Şimdi Ara

Videolar Açılmıyor Yardım Pls !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum .
    Sorun şu resimdeki gibi videolar açılıyor ama başlamıyor veya açılmıyor diyelim internette aradığım hiçbir çözüm sonuç vermedi .
    Bütün driverlar baştan sona güncel bilgisayar yeni formatlandı crome firefox güncel flash ve java güncel donwload manager güncel youtube videoları açılıyor ama çoğu sitedeki video açılmıyor
     Videolar Açılmıyor Yardım Pls !!

• Uzman TV'de ad-block engelliyor videoları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabelisa -- 8 Şubat 2014; 15:27:10 >
  • Antivirüs programın engelliyor olabilir eklentilereden onu kaldır bi dene bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rabelisa kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşşekkürer ancak **** u kapatmama rağmen sorun aynen devam ediyor ayrıca internet explorer da da dsenedim sonuç aynı
  • Sonuç aynı malesef
  • viper9 kullanıcısına yanıt
    Ad-block'u kapatınca videolar açıldı. Flash sürümü olarak 12.0.0.4 kullanıyorum. Bu sürüme güncellemeyi dener misiniz? Eğer sürümünüz zaten buysa yardımcı olamayacağım ne yazık ki.
  • Peki size şöyle söyleyim vk player videolarını açıyor mu?

• Ad block dahil bütün eklentileri sildim adobe flash player ı tamamen silip baştan yükledim ama sorun devam ediyor Vk videoları açıyor hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper9 -- 8 Şubat 2014; 15:57:27 >
    Aklıma gelen şeyleri size söyledim malesef size ancak bu kadar yardım edebilirim

• Genel olarak adblöck engelliyor onu. ama reklam engelleyen antivirüslerden de kaynaklanabiliyor bkz: kaspersky pure
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ediyorum ancak hiçbir eklenti mevcut değilken dahil sorun aynı malesef
    Kaspersky programını tamamen kaldırım **** u bu sitede devre dışı bırak seçeneğini işaretledim sorun çözüldü yardımcı olup fikir yürüten herkese teşekkür ediyorum
  • Kaspersky'yi kaldırmana gerek yoktu, reklam engelleme özelliğini devre dışı bırak yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: accepter le progrès

Kaspersky'yi kaldırmana gerek yoktu, reklam engelleme özelliğini devre dışı bırak yeter.

+1
  • İlk başta eklentilerin tamamını silip adobe flash player ı silip güncelledim ayrıca javcayı silip güncelledim ve eklentisiz bütün tarayıcılardan açmayı denedim açılmadı sonra kaspersy ı kaldırdım reklam engelleyici de bile açılıyor artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.