Şimdi Ara

Viessman 050W (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
2.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman kombinin serisini yazıp sor üretim tarihini mutlaka

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • okan10tr O kullanıcısına yanıt
    Hocam söylediğin cihaz on off direk ekran kartın arızalanır. Honeywell görevini yapıyor memnun kalmadığımdan değil, çok fazla taksite girdim, elimi rahatlatıp tekrar alırım. Ucuz istiyorsan universal var ona bak. Çok ucuz ve telefona kullanılan programı da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam söylediğin cihaz on off direk ekran kartın arızalanır. Honeywell görevini yapıyor memnun kalmadığımdan değil, çok fazla taksite girdim, elimi rahatlatıp tekrar alırım. Ucuz istiyorsan general var ona bak. Çok ucuz ve telefona kullanılan programı da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: frozenmuslum

Hocam söylediğin cihaz on off direk ekran kartın arızalanır. Honeywell görevini yapıyor memnun kalmadığımdan değil, çok fazla taksite girdim, elimi rahatlatıp tekrar alırım. Ucuz istiyorsan general var ona bak. Çok ucuz ve telefona kullanılan programı da var.
    Yerden ısıtma olduğu için modülasyonlu almam hocam, on off olayı sonradan kalkmış yarın servisten teyit edip santek almayı planlıyorum

Bizide bilgilendir mutlaka

• quote:

Orijinalden alıntı: alperkurucu

Bizide bilgilendir mutlaka
    Tamam hocam tabiki

• frozenmuslum F kullanıcısına yanıt
    Kardeş 2008 modeli kusursuz çalışıyor. On off modeller arıza yaratabiliyor.

• Termostat geldi, bugün olursa bugün olmazsa yarın montajı yapılacak, beklediğimden çok daha kibar hoş bi görüntüsü var, priz kadar bişey, şöyle bi teknik verilerine baktım set edilen sıcaklık için - 0,2 / +0,4 prensibiyle çalışıyormuş fabrika ayarı olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: okan10tr

Termostat geldi, bugün olursa bugün olmazsa yarın montajı yapılacak, beklediğimden çok daha kibar hoş bi görüntüsü var, priz kadar bişey, şöyle bi teknik verilerine baktım set edilen sıcaklık için - 0,2 / +0,4 prensibiyle çalışıyormuş fabrika ayarı olarak
    santek mi aldın hocam,on off sıkıntısını halledebildin mi
  • tsshadow T kullanıcısına yanıt
    Yok hocam risk almak istemedim, viessmann 7784189 modelini aldım, bakalım bi bağlansın sorun olcak mı bikaç gün içinde, sorun çıkarsa garanti bozulmamış olcak, ekran kartı değişir, ondan sonra istediğim on off kullanırım, tabi inşallah bundan memnun kalırsam bunla devam ederim

• hadi hayırlı olsun hocam güle güle kullan inşallah sıkıntı çıkmaz. deneyimlerini aktarırsan çok sevinirim,bende karar aşamasındayım servise sorup santek veya senin modelden alacağım inşallah.
  • tsshadow T kullanıcısına yanıt
    Tabiki zevkle paylaşırım, benim de aklım santekte kaldı ama dur bakalım nasıl olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: okan10tr

Tabiki zevkle paylaşırım, benim de aklım santekte kaldı ama dur bakalım nasıl olacak
    Hayırlı olsun hocam. 4-5 gün takip edersen sorun olursa çıkıyormuş.

• frozenmuslum F kullanıcısına yanıt
    Bugün gelemedi adamlar, inşallah yarına, mutlaka hem tüketim hem oda sıcaklıkları hem de o sorunla ilgili paylaşımlar yapcam inşallah

• Arkadaşlar az önce bağlandı, kibar bi cihaz, kombi sıcaklığını 45 yaptı servis, duruma göre 40 a alırsın abi dediler 40 çektim ben de, bu arada bugüne kadar hiç 35i geçmemiştim oda sıcaklığı tepki süresi fotodaki diğer digital termometreler kadar hızlı değil sanırım ilk izlenim, ama derece olarak 3ü de hemen aynı sıcaklığı gösteriyor demekki kalibrasyon vs yapmaya gerek yok şu aşamada. Şuan kombi çalışmıyor örneğin set sıcaklık 23 ayarlı, aslında 22 22,50 civarı da yeterli bence ama kullandıkça ona bakarız

Viessman 050W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan10tr -- 21 Aralık 2019; 16:18:6 >

Bağlantıyı 1-2 ye yaptılar değil mi? Elektrik beslemesi aldılar mı? Başka kombide herhangi bir servis ayarı yaptılar mı? Kart arızasıyla alakalı bir söylem felan?

• alperkurucu A kullanıcısına yanıt
    Evet 1 2 ye bağlamışlar, misafirim vardı çok ilgilenemedim, ama ekran kartı sorunuyla ilgili karşılaşmadık hiç dediler, sorunsuz kombi bunlar vs dediler ben de o zaman galiba ilk bende tecrübe edeceksiniz dedim elektrik beslemesini kombinin sigorta kutusundan almışlar onlara şimdi sen sorunca baktım hocam. Foto yüklüyorum ama bulunamadı diyor basınca sizde de öyle mi hata yapıyorum acaba biyerde

Foto yüklemesini yapman lazım. Çalışma prensibini iyi gözle kombinin. Kaçta yakmaya başlıyor kaçta kapıyor. Kaç m3 yiyor günlük takip et hocam

• alperkurucu A kullanıcısına yanıt
    -0,2 +0,4 aralığında çalışıyor, 1 hafta 10 gündür havalar iyi sayılır gündüz kombiyi 30a kadar düşürüp akşama doğru 35e alarak günlük ortalama 7-7,5 m3 tüketim elde ediyorduk, oda sıcaklıkları gece sabaha karşı en düşük 20,50-21 aralığında oluyor, gündüzleri 25leri görüyor bu aralar, tabi biz kombiyi geç düşürüyoruz geç yükseltiyoruz derken tüketimi kontrol etmek zorlaşıyordu

• Havalar çok iyiymiş. Termostat 1/3 oranında tüketimini düşürecektir. İzlenimlerini mutlaka aktar. Bizim kombilerde pek on-off kullananlar nadirdir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.