merhaba güvenlik kamerasındaki görüntüyü 100 metre civarına gönderecek video transmitter lazım internette buldum bazı devreler ama 2 yada 3 transistörlü düzgün çalışmıyor lütfen bilen biri yardımcı olursa sevinirim.birde birisi görüntüyü girmeden önce bir devre daha yapman gerek dedi anımsayamadım adını lütfen yardım.
görüntü neyle gönderilecek kablo ile mi yoksa hava ile mi
görüntünün sinyal çıkışı tek bir kablodan cıkıyorsa kablo ilede 100m öteye aktaracaksan op-amp la yükseltirsin gönderirsin
yok kablosuz göndericem dersen ozman bir verici devresi yapacaksın fm verici gibi bişey tabi frekensı yüksek olmalı birde alıcısının olması gerek
selam millet ya arkadaşım bana bir video devresi vhf frekansında çalışan kanal 5-15 yani tv den izletecek bu tip bişey lazım.
kardeş bende sürüyle vardı ama şu anda üni okuduğum için sana yardımcı olamicamm üzgünüm..
evet yardımcı olamayacaksan neden yazıyosun mübarek
yarıldım gülmekten tda 1562
NES oyunlarının olduğu atariler vardı çin malı hani şu mario vardı GOAL3(severek oynarım :)... ) vardı çok çeşitli oyunları vardı. Onların RF katını kullanabilirsin. 10V'luk bi adaptör ile beslersin olur. Çıkıştaki bağlantıların bulunduğu karttır bu. uC katından ayrıdır genelde. uC katına +5V,şase verir ve Audio ile Video sinyallerini alır. Ölçüp bulabilirsin. Yapmana da gerek yok elinde eski bir atari varsa olur. Aynı katı Dandik bir VCD oynatıcıdan da sökebilirsin...
sıradan şu vcd playerların rf çıkış katını denedim salondan odaya gitmiyor bile yani onlar çok zayıf bana güçlü bişey lazım.balkona koyacağım güvenlik kamerasının görüntüsünü odaya yaklaşık 20 metre aktarsın ses önemli değil görüntü önemli.Bunun yapamazsam balkon demirine 110 volt vermeyi düşünüyorum.ama balkondan uydu anteni takılı oda zarar görür yada evden biri dalgınlıkla dokunur diye çekiniyorum.hakikaten bu tda bilmme kaçta ne ya ben anlamadım onu.
ya bir yardım istedik kırk kafadan ses çıktı iyice çorba oldu anlıyorum yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama bu konuyu iyi bilen biri yardımcı olsun lütfen çünkü kendi çabamla internette çok transmitter devresi buldum ama çoğunun parçaları ya transistörleri yada entegreleri yok.