Şimdi Ara

video silinmiştir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaqupo -- 21 Ocak 2016; 23:25:49 >

• Kumarın gözüne vurmuş adam 380bin dolarlık skin nedir arkideş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi trade ban yese gg
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

bi trade ban yese gg

Baskalarıyla takas ihtiyacıda duymaz bunlar report etselerde bişey değişmez sanırım. Ve akıllı adam tek hesapta tutmaz bunları. Adam satmak istese türkiye şartlarında ev araba iş üçlemesini rahatça sağlar

• +++
  • Dostum en değerli envanterler için video çekme düşüncesi güzel olmuş fakat genelde bir eşyaya örnek verip, bu pahalıdır sanırım diyorsun. Bu yüzden bu videoyu kaldır, itemlerin key olarak veya pazar fiyatı olarak değerlendirdikten sonra videoyu tekrardan yükle. Çünkü 5. dakikadan sonra sadece item göstermen ve bu konuda fiyat belirtmemen oldukça sıkıyor. İyi akşamlar dilerim.
  • önerin için teşekkür ederim. bu videoyu silmeyi düşünmüyorum ama yeni bir video yükleyecem 1 milyon trylik bir envanter var onu tanıtırken dediklerini uygularım. video beğenilmesse kaldırırım.
  • Video bana garip gereksiz geldi ilgimi çekmedi , care shufflın sahibi ztn engin de hergun csgodouble da içip içip oynar sabaha karşı denk gelebılırsınız genelde wootda care i kendi sitesinde yeterince sömürdü ^^
  • Elestrileriniz için tesekkurler. Bugun benzer icerikte yeni bir video gelcek. Bu video fazla guzel olmadi farkindayim.

• Linki kaldırmışsın dostum arada bakıyorduk :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

bi trade ban yese gg

Bıçak piyasasında fiyatlar değişir, o kadar fena envanter var adamlarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.