Arkadaşlar uzun bi süreç sonunda bir film indirdim. Ama indirdiğim filmde 2.saatden itibaren ses kayması oluyor. Bunun sebebi nedir ve bunu düzeltebilir miyim? Teşekkürler..
baska filmlerde de yapıyormu bunu peki yoksa sadece o filmde mi yapıyor..birde baska video izleme programlarını dene derim.mesela vlc player,bs player yada codec gibi..rica ederimm
Hayır diğer filmlerde öyle bi sorun yok. Bu film için geçerli. Diğer türleri de denedim ama olmadı. Sorun filmin kendisindeyse bunu düzeltebilirim?
büyük ihtimal o filmde sorun var..ama sesi nası düzeltilir pek bilmiyorum filmlerin yani..ya tekrar indir yada o programın ses ayarları varsa oradan bak derim..
Evet bunu bende merak ediyorum . Kamerada çektiğim bazı videolar bilgisayara aktardıktan sonra ses kayması yapabiliyo. Düzeltmek için program kullanıldığını duymuştum. Bilen varsa cevap verirse seviniriz.
Bu sorun hakkında başka çözüm önerisi olan yok mu?
hocam indirdiğin film DivX galiba. divx'de ses ve görüntü birleşik değildir. böyle hatalar olabiliyo çevirirken riplerken felan. bende telefonda izlemek için çevirdimde belli bi yerden sonra kayma oluyo bazen. sorun o filmde
Bu sorun düzeltilebilir mi peki? Filmi silmek istemiyorum indirirken bayaa emek harcadım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme