Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

**VİESSMANN VİTODENS CONNECT** Kullanıcıları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
7
Favori
15.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kombi tamircisi değilim kombiniz yeni. servis sorunu çözecektir

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sorunu çözünce geri dönüş yapacağım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Halisünasyon H kullanıcısına yanıt

Servisten 1 derece ile devreye girme toleransi konusunda dönüş alabildiniz mi? Ben de 4 gündür deneyimlemeye basladim ve bu derece farki ile ilgili servise sordm ayar yapılıyor olmasi lazm dedi ancak uygulamada yok acaba servis arka plandan admin olarak 0.5 yapapabilir mi? . Cunku 1 derece konforsuz.. 22.5 yapiyorm 23 lere çıkıyor 21.5 in altinda tekrar çalışıyor ucurum var.. vitotrol 100 utdp rf eski cihazimda kullanmıştım ve aralik cok iyiydi..

Bu arada cihazi tanitip ekleme surecim tam.bir iskenceydi sanirm vicareda guncelleme varmis ve tam da.o doneme denk gelmisim sanirim. vicare ve viguide ikisini de kullanarak ortaya karışık devreye almis bulundum. Ayrica deco mesh cihaza bagladm ben kullanan var mi bilmiorm servis daha buna baglayan olmadi diye de bisey soyledi ama bende şu an calisiyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imachine İ kullanıcısına yanıt

evet görüştüm, bunun yazılımsal olduğunu, Alman fabrikası ile görüştüklerini, derece farklı ile ilgili güncelleme yapmayacaklarını iletmiş. Kısaca 1.1 ile devam

• Bu kışı vicare ile geçirdik, malesef 1,1 derece fark olayı devam ediyor ama biraz daha alıştık farka sanırım çok rahatsız etmedi. Şu anki aklım olsa termostatı almazdım, trend olan modeli alıp cosa termostat ile kullanırdım.
    Normali 24,5 geceleri ve dışarıdaki zaman diliminde 23 e ayarlı.

24 e ayarlıydi, alt ve üst komşum 1600 yakarken bana 800 glrsi, uyandım 24,5 yaptım:)

• HORT
    Arkadaşlar merhaba, servis wifi kurulumunu beceremedi, senin internetinde sıkıntı var bi baktır bizi tekrar çağır dedi ve gitti, Şimdi sırasıyla uygulamayı açıyoruz kombiyide hazır hale getiriyoruz, iphone kombi falan bulmuyor manuel kombinin wifisine bağlanmaya çalışıyorsunuz bağlanmıyor, Android telefonda herşey yolunda gidiyor; şimdi kazanınıza bağlanın diye wifi ağlarını listeliyor viessmannı seçtiğimde E10 hatası evin modemini seçtiğimde E12 hatası veriyor, lütfen yardım edin
    **VİESSMANN VİTODENS CONNECT** Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetpro -- 20 Ağustos 2024; 22:12:50 >

• 2 senelik kombi su koyu verdi. Sanırım kronik arkadaş kışın aynı sorunu yaşamış garantiden değişim yapmıştı. Benim gerekti bitti ne kadara maal olacak bakalım.

Siyah lastik borular çatlak içinde, su kaçırıyor kombinin altından.

• MySun kullanıcısına yanıt

Bu cihazlarda maalesef kronik sorun

• İki arkadaş daha almaktı biri kışın patladı, diğeri de geçen ay patlamış. Araçlarda olduğu gibi bir geri çağırma ile bütün kombilerde bu boruları değiştirmesi gerekmez mi viesman gibi bir firmanın? Herkesin evini su basması mi gerekiyor göz göre göre...

• MySun kullanıcısına yanıt

Boruları değiştirmesi gerekir ama insiyatif almak istemiyorlar

Viessmann'ın garanti bittiği zaman fahiş fiyat yedek parça politikası var. Çevremde sırf bu yüzden kombiyi değiştirip başka marka kombi alıp ek garanti yaptıranlar var

• arkadaşım ,

sorun aslında çok basit modemin içinden değil de kullandığın internet servis sağlayıcının web ara yüzünde "AİLE GÜVENLİ İNTERNET PANELİ" mutlaka

kapatılmalıdır . Bunu kapatmazsan modem kombiyi uygun port kapalı olduğu için bağlamıyor . E10 hatası veya E12 hatası veriyor .

Bu özelliği devre dışı bırakın . Modemi kapatıp bir süre bekleyip tekrar açın .

Ben bu yöntemle basitçe çözmüşdüm . Ha diyeceksin sen bunu nereden buldun ? servis beceremedi bende viessman teknik hizmetleri aradım

çok zor oldu düşürmek ama 30 saniyede çözümü bana söylediler .

Bol şans .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayd -- 12 Eylül 2024; 9:4:15 >
  • tuncayd kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, bir şekilde ite kaka modeme bağladım kombiyi, termostatı servis geldi kurdu bugün sonunda,

üç adet derece giriliyor ondan pek bir şey anlamadım bu üç başlık neyle alakalı mesela bizim evin ortalama sıcaklığı 22 olması gerekiyor böyle bir durumda bu üç rakam nasıl olsun, dönüşümlü normal konfordan kasıt ne

• Zaman çizelgesinde ayarlıyorsunuz o derecelerin olması gerektiği zaman dilimlerini.

Servis ücretsiz değiştirdi hortumları, kireç fazla olduğu için sadece bu bölgede yaşanıyormuş bu sıkıntı.

• disintegration kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Geçtiğimiz ay Viessmann Vitodens Connect 32 kW kombi aldım. Bahsedilen kronik sorun benim kombimde de mevcut mudur, hortumu patlamadan nasıl değiştirebilirim, hortum patladığında tüm evi su mu basıyor? Kombinin bina içerisinde veya dışında (balkonda) olması hortumun deformasyon süresine etki eder mi?

• burakekrem B kullanıcısına yanıt

Merhaba

Bölgenizdeki Viessmann servisiyle iletişime geçin

• Aşağıdaki modülasyonlu oda termostatı için Viessmann bayisi 100 EUR + KDV fiyat verdi.

ZK05991 - Viessmann ViCare Termostat

Açıkcası 4.500 TL biraz pahalı geldi bana. Daha uygun fiyata satın almak mümkün mü acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakekrem -- 30 Ekim 2024; 17:56:16 >
  • **VİESSMANN VİTODENS CONNECT** Kullanıcılarıwww.hepsiburada.com
    Viessmann Vicare Termostat Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://app.hb.biz/udSdH6tpVwBV

Burada biraz daha uygun fiyatı . Ama buradan alırsanız vicare uygulmasına bunu tanıtmak da büyük dert . Servis programı viguide ile tanıtmıştım ben .

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.