|
Vietnam, geleceğin dünyası için devasa bir yüksek teknoloji adımı atıyor
-
-
Güzel plan. Lafta kalmasa bari. Bizde o da yok, boş laf var.
-
Assembled in Vietnam'dan
Made in Vietnam'a.
Yakışır
Demek ki ülkelerinin 4 1 yanını; "temel eğitim kurumları" yerine "din insanı yetiştiren kurumlar" ile donatmaya ihtiyaç duymuyorlarmış. -
Bahsettiğin kurumlar Türkiye’de kapatıldığı dönemde ne gibi gibi teknolojik atılımlar atıldı lütfen aydınlatır mısın bu cahil kardeşini. Birde yurtdışında ki bir teknoloji haberini, din ile bağdaştırman çok ama çok unique olmuş, ilk kez görüyorum, tebrikler nasıl aklına geldi? Zehirsin MaşaAllah. -
Şurada alınan kararları okuyarak ve bunların fikri takibini yaparak öğrenme sürecine başlayabilirsiniz:
quote:
1. Hammaddesi yurt içinde yetişen veya yetiştirilebilen sanayi dalları kurulması gerekmektedir.
2. El işçiliğinden ve küçük imalattan süratle fabrikaya veya büyük işletmeye geçilmelidir.
3. Devlet yavaş yavaş iktisadi görüşleri de olan bir organ haline gelmeli ve özel sektörler tarafından kurulamayan teşebbüsler devletçe ele alınmalıdır.
4. Özel teşebbüslere kredi sağlayacak bir Devlet Bankası kurulmalıdır.
5. Dış rekabete dayanabilmek için sanayinin toplu ve bütün olarak kurulması gerekir.
6. Yabancıların kurdukları tekellerden kaçınılmalıdır.
7. Sanayinin teşviki ve milli bankaların kurulması sağlanmalıdır.
8. Demiryolu inşaat programına bağlanmalıdır.
9. İş erbabına amele değil, işçi denmelidir.
10. Sendika hakkı tanınmalıdır.
tr.m.wikipedia.orgİzmir İktisat Kongresi - Vikipedihttps://tr.m.wikipedia.org/wiki/%C4%B0zmir_%C4%B0ktisat_Kongresi
Maşallah'ı, MaşaAllah şeklinde yazanları bloklamak benim rutin işlemlerimden. İyi günler...
-
Dini eğitim yerlerinde fizik, kimya, matematik, biyoloji, coğrafya vb. Dersler öğretilmiyor. Bu da gelişmiş teknoloji ve bilimsel buluşların önünde engel.
Meslek liseleri de aynı şekilde. Bu şekilde geriliyoruz. -
Türkiye'nin geri kaldığı diyerek saptırmalı haber yapan editöre soruyorum, dünyada kaç ülke ileri seviye yarı iletken gelişmiş çip yapıyor. Mesela Almanya İngiltere Fransa Belçika japonya vs.. şöyle 10 nanometre çip üreten kaç ülke var da biz geri kaldık diyelim. -
Ülkenin tüm dinamiklerini sözde din ve sözde beka adı altında oynatan ama asıl kendi bekalarının söz konusu olduğu gerçeğini halkı soyup ülkeyi satarak alkışlarla baş tacı edilen grup, tarikatlar fe dinciler varken neylesin teknik gelişimi? Togmuş veya iha sihaymış hepsi özel şirket. Menfaat söz konusu olunca parayı veren her yere koyacaklardır. Menfaat derken de halkın vergileri ile kurulan bu aile şirketleri kendi zenginliklerine zenginlik katarlarken siz hala cebinizden ve geleceğimizden çalanlara alkış tutmaya devam edin... Yazık bu ülkeye. -
Bayraklar inip ezanlar susmuş Vietnam'da muhtemelen. Gavur icadı işlerle uğraşıyorlar İmam Hatip açacaklarına.
-
Aynen, sanırım bizim dönemimizde meslek lisesi mezunlarına yönelik bir katsayı vardı. Alınan puan hakkaniyetten uzak nedenini bilmediğim bir kanun ile düşürülüyordu diye biliyorum yanlışım yoksa. Buna bağlı üniversite süreçleri talebe hakkında büyük bir sıkıntıya uğruyordu.
Bugün mü? Bugünü anlatmaya gerek yok zaten. Zorunlu eğitim öğretim süresi memleketin lehine 12 yıla çıkartıldı. Dileyip başaran gencimiz yüksek öğrenimini yapabilsin diye de üniversitesi olmayan ilimiz sanırım kalmadı.
Örnek: 100 üzerinden
Alınan puan: 100
Sınav puanı: 75
25 puan nerde?
-
Gercekten haksız bir uygulamaydı.. Dertleri imam hatipse, Imam hatiplilere getirselerdi o katsayıyı, onun yerine meslek liselilere de getirmislerdi
Not: Meslek liseli degilim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Eylül 2024; 11:32:3 > -
Aslında kimseye getirilmemeliydi. Kimin aldığı puandan kime ne?
-
imamlar orduya ve diger onemli yerlere sizmasinlar diye getirildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Eylül 2024; 14:6:18 > -
arkadaşın yerine ben aydınlatayım bu "cahil" kardeşimizi: "oku" belki anlarsın (sanmıyorum)
-
Onlar asker olmuyorlar mı?
-
Eskiden olmuyorlardı bacak tüy kontrolü vardı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Eylül 2024; 17:42:26 > -
Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için.
-
Biz ordumuzu nesiller boyu peygamber ocağı diye belledik. Bize öyle anlattılar.
-
Batı yeni Çin'i olarak Vietnam'ı seçti. Baktılar Çin süpergüç oldu, fabrikaları yavaştan oraya kaydırıyorlar.
Assembled in Vietnam'dan
Made in Vietnam'a. Yakışır Demek ki ülkelerinin 4 1 yanını; "temel eğitim kurumları" yerine "din insanı yetiştiren kurumlar" ile donatmaya ihtiyaç duymuyorlarmış. |
Dini eğitim yerlerinde fizik, kimya, matematik, biyoloji, coğrafya vb. Dersler öğretilmiyor. Bu da gelişmiş teknoloji ve bilimsel buluşların önünde engel.
Meslek liseleri de aynı şekilde. Bu şekilde geriliyoruz. |
Bahsettiğin kurumlar Türkiye’de kapatıldığı dönemde ne gibi gibi teknolojik atılımlar atıldı lütfen aydınlatır mısın bu cahil kardeşini. Birde yurtdışında ki bir teknoloji haberini, din ile bağdaştırman çok ama çok unique olmuş, ilk kez görüyorum, tebrikler nasıl aklına geldi? Zehirsin MaşaAllah.
|
Şurada alınan kararları okuyarak ve bunların fikri takibini yaparak öğrenme sürecine başlayabilirsiniz:
tr.m.wikipedia.org İzmir İktisat Kongresi - Vikipedi https://tr.m.wikipedia.org/wiki/%C4%B0zmir_%C4%B0ktisat_Kongresi*** Maşallah'ı, MaşaAllah şeklinde yazanları bloklamak benim rutin işlemlerimden. İyi günler... |
Türkiye'nin geri kaldığı diyerek saptırmalı haber yapan editöre soruyorum, dünyada kaç ülke ileri seviye yarı iletken gelişmiş çip yapıyor. Mesela Almanya İngiltere Fransa Belçika japonya vs.. şöyle 10 nanometre çip üreten kaç ülke var da biz geri kaldık diyelim.
|
Benzer içerikler
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- exxen üyelik iptali ücreti
- ipad whatsapp
- instagram profilime kim baktı
- whatsapp bildirim gelmiyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X