Şimdi Ara

Videolarda Durma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
47.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Videolarda Donma değil, Durma Sorunu yaşıyorum 2 gün öncesinde basladı. Youtube den Veya herhangi bir video sitesinden video izlerken film izlerken Videolarda 5. saniyede yada daha ileri saniyelerde aniden durma gerçekleşiyor. Video Dolmaya devam ediyor fakat oynama gerçekleşmiyor duruyor. Sonra video durduğu yerde bitmiş olarak gözüküyor, tekrardan oynattıgımda takıldıgı yere kadar gelıyor tekrar duruyor. Film izlerken bir dakika kadar ilerliyor sonra Film görüntü duruyor saniye 1 2 dakika atlayarak ilerliyor. Sorunu İnternette araştırdım Bulamadım. Chrome kullanıyorum Mozzilla firefox tada aynı şey oluyor. Diğer tarayıcıları da yuklıyemıyorum degısık bır sorun cıkartıyor. Avants ile başlangıc taraması yaptım bir iki defa. Ama videolar aynı sekılde durmaya devam edıyor. Bu konu hakkında herhangi bir bilgisi olan varmı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Videolarda Durma Sorunu

Videolar izlerken kendi kendine durma sorunu, kullanıcılar için oldukça can sıkıcı olabilir. Bu sorun, farklı cihazlarda ve platformlarda ortaya çıkabilir.

Nedenler:

• Yetersiz internet bağlantısı: Zayıf bir internet bağlantısı, videoların ara belleğe alınmasını engelleyerek durmasına neden olabilir.
    • Cihaz kaynakları: RAM veya işlemci gibi yetersiz cihaz kaynakları, videoların sorunsuz bir şekilde oynatılmasını engelleyebilir.
    • Uygulama hataları: Video oynatma uygulamalarındaki hatalar, videoların durmasına neden olabilir.
    • Arka plan uygulamaları: Çok sayıda arka plan uygulamasının çalışması, cihaz kaynaklarını tüketebilir ve videoların durmasına neden olabilir.
    • Virüs veya kötü amaçlı yazılım: Virüsler veya kötü amaçlı yazılımlar, cihazınızın performansını etkileyerek videoların durmasına neden olabilir.

• İnternet bağlantını kontrol et: Güçlü ve kararlı bir internet bağlantısına sahip olduğundan emin ol.
    • Cihazını yeniden başlat: Cihazını yeniden başlatmak, geçici sorunları çözebilir ve cihaz kaynaklarını boşaltabilir.
    • Uygulamaları güncelle: Video oynatma uygulamalarını en son sürümlerine güncelle.
    • Arka plan uygulamalarını kapat: Kullanmadığın arka plan uygulamalarını kapatarak cihaz kaynaklarını boşalt.
    • Virüs taraması yap: Cihazında bir virüs veya kötü amaçlı yazılım olup olmadığını kontrol et.

Bu çözümleri uyguladıktan sonra sorun devam ediyorsa, cihaz üreticisiyle veya video oynatma uygulamasının destek ekibiyle iletişime geçmen gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sanırım kimsenin konu hakkında bilgisi yok ????
  • Sıstmı ıkı gun oncesıne grı alabılır sınız . Bırde c cok dolu ıse bıseylerı sılın yada d ye tasıyn .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk aklıma gelen şey oydu zaten sistemi belirli bir güne geri yükledim. Fakat Sorun devam ediyor.. Geçenlerde 1 delta adlı google a benzeyen bir sayfa çıkıyordu google chromu açınca. Yeni sekme diyordum otomatik olarak bu 1- deltha search geliyordu. Bunu silmek için chromun baya bi ayarlarını değiştirdim Sonra üstesinden gelemeyince avas la başlangıç taraması yapıp bulunan virüsleri sildim. Sonra bu video problemi Çıkmaya başladı işin kötüsü diğer browserlardada aynı hatayı veriyor ve suanda İndirdiğim programları yüklemedede baya sıkıntı çekiyorum. '' UYGULAMA, YAN YANA YAPILANDIRMASI DOGRU OLMADIGINDAN ...'' bu tarzda hatalar almaya başladım operayı ve safariyi kuramıorum bu yüzden.. Film kesinlikle izliyemiyorum. Videolarda belli bi zaman sonra duruyor ve ilerlemiyor. Dolsa dahi ilerlemiyor. Format atmayı düşünüyorum şuanda ama elimde bir win 7 cd si var. Fakat benim 64 bit yüklemem lazım. Cd yi kurarken mi 64 yada 32 olucağını seçiyoruz. Yada içinde sadece 32 yada 64 bit mi oluyor.. Yardımlarınız lazım...

• Format atın oyleyse . 64 yada 32 olacagını sız secemezsınız cd d hangısı varsa onu yukler . Nıcın 64 yuklmnız grkıyor . Ramınız 3 ve altı ıse 32 yuklmnız daha ıyı olur . Bırde pcnızın kendı format cd sı yada laptop ıse ıcınde kendı format bılgılerının olmadıgından emın mısınız .

• Bır daha delta tarayıcı gıbı sacma seylr yuklnırse chrome kısayoluna sag tıklayın hedefte yazanların en sonunda " ısaretı ıcınde kendını degıstırtmyen tarayıcının adresı yazar onun adını sılıpwww.google.com.tr yazarsanız ana sayfanız o olur . Baslat cubugunda sabıt chrome sımgnız varsa onu kaldırıp duzelttıgınız kısayolu oraya eklersınız kullanırsınız .

• Tesekkur edıyorum yardımınız için sanırsam tek çare format... 64 bitlik bi w 7 bulmak lazım. elimde orjınalı yok malesef. bi şekilde halledicez.
  • Arkadaşlar internetten video izlerken görüntü donuyor maus u oynattığımda devam ediyor. Yani videonun devam etmesi için mausun sürekli hareket halinde olması lazım nasıl çözebilirim ?
  • videolarda durma problemi ben de de başladı,
    2 saniye oynayıp duruyor..
    video dolmaya devam ediyor ancak hiç bir şekilde oynatmıyor...

çözüm bulan var mı?
  • Bende de şu sorun oluyor.Videoyu izlerken duraklatiyor habire.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar sonra konuyu hortlatıyorum. Android samsun s23 ultra videolar kendiliğinden duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.