Bildirim
DSG titreme, gelen sesler ve sebepleri[VIDEO]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Meşhur DSG'yi yakından tanımış olduk.. -
güzel video. yalnız kan çıkar burada. -
dsg ifşa -
Bi tornalık işi var.. -
Adam eline aldığı her parçada başka soruna değindi maşaallah.
Sanırım bu şanzımanın temelleri "bitirme projesi" olarak falan atıldı. -
Şu 7 dsg lafını duymaktan gına geldi desem yalan olmaz. ama kendini yakından görmek iyi oldu.
Bugün aracı götürdüm gizli geri çağırma kapsamında şanzıman yağı değiştirildi. Yağ değişiminden sonra 10 km kadar kullandım ama şanzımanın vites geçişleri ile ilgili olarak bir fark göremedim. Şu an için çok şükür bir problem yok da ileride ne olur Allah bilir!
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
7 ileri DSG ile 6 ileri Yağlı DSG nin farkına bak 7 ilerinin dandikliği görünümünden belli -
Ne çektiniz be -
Şuna fites demeyin içim gidiyor ya. -
şanzımanda 3 parça var o da sorunlu -
ne uğraşıyorsun kuruyla, yap yağlıyı 7 vites hem yağlı olur kolay geçer.... -
Çok sakat konu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cidden 7 ileri bayağı basit gibi. Ya da şöyle diyeyim basit gibi görünen karmaşık bir yapı. 6 ileri de tam aksine karışık gibi görünüyor ama basit. -
Anladığım kadarıyla baskı balata değişimi bayağı pahalıya patlıyor.İşçilik dahil ortalama kaça değişiyor ? -
7 ilerinin metakronik beyni 6 illerinin yanında radyo devresi gibi kalmış
Tam Kılıç-kalkan sesi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
adam resmen tersine mühendislik yapmış. bunun bir tık üstü çinlilerin yaptığı gibi emitasyon üretim -
Adam ne ile çekmiş videoyu 2160p 4K -
State of art şanzıman resmen.
Helal be.
Aferin lan vosvos.Nerden nereye.
Ama hala favorim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomassee -- 19 Mart 2014; 22:45:08 > -
Yukarıda bir arkadaşda söylemiş gerçekten 3 ana parça var diyebiliriz ve bu 3 parçada sorunlu.
Benzer içerikler
- suzuki swift 1.3 glx
- cam filmi kaç numara olmalı
- toyota corolla 1.33 life yorum
- dexos 2 nedir
- arabanın kaloriferi sıcak üflemiyor
- trafik cezası itiraz dilekçesi
- honda zrv 2024 fiyat
- citroen c5 aircross 2025
- byd u9
- byd modelleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X