Linki tekrar eklermisiniz? |
**VİESSMANN VİTODENS CONNECT** Kullanıcıları (2. sayfa)
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=50u-YYId4wc&feature=youtu.be
Connect modelini aldım. Başka marka termostat garantiyi bozar dedi servisi, şimdilik oda termostatı olmadan kullanacağım. Bulabilirsem vicare oda termostatı alırım yada garanti bitince uyumlu başka bir marka modülasyonlu oda termostatı alırım.
-
-
Bunu Türkiye stoklarında bulamazsınız. Ben 5 ay önce istediğimde genel merkez Almanyadan getirtmişti 2 hafta sürdü
-
Merhaba Vitodens Connect cihaz kurulumunu bugün teknik servisten arkadaşlar tamamladı.
ViCare mobil uygulaması üzerinden kalorifer ısıtma suyu ve çeşmede kullanılan suyun derecesini anlık olarak değiştirebiliyorum. Fakat haftalık veya saatlik programlama seçeneği gözüküyordu uygulamanın store'daki görsellerinde. Bizim uygulamada bulamadım, her tarafını inceledim detaylı olarak.
ViCare ile bu ürünü kullanan herkeste mi bu durum geçerli?
-
Hocam yaklaşık kaç TL'ye geldi? Kombi ile uyum sağladı mı? Eğer sağladıysa rica etsek fotoğraflarını paylaşır mısınız?
-
Bende de çıkmıyor, termostat olmadan program yapılmıyor sanırım. Termostat da yok piyasada. Yurtdışı alabileceğimiz bir yer varsa link atabilirseniz bizde alalım.
-
Bu programı kullanabilmeniz için iklimlendirme sensörü almanız gerekiyor. Viessmandan talep etmeniz gerekiyor. Yanılmıyorsam 1500 civarı birşeydi. İklimlendirme sensörü aldığınızda, haftalık veya saatlik programlar kurabiliyorsunuz
-
Uyum sağlamama gibi bir durum yok ki, viessmanın kendi aparatı. Ekstradan parayla satıyorlar. İklimlendirme sensörü diye geçiyor, bunu aldığınızda bir dış sıcaklık sensörü, birde oda sıcaklık sensörü veriliyor, dış sensörü bacanın bir yerine takıyorlar, oda içinde ufak bir cihaz veriyorlar istediğiniz odaya takıyorsunuz, ısı ve nemi ölçüyor odanın. Sıcaklığı ona göre programlıyorsunuz. Hassasiyeti bayağı iyi. Kaç kez ölçtüm 0.01 oynama var.
-
viessmandan talep etmeniz gerekiyor. Cihazı türkiyede stoklu tutmuyorlar
-
-
Hocam aydınlattığınız için çok teşekkür ederim. Yanlış anlamadıysam ViCare termostat aldığımızda kutudan bu küçük cihaz ve dış ortam sensörü olarak 2 parça çıkıyor değil mi? Maalesef yaşadığım ilçeye yetkili servis açıldı ama açan kişi buzdolabı tamircisi yaşlı bir amca, hem kendi hem çalışanlar hiçbir şey bilmiyor . Viessmann'ın destek birimine mail attım, olmazsa il merkezindeki - kombiyi kuran - servisten bu parçayı talep edeceğim; inşallah parasını doğalgaz faturalarında amorti eder Yardımınız için tekrardan teşekkürler.
-
kombi satış yerleri bu gibi şeylerden bihaber malesef
-
Teşekkürler yanıtınız için, kombiyi satın aldığımızda yanında hediye olarak ViCare Termostat hediye verileceği söylenmişti. Bahsettiğiniz ürün galiba bu ürün.
Fakat daha sonra herhangi bir dönüş yapılmadı, yetkili serviste bize gelse vereceğiz ama ana merkezden ürün gelmiyor diyor. Kombiyi alalı da 4-5 ay oldu nerdeyse.
-
aynı şey benimde başıma gelmişti, ortalığı ayağa kaldırınca gönderdiler 2 haftada. önce ücretli teklif ettiler kabul etmedim, hem viesman merkez, hemde almanyadaki genel merkeze kadar yazdım, döndüler hallettiler. Siz bayiyi değil, markayı sıkıştırın, bayi hiçbir halt yapmıyor
-
Herkese merhabalar, Viessmann'a ürünü sordum ve şuan Türkiye stoklarında olmadığını söylediler ki sorduğum hiçbir bayi ve yetkili servis ürünü bulamıyoruz dedi. Öte yandan eski fiyatın 96.17€+KDV olduğunu bir arkadaşım vasıtasıyla bayiden öğrendim ama bu fiyatın eski fiyat olduğunu yeni gelecek stoklardaki fiyatın ne olacağını yetkililerin dahi bilmediği belirtti. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise 4-6 hafta arası Türkiye stoklarına gireceğini tahmin ediyorlar ki maildeki verilen bilgiyle örtüşüyor. Kısacası alacak arkadaşlar, beklemek zorundayız; herkese saygılarımla...
-
Sizdeki ZK05991 modeli mi, yoksa ZK05990 modeli mi?
-
bilmiyorumki, farkı nedir acaba?
-
Viessmann in attığı e postada da var, 0 ile biten on off, 1 ile biten modülasyonlu.
-
Benim 1 ile biten o zaman. Modüle edilebilir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X