Ben Panasonic'in TX-P46U20Emodel plazma TV'sini aldım.. SD kart girişi var ve özelliklerde mpeg2 ve AVCHD video formatlarını desteklediği yazıyor.. Çok denedim fakat TV bir türlü videoyu tanımıyor.. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Arkadaşlar yardım edebilecek biri yok mu?
Hangi uzantılı videoları deniyorsunuz ve nasıl bir hata veriyor?
Avi, mp4, mpg (mpeg2 ve AVCHD) gibi birçok uzantı denedim.. TV'ye taktığımda uygun formatta videonun bulunamadığını söylüyor...
Bende P42G20E serisinde Full HD Mpeg filmler izledim.
Hulya17 sanırım seninki USB (avchd/jpeg/sd-video/DivxHD,JPEG,MP3/AAC) destekli.. Benim SD Kart (avchd/sd-video/JPEG), fakat bir türlü çözemedim..
Bendeki televizyon da VT20 ama ne USB den nede SD kart üzerinden hiç bir formatı oynatamıyorum sadece ağ ile bağlı olduğu PC içindeki hemen hemen her formattaki filmi buluyor ve oynatıyor. Ama söz konusu USB oldumu oynatmıyorrrrrrrrrrrrr.
peki sd carın boyutu kac gb? ve de exfat mı yoksa ntfs mi format atıyorsunuz? bır de video dısında resim vs gibi goruntulerı acıyor mu yoksa hıcbırsey mı acmıyor?
SD cardı 1 ve 8 gb denedim (NTFS).. Resimleri görüyor fakat videoları bir türlü görmüyor..
bildigim kadarıyla 4gb a kadar olan hafıza kartlarında fat 32 daha buyuklerınde ıse exfat formatlarında bi denersen belki olabillir. bunun dısında aklıma baska bırsey gelmıyor
Sonuçta değişiklik yok, bu sorunu çözmessem deliricem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme