Şimdi Ara

Video Sender

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diğer elektronik eşya bölümünü hareketli bulmadığım için burada açıyorum bu konuyu. Zaten konu görüntü ve sesle ilgili

Internette kablolara bakarken gözüm 2.4 ghz Next'in video sender diye bir cihazına takıldı (100 YTL). Buna alternatif başka ürünleri gördüğümü de hatırlıyorum. Bu ürünler konusunda tecrübesi olan varsa marka önerisi yapabilir mi?

• bu cihazlarla kablosuz ses ve goruntu aktarabiliyorsun.
    bi tane "verici" ki, buna goruntu kaynagini bagliyorsun.
    orn, uydu alicisi, dvd, digiturk.
    digeride alici, bunuda goruntu almak istedigin cihaza,
    monitor, crt, plasma, lcd tv vs..

birde kumanda sinyali tasiyabilen bir goz oluyor.
    bu goz sayesinde de kumanda ile diger odadaki cihazi remote edebiliyorsun.
    ama bu kumanda etme isinde genelde problem cikiyor.
    sorunsuz kullananlarda var.

ancak her iki tv'de de ayni goruntuyu aliyorsun.
    dolayisiyla...

tek kaynaktan iki goruntu almak icin veya, buyuk odalarda
    kablolamadan kacinmak icin kullanilabilir.
    frekansi ne kadar yuksek olursa, o kadar iyi.2.4 ghz iyi sayilir.
    ustu bulunursa tercih sebebi.

hama'nin ve philips'in de bu tur urunleri var.
    yaklasik maliyet ayni.philips biraz daha pahali.

microdalga calisan veya telsiz telefonun
    sikca kullanildigi odalarda tavsiye edilmez.
    parazit yapar.duvardan gecebiliyor, ancak arada genelde bosluk olmasi,
    aktarim kalitesini arttirir.

benden bu kadar...
    eklemek isteyen???

• Hama'nınkini kullandım. Eğer kumanda özelliğini kullanırsanız tuşlara bastığınızda görüntüde çok kötü parazitler oluşuyor. Ayrıca karşı tarafa IR vericiyi yerleştirmek de pek pratik olmuyor.
    Yaklaşık 110 m2 evde bir uçtan bir uca görüntü aktarım kalitesi iyi değil. Yan odaya fena aktarmıyor. Her durumda aktarılan görüntü standart TV görüntüsü yani HD falan olması mümkün değil. Hani HD kaynak bağlayıp aktarmayı düşünürseniz bu mümkün değil.
    Ben böyle bir ürünü, home theater sisteminin arka hoparlörlerine kablosuz ses aktarmak için kullanmayı planlıyorum.
  • Ben de aynen arkadaki hoparlörler için kullanacağım ama arada görüntü aktarmak için de kullanabilirim. Hama dışında marka tecrübesi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbaysal2000 -- 13 Ekim 2006; 17:27:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tbaysal2000

Ben de aynen arkadaki hoparlörler için kullanacağım ama arada görüntü aktarmak için de kullanabilirim. Hama dışında marka tecrübesi olan?

HAMA dışında önerebileceğim tek kablo: Aqoustic Research. HOME&TECHNOLOGY dergisinin elektronik ürünlerin ses ve görüntü kalitesini test ederken kullandığı kablolar bunlar.
  • Merhaba,
    Ben teknosadan Philips'in video sender-receiver'ını 89 YTL'ye aldım.Kablosuz adsl hattı veya mikrodalga calısmadığı sürece cok memnunum.Ama bu problem bütün bu tür cihazlarda var. Onun dısında görüntüsü ve Kumanda kontrolü cok iyi.Tavsiye ederim.
  • Hem philips hem hama yı denedim. özellikle önünden insan geçtiği zaman parazit yapıyor.memnun kalmadım ikisinide iade ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Json Api Php'ye çekme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.