Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

**VİESSMANN VİTODENS CONNECT** Kullanıcıları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
7
Favori
15.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

teşekkür ederim üstadım.

• burakekrem B kullanıcısına yanıt
    Küçük bir ilçedeyim maalesef Bayi il merkezde ve bunun siparişini versek bile kısa sürede gelmez muhtemelen. Aldığım yere mesaj atacağım ellerinde varsa değiştirtirim. Modülasyonlu olan modelde Vicare'de ekstra bir modülasyon ekranı geliyor mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KonT BuraquLa kullanıcısına yanıt
    Ürüne ne kadar verdiniz? Modülasyonu, arka planda, ayarlanan sıcaklık ve ortam ısısına göre kendisi yapıyor. Ayarlar > Kurulum > ViCare thermostat ekranında modülasyonlu olduğu görünüyor.

**VİESSMANN VİTODENS CONNECT** Kullanıcıları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    4.5K. Satıcıya yazdığımda Viessman'dan sadece bu ürünün kendilerine gönderildiğini söyledi. Kombi'nin içerisinde modülasyon olduğu için uğraşmaya gerek var mı bilmiyorum.

• KonT BuraquLa kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada'da aldığınız ürünün aynısı 3500 TL'ye satılıyor. Sizin yerinizde olsam iade eder onu alırdım. 1000 TL az para değil, çoluk çocuğunuzun rızkını böyle satıcılara yedirmeye gerek var mı?

Modülasyon konusuna gelince, açıkcası ne fark olduğunu henüz çözemedim. Kombideki modülasyon, On Off thermostat bağlı olsa da çalışmaya devam ediyor sanırım.

Viessman Türkiye'ye mail attım bakalım dönerlerse ona göre değişim yaparım artık. Bende çok fark olduğunu düşünmüyorum çalışma mantığı açısından. İlgi ve alâkanız için teşekkürler.

• 1 haftalık evden ayrıldım internet kesilip geri bağlandı tekrar fakat kombi bağlanmıyor nasıl bir çözüm bulabilirim evde kimse yok 2 yaşında çocuk üşüyecek dönünce , kombiyi çıkarken ısıtma sistemini kapattım dönerken açarım diye düşünmüştüm fakat bağlantı kuramıyorum?

• Arkadaşlar kullanamama sebebim uygulama Apple iOS 16 altına yazılım desteğini çekmiş iPhone 6s te o yüzden bağlanamıyorum sanırım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.