Şimdi Ara

[Videolu] İngilizceme, üslubuma, ses tonuma vs yapıcı eleştiriler bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mbdyed

Bence gayet iyi hocam başkalarına aldanma. Yalnızca daha istekli daha inişli çıkışlı konuşman lazım.

Haklısın hocam teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk birkac saniyesini izledim .Ingilizcen guzel ama videoyu begenmedim

• Adequate? Kaçıncı yüzyıl tiyatrosundan öğrendin o kelimeyi? eski Türkçe kelimeler kullanan dedeler nasıl komik durur öyle duruyor

• Gayet güzel hocam aksanın. Nasıl geliştirdin İngilizceni? Ben seninkinin yarısı kadar konuşamıyorum
  • Hocam ingiliz aksanı yapabiliyor musun?

• Bence aksanın çok temiz. 7-8 ay Amerika'da yaşamış birisi olarak nerde bir Türk görsek acayip şekilde konuşuyordu... Ben senin aksanını beğendim, telafuzunun da düzgün olduğunu düşünüyorum şahsen. Her ne iş yapıyorsan yolun açık olsun.

Eksik gördüğüm nokta, kaydı yaparken yorgun muydun ama sesin biraz böyle baygın ve kısık geliyor. Yani şuraya geleceğim, bu videoyu açan birisi izlemek istemez adamın uykusu gelir. Eğer bu tip seslendirme veya youtube işiyle uğraşıyorsan mutlaka sesinin daha canlı ve dinamik olması lazım. Aksi takdirde karşı taraf için pek olumlu değil mevcut durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jovanovic -- 20 Ağustos 2016; 19:37:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: daykoo

Hocam ingiliz aksanı yapabiliyor musun?

Aslında İngiliz (daha da spesifik olarak Cockney) aksanına sahibim çünkü İngilizce'yi küçük yaşta İngiltere'de öğrendim. Fakat burada daha global bir İngilizce konuşmaya çalıştım.

• kağıttan okumadıysan güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

Bence aksanın çok temiz. 7-8 ay Amerika'da yaşamış birisi olarak nerde bir Türk görsek acayip şekilde konuşuyordu... Ben senin aksanını beğendim, telafuzunun da düzgün olduğunu düşünüyorum şahsen. Her ne iş yapıyorsan yolun açık olsun.

Eksik gördüğüm nokta, kaydı yaparken yorgun muydun ama sesin biraz böyle baygın ve kısık geliyor. Yani şuraya geleceğim, bu videoyu açan birisi izlemek istemez adamın uykusu gelir. Eğer bu tip seslendirme veya youtube işiyle uğraşıyorsan mutlaka sesinin daha canlı ve dinamik olması lazım. Aksi takdirde karşı taraf için pek olumlu değil mevcut durum.

Haklısınız hocam çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

kağıttan okumadıysan güzel

Doğaçlama konuşmadım bu videoda. Ne söyleyeceğimi önceden hazırlamıştım.

• Ingilterede öğrendim demişsin , kaç yıl yaşadın orada hocam
  • gFalcon kullanıcısına yanıt
    Hocam aksanı biraz geliştirin ve kaliteli bir mikrofon alın iş tamamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: gFalcon

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

kağıttan okumadıysan güzel

Doğaçlama konuşmadım bu videoda. Ne söyleyeceğimi önceden hazırlamıştım.

doğaçlama konuşmak önemli olan, pek bişi ifade etmiyor kağıttan okumak.
    Şimdi gördüm bu yorumunu.

İngiliz aksanına alışmışsın onla konuş.

Hocam birde bende İngiltere'ye gitmeyi düşünüyorum aksanımı daha da geliştirmek için İngiliz İngilizce öğretmenim aksanın güzel diyor fakat gideceğim. Neyse nasıl gidebilirim hocam dil için nasıl bir yol izlemeliyim.

• Hazırlıkta öğrendiğim bir kelime + birçok yerde de karşıma çıkıyor. Gayet güncel bir kelime bence. Siz ne düşünüyorsunuz bilemem...

• quote:

Orijinalden alıntı: AssasainTurk

Şimdi gördüm bu yorumunu.

İngiliz aksanına alışmışsın onla konuş.

Hocam birde bende İngiltere'ye gitmeyi düşünüyorum aksanımı daha da geliştirmek için İngiliz İngilizce öğretmenim aksanın güzel diyor fakat gideceğim. Neyse nasıl gidebilirim hocam dil için nasıl bir yol izlemeliyim.

Ben Omega ile gitmiştim.

Tamam hocam iyi günler.

• Bu işten para kazanan biri olarak uyarmak istedim hocam :) siz daha iyi bilirsiniz tabiki

• Mutercim-tercumanlik ogrencisi olarak onayliyorum hocam Videonu da begendim incelemekten ziyade ilgimden izledim tebrikler

Edit: emoji eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleverTrevor -- 20 Ağustos 2016; 20:33:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwartvis

Bu işten para kazanan biri olarak uyarmak istedim hocam :) siz daha iyi bilirsiniz tabiki

Adequate-inadequate gunluk dilde de kullanilan kelimeler. Senin bilmedigin hicbir kelimeyi kullanamiyoruz heralde?

Az bisey dinledim bekledigimden iyi ciktin. Tek soyleyebilecegim sey "o" lari "o" seklinde telaffuz etmen gerek. Story ye stary dedin mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 20 Ağustos 2016; 12:41:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.