Şimdi Ara

Videoda Ses Kayma sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bi süreç sonunda bir film indirdim. Ama indirdiğim filmde 2.saatden itibaren ses kayması oluyor. Bunun sebebi nedir ve bunu düzeltebilir miyim? Teşekkürler..

• baska filmlerde de yapıyormu bunu peki yoksa sadece o filmde mi yapıyor..birde baska video izleme programlarını dene derim.mesela vlc player,bs player yada codec gibi..rica ederimm
  • Hayır diğer filmlerde öyle bi sorun yok. Bu film için geçerli. Diğer türleri de denedim ama olmadı. Sorun filmin kendisindeyse bunu düzeltebilirim?
  • büyük ihtimal o filmde sorun var..ama sesi nası düzeltilir pek bilmiyorum filmlerin yani..ya tekrar indir yada o programın ses ayarları varsa oradan bak derim..
  • Evet bunu bende merak ediyorum . Kamerada çektiğim bazı videolar bilgisayara aktardıktan sonra ses kayması yapabiliyo. Düzeltmek için program kullanıldığını duymuştum. Bilen varsa cevap verirse seviniriz.
  • Bu sorun hakkında başka çözüm önerisi olan yok mu?
  • hocam indirdiğin film DivX galiba. divx'de ses ve görüntü birleşik değildir. böyle hatalar olabiliyo çevirirken riplerken felan. bende telefonda izlemek için çevirdimde belli bi yerden sonra kayma oluyo bazen. sorun o filmde
  • Bu sorun düzeltilebilir mi peki? Filmi silmek istemiyorum indirirken bayaa emek harcadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.