Şimdi Ara

Video yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acaba IPOD Nano 8 gb için nereden video indirebilirim (özellikle The Simpsons,Family Guy v.b.) Onları nasıl atacağım IPOD'a yardımcı olabilir misiniz ?

• quote:

Orjinalden alıntı: enes-15

Arkadaşlar acaba IPOD Nano 8 gb için nereden video indirebilirim (özellikle The Simpsons,Family Guy v.b.) Onları nasıl atacağım IPOD'a yardımcı olabilir misiniz ?

site adı vermek doğrumu bılmıorum ama southpark var pspvadisi.com da oraya bibak
  • itouch-dizi.blogspot.com

forumdan bi arkadaşın sitesiydi.
    sağolsun bende baya filmini indirdim..
    aradaki - silip aç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IF -- 14 Temmuz 2008; 1:38:33 >
  • Peki bunları iTunes ile nasıl atacağım ? Kullanmayı pek bilmiyorum.Özellikle dün aldım ve bilmeden bilgisayardaki bütün şarkıları ve fotoğrafları içine atmışım.Videoyu yüklemeyi bilmiyorum.Resimli anlatım yapabilir misiniz ?
  • Arkadaşlar bu iTunes beni verem edecek.Video yükleyeceğim zaman hata veriyor.Lanet olasıca aleti alalı 3 gün oldu daha doğru dürüst kullanamadım.İlk önce bilgisayardaki bütün şarkıları ve fotoğrafları yükledi.Sonra nasıl yaptıysam düzelttim.Artık keşke almasaydım diyorum.Bütün ilgim alakam kesildi.Resmen sıkıldım ya.Bir türlü beceremedim.mp4'e de çevirdim ama olmadı.Yükleyemeden hata veriyor.Bazen kendi kendine bağlantı kopuyor sonra birdaha kuruluyor.Lütfen yardım edin.İçerisinde 6 gb küsür yer var.Ne olur yardım edin.Ben de film vs seyretmek istiyorum.

Video yüklemek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.