Şimdi Ara

Videoları MP4 Player'a Atmak YARDIM!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımdaki videoları mp4 playerıma atmak istiyorum ama hem boyutları çok büyük geliyor hem de sanırım başka bir formata çevirmek gerekiyor,
    nasıl daha küçük boyutlara çevirerek mp4'üme atabilirim? ipod video converter işe yarar mı?

• mp4'de video oynatmak için avi converter gibi proglamlar kullanabilirsin örneğin bende piranha valkyrie ultra black var avi converterle filmleri 168x128 formatına çeviriyorum hem boyutu azalıyor hemde gayet güzel izleyebiliyorum
  • benim de piranha valkyrie mp4 üm var.video atamıyorum 160x128 formatında çevirdim video çok hızlı ilerliyo sanki ileri sarıyomuşum gibi biri yardım ederse dilesin benden ne dilerse
  • mp4 çalar mp4 çalmıyorsa bunun hakkından tüketici hakem heyeti gelir. Benim gibi siz Yok illa kendim halledeceğim derseniz aşağıdaki bilgiler faydalı olabilir. Rock çipli pirhana 2 gb Walkiyre için denedim.
    viDrop video döndür
    bu program linux parçaları kullandığından GPL lisansında.
    1- Aşağıda linkini verdiğim ücretsiz programı indirin, indirmesi 10mbps hızda 30-40 saniye civarında sürüyor.
    2- Main Settings sekmesinde input A/V bölümüne flv, mp4 vs uzantılı girdi dosyasını seçin,
    3- Advanced settings sekmesine geçin, Codec xvid, FourCC XVID, Width: 160, Height: 128, FPS: 15, Motion Search... 0, Bitrate 128, ses Codec mp2, srate 44100, Bitrate 48, 96, 128 olacak ancak toplam bitrate aşmasın,
    4- Main settings sekmesine dönün, Batch bölümünde add ve run tıklayın hadi hayırlı olsun
    KARŞILAŞILABİLECEK SORUNLAR:
    Video Kalitesi düşük: toplam Bitrate arttırın,
    Ses bozuk: Ses bitrate arttırın ancak toplam bitrate geçmesin
    Video atlıyor: Motion search.... sıfır olarak ayarlı mı kontrol ve ses bit hızı toplam bit hızını aşmaması gerekir kontrol
    dosya formatı tanınmıyor hatası : Resim karesi hızı 15den çok yukarda, çerçeve genişliği ve çerçeve yüksekliği yukarıda yazılanlardan farklı, dosya adında sorun var, çözücü bileşen xvid olarak ayarlanmamış,
    Bir arkadaş hayrına Programı Türçe'ye çevirirse iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.