arkadaşlar bende bir video var onun ekran görüntüsü çok kötü kareli filan ben bunu netleştirmek istiyorum acaba olabilir mi? böyle bir yazılım var mıdır?? yardımlar için şimdiden teşekkürler:)
videonun ölçülerini küçülterek netleştirebilirsin, mesela 1024*768 ise 640*480 yaparak.
dostum bilgi için teşekkürler
arkadaşlar hepimiz filmlerde filasn görmüşüzdür gzili kamerayla çekilen görüntüleri polis inceler bilgisayarda netleştirmeye öalışır zoom yapar filan işte ben de videoyu kaliteli görüntüye çevirmek istiyorum zoom olurken dahi kaliteli görünecek o tip yani .. benim aklıma takılmıyor değil düşünüyorum cep telefonuyla çekilmiş videolar zoom da dahi kaliteli nasıl gösterebilirim diye? ama düşünüyorum düşünüyorum nasıl olacağını bir türlü çözemiyorum :)
o iş filmlerde olur anca mesela matrix'de de çocuk kaşığı eğebiliyor biz düşünüyo muyuz "acaba nasıl eğeriz" diye??
quote:
Orjinalden alıntı: diemavili
o iş filmlerde olur anca mesela matrix'de de çocuk kaşığı eğebiliyor biz düşünüyo muyuz "acaba nasıl eğeriz" diye??
Degisik bir yaklasim.
quote:
Orjinalden alıntı: maxiyavuz
quote:
Orjinalden alıntı: diemavili
Degisik bir yaklasim.
gün gelir o da olur, 50 yıl öncesine kadar yarın hava güneşli olacak diyenlere sen allahmısın .denirdi:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme