Şimdi Ara

Videolarda belli bir bölümü kesmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 haftadan beri bu konuyu internette arıyorum ama bir türlü bulamadım. sonrada size danışmaya karar verdim. arkadaşlar ben film izlerken filmden sadece istediğim bir kısımı filmden silmek istiyorum.

örneğin 2 saatlik bir filmin 1.30.00 ile 1.45.00 arasındaki 15 saniyeyi filmden silmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim arkadaşlar. lütfen acil yardıma ihtiyacım var gerçekten.

şimdiden teşekkürler.

• hadi arkadaşlar lütfen yardım bekliyorum
  • Bu benim en büyük sıkıntım. Google video kesme programı diye arattım. Bir ton program çıktı. İşe yarayanlarında belli bir süre sınırı var. Sınırsız olanlar da işe yaramıyor. Çalışmıyor.

Adam gibi video kesme programı bulursanız beni de haberdar edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imam25

Arkadaşlar 1 haftadan beri bu konuyu internette arıyorum ama bir türlü bulamadım. sonrada size danışmaya karar verdim. arkadaşlar ben film izlerken filmden sadece istediğim bir kısımı filmden silmek istiyorum.

örneğin 2 saatlik bir filmin 1.30.00 ile 1.45.00 arasındaki 15 saniyeyi filmden silmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim arkadaşlar. lütfen acil yardıma ihtiyacım var gerçekten.

şimdiden teşekkürler.

"mkvmerge gui" adlı program işini görecektir. Anlatımını da yapayım sana bak

Programı açıp ekle butonundan filmi ekliyoruz

genel sekmesine gelip bölme kipini "zaman kodların sonra böl" yapıyoruz.

bölmek istediğimiz kısımları saat:dakika:saniye şeklinde aralarına virgül koyarak yazıyoruz. Ben 15 e 20. dakikaları arasındaki kısmı böldüm.

aşağıdan çoklamayı başlat diyoruz.

dosyanın bulunduğu dizine kesildikten önceki kısmı, kesilen kısmı ve kesildikten sonraki kısmı video kalitesini değiştirmeden böldük.

yine aynı programı kullanarak. kesildikten önceki kısmı ve sonraki kısmı birleştiriyoruz. programı açıp kesildikten önceki kısmı ekliyoruz ekliyoruz sonra ilave et butonundan kestikten sonraki kısmı ekliyoruz ve çoklamayı başlat diyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi le passager -- 9 Eylül 2014; 16:52:20 >

• le passager kullanıcısına yanıt
    çok tesekkür ederim bende aynı dertten muzdariptim

• le passager KARDEŞİM SENDEN ALLAH RAZI OLSUN DERDİME ÇARE BULDUN SAĞOLASIN VAR OLASIN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imam25 -- 12 Eylül 2014; 22:37:26 >
  • imam25 kullanıcısına yanıt
    önemli değil her zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.