İngilizce içerik paylaşan kendi halinde bir Youtuber olma yolunda ilk adımımı attım fakat videolar amatör oldu ve pek beğenmedim. Yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum.
Nambır tuü
Gayet iyi kardeşim. Birazdan saçma sapan konuşanlar damlar takma boşuna
quote:
Orijinalden alıntı: MevsimlikDisci
Nambır tuü
Bence two kelimesini telaffuzumda bir sıkıntı yok. Şayet varsa, doğrusu nasıldır?
quote:
Orijinalden alıntı: zwartevis
Gayet iyi kardeşim. Birazdan saçma sapan konuşanlar damlar takma boşuna
hocam bence de gayet iyi ama sesin sanki böyle biraz isteksiz, bıkkın gibi geliyo biraz daha canlı konuşsan tam olacak bence
quote:
Orijinalden alıntı: gFalcon
quote:
Nambır tuü
Bence two kelimesini telaffuzumda bir sıkıntı yok. Şayet varsa, doğrusu nasıldır?
Yok hocam beğendim Keşke benimde İngilizcem sizinki kadar olsa congratulations Söyleyebiliyor musunuz dolu dolu :)
quote:
Orijinalden alıntı: mscottoffice
quote:
Orijinalden alıntı: gFalcon
quote:
Nambır tuü
Yok hocam beğendim Keşke benimde İngilizcem sizinki kadar olsa congratulations Söyleyebiliyor musunuz dolu dolu :)
Alıntıları Göster
sesin çok kısık geliyor videolarda
quote:
Orijinalden alıntı: kramponcu
sesin çok kısık geliyor videolarda
Telefon ile kaydediyorum sesimi. Ağzıma çok yaklaştırınca da ses hoş olmuyor. Bilgisayardan mı kaydetsem?
gFalcon
kullanıcısına yanıt
Kulaklık mikrofonu falan kullan
Kardeş afedersin ama O NASIL AKSAN ?
Birde sormadan duramayacağım AKSAN LENS Mİ ?
quote:
Orijinalden alıntı: AssasainTurk
Kardeş afedersin ama O NASIL AKSAN ?
Birde sormadan duramayacağım AKSAN LENS Mİ ?
Sanırım iltifat bu.
Bence gayet iyi hocam başkalarına aldanma. Yalnızca daha istekli daha inişli çıkışlı konuşman lazım.
gFalcon
kullanıcısına yanıt
Sanmıyorum
Kongracıleyşıns
IMAO, it's quite adequate.
quote:
Orijinalden alıntı: AssasainTurk
Sanmıyorum
Cok izleyemedim ama
Sesin boyle nasi desem titiriyor mu hani boyle hafif bi sigara icmislik var sanki bi oksurup devam edebilirsin konusmaya
Cesitli ses oynama programlariyla da duzetebilirsin oldukca sesini titremesi degil de tonunu.
Daha canli bir giris yapabilirsin, cok duz geldi bana. Metinden oku onda problem yok. Batmen oldugu icin mi karanlikti o kadar?
Bir de Turkce yaparim editde de canim sikilmaz dersen bi onerim var
quote:
Orijinalden alıntı: barisbasturk
IMAO, it's quite adequate.
quote:
Orijinalden alıntı: furkanta_resmi
Cok izleyemedim ama
Sesin boyle nasi desem titiriyor mu hani boyle hafif bi sigara icmislik var sanki bi oksurup devam edebilirsin konusmaya
Cesitli ses oynama programlariyla da duzetebilirsin oldukca sesini titremesi degil de tonunu.
Daha canli bir giris yapabilirsin, cok duz geldi bana. Metinden oku onda problem yok. Batmen oldugu icin mi karanlikti o kadar?
Bir de Turkce yaparim editde de canim sikilmaz dersen bi onerim var