Tüm paylaşımcılara iyi forumlar . Arkadaşlar , benim Nikon 12 mp ,dijital bir fotoğraf makinem var, bu makina ile çektiğim fotoları ve videoları bilgisayara yükleyip seyredebiliyorum ., fakat bu ''videoları , flaş bellek yoluyla LSD televizyonuma yükleyip seyredemiyorum !!! , (fotoları ise seyredebiliyorum). Bana fotoğraf makinasının mega pikselini düşür dediler 640 yaptım yine olmadı , televizyonda !! ''Video kare sayısı karşılamıyor'' diye bir ibare çıkıyor !!! Bu videoları nasıl seyredebilirim ? acemiyim ve yardımlarınızı bekliyorum , cevaplama yapacak olan arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür eder , iyi günler dilerim. S[DHVideo=]aygılarımla...
Arkadaşlar konu günceldir.
televizyon büyük ihtimalle makinanın çektiği video formatını desteklemiyordur. veya hata mesajında anladığım kararıyla saniyedeki kare sayısı eksik veya fazla. Çözüm:1-çektiğin videoları önce bilgisayara yükle sonra video formatını değiştir wmv,avi,xvid,divx,mpeg2,mpeg4 gibi. bunları yapan proğramlar var nette kolayca bulup indirebilirsin, Çözüm:2- videoları windows'un DVD Maker(veya benzeri) proğramıyla kolayca dvd yapıp herhangi bir dvd playerde seyredebilirsin.
Mesut bey, ilginize çok teşekkür ederim, çözümleri deneteceğim , iyi günler.