Şimdi Ara

Videoda gösterdiğim bu sorun sizce nedir???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda yaşadığım bir sorunu videoya çektim. Sizlere gösterip fikirlerinizi almak istiyorum. Sizce sorunum ve çözümü nedir???
    http://www.youtube.com/watch?v=SyTaCM6g4jU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -murti- -- 26 Şubat 2011; 13:33:51 >

• videoyu izledim ama bi çözüm getiremedim kablolardan veya biryerden temazsızlık var kasayla oynayınca temas ederek açıyor oynamassan ise öylece kalıyor bi çözüm bulmak çok zor
  • ilk olarak aklıma gelen hdd kablolarında bir sorun olabilir. Başka kablo ile deneyebilirsin. Bir ihtimalde anakartta soğuk lehim olma ihtimalide var. Yani anakartın arkasındaki lehim noktalarından bir veya birkaçı tam temas etmeyebilir. Daha bir çok sebepten dolayı da açılmayabilir.
  • ya da şöyle bi yöntem izle anakartı hddyi falan bütün herşeyi sök kasadan ayrı bağımsız şekilde bilgisayarı açmayı dene
  • anakartı esnetiyor musun yoksa yerini mi oynatıyosun?
  • Arkadaşım Öncelikle Geçmiş oLsun Ben aklıma gelenleri sıralayacağım Şimdi.. Umarım sorun seçenek 1. dir

1. HDD ne gelen elektrikte sorun var.

2. Power Kablolarından birinde sorun var.

3. HDD Sata sanırım Sata Kablolarından birinde sorun var.

4. Anakartın Data girişlerinde sorun var.

5. Anakartında soğuk lehim var

6. (En Kötüsü bu..) Eğer anakartını esnetince sorun düzeliyor ise Anakartında Çatlak var...

Umarım Seçenek 6 değildir Çünü bi tamir gibi durum söz konusu değil olsa bile geçici.. Şimdiden geçmiş olsun umarım sorunun çözülür...-
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.