Şimdi Ara

Video Ön İnceleme: Call of Duty: Modern Warfare 3 (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
1
Favori
44.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz liseli fanboyların tartışmasındanda gına geldi arkadaş.. ipone-samsung pes-fifa call of- batlefield

sıktınız be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

siz liseli fanboyların tartışmasındanda gına geldi arkadaş.. ipone-samsung pes-fifa call of- batlefield

sıktınız be

%100 katiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

siz liseli fanboyların tartışmasındanda gına geldi arkadaş.. ipone-samsung pes-fifa call of- batlefield

sıktınız be

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFawkes

inceleme dediğiniz bu mu? gökhan hocam önüne kağıt konmuş okuyorsun böyle inceleme olmaz

katiliyorum.hocam okulda edebiyat dersinde makale okur gibi olmus.biraz sohbet havasi katsan cok daha iyi olacak.
  • This is my game MW3 . :))) Üstüne yoktur

GT : SplashierWheel8
  • multiplayer güzel olur inşallah
  • videodan dolayı goruntu kotu gozüküyo alp oynamadan bişey diemem ama grafik mw2 den guzel olucaktır oda bana yeter bf3 cülere yetmiyo ama susup oyunlarını beklemiyolar
  • bf:3orjinal alıpp oynarım
    MW3 unde İsosunu indiririm
  • Çok güzel görünüyor. EA'nin yaptığı ataklarla zaten kendisinden ve oyunlarından soğudum. COD ise tam istediğim DM tarzı içeriyor.
  • Black Ops'dan sonra CoD serisinden ümidim kesilmişti açıkçası.MW3 güzel oldu.
  • İnceleme için teşekkürler.
  • çok iyi oyun yaıyorlar bir önceki oyunu sevmemiştim cod4'ü kaç defa ıynadım hatırlamıyorum bu oyunuda sevmeye başladım
  • TURK3Y olsa fena mı olurdu ? Ahh ahh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 4 Eylül 2011; 20:49:56 >
  • Oyun zaten güzedi bu dahada bi güzel olucağa benziyor
  • beğenmedim. (oyunu değil, incelemeyi)
  • yeni multiplayer bilgileriyle yeni video beklıyoruz ozellikle multi ağırlıklı olsun inceleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahankaya

yeni multiplayer bilgileriyle yeni video beklıyoruz ozellikle multi ağırlıklı olsun inceleme

Bolumsonucanavari sitesinde var multi videolar, üstelik farklı farklı haritalardan çekilmişler.
    Ancak seyredecek çok bişey yok bence, çünkü MW2'nin genişletilmiş DLC paketi gibi olmuş oyun resmen. Oynanabilirlik, hareket, grafikler ve daha birçok şey MW2'dekiyle aynı çünkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: karahankaya

yeni multiplayer bilgileriyle yeni video beklıyoruz ozellikle multi ağırlıklı olsun inceleme

Bolumsonucanavari sitesinde var multi videolar, üstelik farklı farklı haritalardan çekilmişler.
    Ancak seyredecek çok bişey yok bence, çünkü MW2'nin genişletilmiş DLC paketi gibi olmuş oyun resmen. Oynanabilirlik, hareket, grafikler ve daha birçok şey MW2'dekiyle aynı çünkü...

abartmayalım goruntude buyuk gelışme olmasada guzel bir gelişme var. ayrıca yenı kıllstrikeler bombalar sılahlar cok yaratıcı olmus. havada patlayan mayınlar uzaktan kumandalı helikopter uzaktan kumandalı mını gunlu arabalar falan. gayet guzel olmus bı oyundan daha ne beklersınkı. adamların ölüşüne cok dikkat ettım mw2 ıle alakası yok o konularda titizimdir adamların değişik silahlarla değişik şekilde olmesı lazım benım ıcın yoksa o oyunu oynamam oynanabirlik kesınlıkle mw2den daha iyi anlattığım seyler kanıtı olabilir. hele yenı bır mod yapmışlar super bisey hastalıklılar insanlara karsı hastalıklı olanlar askerlere hastalık bulaştırıyor sende onlardan oluyorsun askerler vuruyor falan cok iyi bisey nerden akıllarına gelıyor he bazı seyler aynı o tabiki olucak coddan bekledıgımzde o oyunu değiştirmeden geliştirmesını ıstıyoruz cunku değiştirecek birşey yok kesınlıkle super bır başyapıt geliştirerek gidilmesi daha iyi şahet biri oyunun genel kurallarını yanı her serıdekı benzerlı değistirirse ben coddan aldıgım zevki almam eskı codları ararım. single playere gelırsek hıcbır sekılde laf soletmem cunku codun ustune sıngle gormedım ben. ps3 u aldıgımdan berı tek sıngle oynadıgım oyun coddur. btf3 e gelırsek (BENCE) oyun kuru goruntuden ıbaret. cok goruntu ıstıyorsan gıt aksion flimi izle benım ıcın onemlı olan oyundan aldığım zevk. ne cabuk unutuyorsunuz ps1de oynadığımız dandık oyunları

• MW serisinin ana odagi grafikleri degildir, keza mermileri koymamalari da gayet mantikli bir harekettir.
    Neden? Zira bir model ne kadar az kompleks ise o kadar az yuklenecektir sisteme, daha yuksek fps alinabilmesini saglayacaklar.

Rica ediyorum, grafiklerin eglenceli oldugunu bu kadar savunmayin. BF3 cok guzel oyun, preorder yapacagim bir oyun hatta ancak MW3 berbat bir oyun degil. Iki oyunda kendi oyun tarzina sahip ve odaklari cok daha farkli.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.