun olarak (niklerim : oyuner-audiO) gittikçe oyunun multiplayerını berbatlaştıran tek derdi para kazanmak olan zihniyeti kınıyorum ve mw3 almıyorum. BF3'te görüşmek üzere (Origin id : LAZzPOWER)

Duydun mu la sesi?

tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 18 Ekim 2011; 7:21:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tizar

quote:

cod1 avatürk'ten bu yana nerdeyse tüm serileri aktif oynamış bir oyun olarak (niklerim : oyuner-audiO) gittikçe oyunun multiplayerını berbatlaştıran tek derdi para kazanmak olan zihniyeti kınıyorum ve mw3 almıyorum. BF3'te görüşmek üzere (Origin id : LAZzPOWER)

Duydun mu la sesi?

tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Burada insanlar tınlama sesleri için yorum yapmıyorlar, biraz daha saygı lütfen.

Tınladığın kişi en azından zamanında bu oyunu profesyonelce oynamış insanlardan biri. Özellikle yapımcılar CoD:MW(1) sonrası her çıkan versiyonda profesyonelliği tamamen ortadan kaldırıp standart "servera bağlan - oyna - çık" mantığında eğlencelik bir oyuna çeviren bir zihniyettir (konsollar sağolsun).

Binlerce saat CoD serilerini oynamış, turnuvalara vs. katılmış biri olarak bu oyun da tarafımdan sadece single olarak oynanacak ve kenara atılacak. Bir ihtimal PC için Dedicated Server olduğu için (eğer gerçekten olursa) biraz daha oynanabilir bir oyun haline gelir, hatta belki o eski CoD havasını tekrar yakalayabilir. Ama şimdilik zor gözüküyor.

Görüşlere katılmamanız en doğal hakkınız ancak saygıyı yitirmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 18 Ekim 2011; 9:44:03 >

• Yazık .. işte bunlar dan dolayıda artık cod serisi bir zamanlar Mix serverlerinde olduğu gibi kaliteli insanlara değil "küçük" arkadaşlarımıza yönelik bir oyun olmaya devam ediyorum. Güzel yorumun için teşekkürler Oğuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DersouOuzala -- 18 Ekim 2011; 10:41:02 >
  • quote:

Yazık .. işte bunlar dan dolayıda artık cod serisi bir zamanlar Mix serverlerinde olduğu gibi kaliteli insanlara değil "küçük" arkadaşlarımıza yönelik bir oyun olmaya devam ediyorum. Güzel yorumun için teşekkürler Oğuz.

Türün ne? Sadece Behzat Ç. den alıntı bir espiri yapmıştım. Merak ediyorum siz burada sürekli artık cod oynamam, benim için bitmiştir gibi yorumlar yapınca insanlar cod dan uzaklaşacaklar mı? Sürekli cod u yeren btf i yücelten mesajlardan gına geldi. madem önceden sıkı bir cod oyuncusuydun onun hatrına susman gerekir. Gelecek nesil cod yeni motoruyla gelince sizin gibi kıvrak oyuncuların kıvrak mesajlarını tekrardan görmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 18 Ekim 2011; 11:39:16 >

• quote:

quote:

Yazık .. işte bunlar dan dolayıda artık cod serisi bir zamanlar Mix serverlerinde olduğu gibi kaliteli insanlara değil "küçük" arkadaşlarımıza yönelik bir oyun olmaya devam ediyorum. Güzel yorumun için teşekkürler Oğuz.

Türün ne? Sadece Behzat Ç. den alıntı bir espiri yapmıştım. Merak ediyorum siz burada sürekli artık cod oynamam, benim için bitmiştir gibi yorumlar yapınca insanlar cod dan uzaklaşacaklar mı? Sürekli cod u yeren btf i yücelten mesajlardan gına geldi. madem önceden sıkı bir cod oyuncusuydun onun hatrına susman gerekir. Gelecek nesil cod yeni motoruyla gelince sizin gibi kıvrak oyuncuların kıvrak mesajlarını tekrardan görmek istiyorum.

Tam bir komedi :) *forum kirliliği için arkadaşlardan özür diliyorum son mesajım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DersouOuzala -- 18 Ekim 2011; 11:50:27 >

• quote:

quote:

CoD: MW3'e neden dedicated server konulduğunu biliyor musun? Bizim gibi sürekli dert yananlar için tekrardan geri getirildi. Ama eğer sessiz kalıp her yeni oyuna "oha, çok güzel olmuş" denilirse adamlar da haliyle "o zaman ne kasacam, basarım eskisini biraz makyaj yapıp" diye sunar önünüze.

Susunca birşey geçmez eline. Fikir söylenir, eksikler gedikler belirtilir, karşı taraf onay verir ya da vermez, ona kalmış.

Ayrıca olay sadece oyun motorunda değil. Fazla yüzeysel, bildiğiniz konsol mantığında bakıyorsunuz oyuna. Oyun güzel olursa elbette "helal olsun" denir, bu kıvraklık vs. değildir. Ama yapımcıların da bu yönde bir girişimde olduğunu belli etmesi lazım. CoD:MW'den beri aynı tas aynı hamam ise oyuncular da ister istemez umutsuzluğa kapılır.

• Mesajım bulunsun PC ye geçince izlerim.
  • Titreyerek İzledim.
  • ya kardesşler bu oyundaki pc icin olan dedicated server tam olarak ne anlama geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: efespilo

ya kardesşler bu oyundaki pc icin olan dedicated server tam olarak ne anlama geliyor

Kısaca yapımcıya ait serverlar haricinde kendi server'ını kurabilme imkanı tanır. Böylece istediğin şekilde oyunu modlayıp, kendi kurallarını koyabilirsin. Ayrıca mesela Türkiye sınırları dahilinde olduğu zaman 70-80 pinglerin yerine 20-30 ping ile çok hızlı oynayabilirsin, vs...
  • Yine aksiyon dolu bi yapım geliyor. COD, Treyarch'ın elinden kurtulmalı. Infinity Ward ve Sledgehammer Games işini biliyor.
  • bu oyunun çıkış fiyatı ne olacak bu konuda bir bilgi bir duyum mevcut mu?
  • Oyun çıktı resmi olarak olmasa da.
  • MW3'deki Dedicated serverların sadece Unranked olacağı açıklandı , level atlanmayan serverlar olacak sadece clan maçları vs için
    Ranked server olmıcak MW2'deki IWnet sistemi kullanılcak yine ...
  • Hanz Zimmer'in eşsiz ve mükemmel Müziği,Spec Ops Ve SUrvival Modu,geliştirilmiş Multiplayer Modu,Single Player'ın inanılmaz senaryosu yanında Captain Price Mükemmel bir oyun çıkmak üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

MW3'deki Dedicated serverların sadece Unranked olacağı açıklandı , level atlanmayan serverlar olacak sadece clan maçları vs için
    Ranked server olmıcak MW2'deki IWnet sistemi kullanılcak yine ...

Bu olmadı işte...Mw2'ye giriyorum ara sıra bi oyun bulamsı oyuna başlamak 15-20dk. sürüyo...
  • helikopter sahnesi dehşet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 31 Ekim 2011; 2:26:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Oyun çıktı resmi olarak olmasa da.

Clone-DVD şeklinde Cr*ck'siz olarak sızdırıldı haberinden sonra şimdi ortalarda Cr*ck bile dönmeye başladı.Rezil ettiler yine...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.