Şimdi Ara

**VİESSMANN VİTODENS CONNECT** Kullanıcıları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
8
Favori
16.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bakımlarla ilgili bilgi almamıştım açıkçası çağrı merkezine sorarım onu. Garanti uzatma olursa her yıl ücretsiz bakım olacağını söylemişti. Shelly pro 3em hocam ürünü Amazon’dan mı almayı düşünüyorsunuz bir de ev içinde bulunan sigorta panosuna montaj oluyor değil mi bende araştırdım alt üst voltaj değerlerinin el ile ayarlandığı Wi-Fi bağlantılı regülatörlerdr var hatta forumda başlığı da var ama Çin malı olduğu için güven vermedi açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon'da 400 A olan versiyonu var. 400A ev için yüksek bir değer. Satıcının kendi sitesinde 120A olan modeli satılıyor, fiyatı 6400 TL. Yalnız bu 3 fazlı modeli. Tek faz için Shelly Pro EM-50 almalısınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burakekrem B kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bilgi için.

• **VİESSMANN VİTODENS CONNECT** Kullanıcıları

**VİESSMANN VİTODENS CONNECT** Kullanıcıları

Üstadlar yine kurulum sorunu ve pil sorunu yaşıyorum 3 farklı sıfır kutu pil denedim sorun çözülmüyor. Çağrı merkezi de bi açıklama yapamıyor servis yönlendirdi o da pazartesiden önce gelmez muhtemelen sizden aynı sorunu yaşayan var mı ?

• Arkadaşlar benim ViCare termostat modülasyonlu mu acaba? Uygulamada modülasyon kısmında değer görünüyor çalışırken.

• termostat da modülasyon yok . Kombinin kendisinde var . Yukarıda bir arkadaş bundan bahsetmişti . Türkiyede ON-OFF termostat satılıyor . Cihazın zaten kendisinde var olan bir şey için ekstra harcama yapmak gereksiz bence .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayd -- 28 Kasım 2024; 16:38:31 >
  • karamamba92 K kullanıcısına yanıt

1.5 sene önce aldım ben, pil %26 da. Yedek pil aldım geçen ay inşallah aynı sıkıntıyı yaşatmaz bana da.

• Elektrik gidince 5 dakikaya kadar hata vermesi normal, 5 dakikada bir sinyal gönderiyor termostat, o ara cihaz yok diye haya veriyor sonra düzeliyor bende otomatik. Bı hafta 3 kez elektrik gidip geldi sıkıntı olmadı.

• igokkaya20 İ kullanıcısına yanıt
    Elinizde halihazırda OpenTherm destekli başka bir termostat var mı?

• Kurulum ve servis kılavuzuna göre, on-off termostat için, C.4 Operating mode menüsünden 13- Constant mode with optional room thermostat seçilmeli, sonrasında oda termostatınız, devre şemasında gösterilen ilgili terminallere bağlanmalı. Konuyla ilgili ilgili sayfaları aşağıda iletiyorum. Yetkili servisten destek almanız daha sağlıklı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakekrem -- 10 Aralık 2024; 15:32:39 >

• Arkadaşlar evde internet bağlantısı olmadan vicare cihazı kullanma imkanımız var mı bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

Şimdi kablosuz ağın internet bağlatısını söküp denedim, ViCare uygulaması açılmadı.

Aşağıdaki açıklamada belirtildiği gibi, internet bağlatısı "geçici olarak" koptuğunda, sistem 2 saat süresince manuel offline moda giriyor ve bu modda en son sıcaklık ayarları ile çalışmaya devam ediyor. Bu süre zarfında internet bağlatısı geldiğinde tekrar online moda geçip zaman programı ile çalışmaya başlıyor.

https://viessmann.zendesk.com/hc/en-us/articles/360013131439-What-happens-to-my-ViCare-Smart-Climate-when-the-internet-connection-is-temporarily-lost

Daha uzun süreli bir internet kesintisi halinde ne olacağı hakkında maalesef bir bilgi yok 🙂. Bence kombi hataya geçer. Evden çıkarken denemek lazım ama şu an böyle bir imkanım yok maalesef.

Asıl sorunuza gelecek olursak, ViCare Thermostat aslında gerçek bir termostat değil. Cihaz sadece bir sıcaklık sensörü. Bulunduğu ortamın sıcaklığını okuyup low power radyo sinyali ile kombiye iletiyor.

Ürünle birlikte gelen kartın üzerindeki Voucher code ise, Viessmann'ın bulut tabanlı yani tamamen internet üzerinden programlanan ve ViCare app üzerinden yönetilen sanal bir termostata kullanım erişimi sağlıyor. Zaman ve sıcaklık programları ile cihazın kullanım verileri Viessmann'ın sunucularında tutuluyor.

Ben ek olarak 410 TL ödeyip yıllık ViCare+ üyeliği aldım. 15 dakika aralıklarla kombinin ısıtma ve sıcak su kullanımlarına ait doğalgaz ve elektrik tüketim istatistiklerine ulaşabiliyorum. Geofencing (cep telefonu ayarlanan konumun dışına çıkınca ısıtma sisteminin kapatılması), gelişmiş raporlar, kullanıcı ekleme gibi özellikler de var.

Gördüğüm kadarıyla Viessmann uygulamayı belirli aralıklarla güncelliyor ve varsa hataları gideriyor.

Haftanın 5 günü şehir dışındayım ve ihtiyaç halinde uzaktan kombiye erişebilmek benim için mükemmel bir özellik. Başka markaları bilmiyorum fakat Viessmann gerçekten güzel bir sistem geliştirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakekrem -- 14 Aralık 2024; 19:6:43 >

• burakekrem B kullanıcısına yanıt

Üstad evde internet bağlantısı olmazsa vi care uygulamasını devre dışı bırakıp direk kombi üzerinden sıcaklık ayarlayarak kullanma imkanı mevcut mu.

• Merhaba.
    Ben HB'dan Vicare Termostat aldım yeni "Senkron Depo" isimli satıcıdan sorduğumda bana ürün modülasyonlu olduğu söylendi fakat geldiğinde baktığımda direk Viessman Termostat yazıyor sadece sizin ki gibi modülasyon ibaresi yok. Sizce kombinin içinde modülasyon olduğu için bunu iade edip modülasyonlu almama gerek varmı yoksa bunu kullanayım mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tuncayd kullanıcısına yanıt
    Modülasyonlu olan termostatı (ZK05991) yetkili servis üzerinden yakın zamanda sipariş verip aldım.

• KonT BuraquLa kullanıcısına yanıt
    Firma hatalı bilgi verdiği için, muhtemelen yüksek bir fiyata aldığınız ürünü iade etmenizi tavsiye ederim.

Modülasyonlu olan versiyonu internette satışta değil, Viessmann bayileri üzerinden sipariş verebilirsiniz. Ürün bilgisi aşağıdaki gibi:

ZK05991 ViCare Modulating Thermostat

Bildiğim kolay bir yolu yok. ViCare uygulamasından sıcaklık sensörünün eşleşmesi kaldırılabilir fakat tekrar devreye almak zor olabilir.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.