Bildirim
[VİDEO] Turbo Sesi İçin Egzoz Düdüğü İncelemem(TURBOLİNEA DEĞİLDİR)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
daha saçma bir ürün olamaz. -
Egzoz ucuna takmanız gerekirdi hocam ses almak için bir ara bende almak istiyordum montaj yapılmış videolarını gördüm gördüm merak ettim sonra orjinal videosunu gördüm bildiğin ıslık sesi bazı arabaların turbolarında sorun olur bir ıslık sesi gelir aynı o ses gibiymiş vazgeçmiştim. -
quote:
Orijinalden alıntı: bnym97
Egzoz ucuna takmanız gerekirdi hocam ses almak için bir ara bende almak istiyordum montaj yapılmış videolarını gördüm gördüm merak ettim sonra orjinal videosunu gördüm bildiğin ıslık sesi bazı arabaların turbolarında sorun olur bir ıslık sesi gelir aynı o ses gibiymiş vazgeçmiştim.
ürünü hediye edeceğim için montaja fazla uğraşmak istemedim ama ürünü daha iç tarafa düzgün monte etsem de çok fazla ses geleceğini düşünmüyorum bence gereksiz bir ürün. almamakla iyi etmişsiniz. -
Turbolinea diye girdim donuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: thesoultaker1
Tam ben yazacaktim
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HuaweiPismanliktir
quote:
Orijinalden alıntı: thesoultaker1
Tam ben yazacaktim
+1
başlığa uyarı ekledim -
quote:
Orijinalden alıntı: mocacat
daha saçma bir ürün olamaz.
Çinliler çok daha garip ürünler yapabiliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X