Şimdi Ara

Vietnam, geleceğin dünyası için devasa bir yüksek teknoloji adımı atıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vietnam ne lan??

• Bu gibi işlere haram günah uğraşmayın böyle işlerle gözüyle bakıldığı için hep geride kaldık zihniyet aynı şeyimiz Mercedes e binsin biz peşinden koşalım kuru ekmek bize yeter....

• Evet bu işler hep böyle başlıyor Vietnam ne ya , 3. Dünya ülkesi ya , bla bla bla , sonra bir bakıyoruz dev aynasından geriye dönüp arkamızda kimse kalmamış hepsi bizi geçmiş , Vietnam parasindan 15 kat değerliydi paramız şimdi bire bir gibi , Vietnamın Vinfast diye araba markası var ve tek modelde değil , Vietnamın geleceği parlak

• adamlar din ve yobazlıkla kafayı bozmamış, yolsuzlukla, israfla kafayı bozmamış. gelişmemeleri şaşırtıcı olurdu.

• Dini eğitim, bilimsel eğitim almaya engel değildir. Hem dini hem de bilimsel eğitim almış bir sürü ilim adamı var. İslam düşmanlarına biraz tarih okumalarını öneririm.

Din olmadan bilim eksiktir. Bilim size 5'in 4'ten büyük olduğunu gösterir ama helal 4'ün haram 5'ten büyük olduğunu ancak dinle bulabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=Qg1p5hCpoi0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 27 Eylül 2024; 2:55:34 >
  • handali H kullanıcısına yanıt

Dini eğitim yerlerinde matematik fizik vb verilmiyormuş. Bu nasıl bir mantık anlayabilen var mı? Simit pahalı çünkü arabaların tekerleri lastik gibi bir yorum olmuş resmen.

• Su her seyi dinle bagdastiran dangalaklara sozum. Siz saniyor musunuz ki olayin alakasi dinle. Bak Brezilyada din dersi yok orasi ne halde. Israil tamamen din ustune kurulmus bir ulke teknolojileri ne halde. Sizin gibi aptallar olayi her zaman mabadindan anladigi icin bu ulke arpa boyu yurumeyecek arpa. Hos ne haliniz varsa gorun zaten, bu kafayla cok bir yere varamazsiniz orasi kesin de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cerade kullanıcısına yanıt
    Verdiğin örneğe bak.

Erbakan partisinin parasını hüplettiği için hüküm giydi. Haram para derken kayıp trilyon davasını kast etmiyorsun herhalde. Helali haramı bu ülkedeki dincilerden öğrenmem kardeş sağol.

Biz eğitim kurumlarında verilen dersleri konuşuyoruz. Bireysel olarak başarılı olan oluyor. Kaldı ki niye çocuklar bireysel olarak bu kadar zahmet çeksin. Mevcut sistemde imam hatip ve meslek lisesi özelinde tüm eğitim sistemimiz çökmüş vaziyette.

Kız çocuklar imam, müezzin, vaiz olamayacak niye imam hatiplere gönderiliyor anlamak mümkün değil. Evde bilen bir alimden ders alsa parası cebinde kalır en azından. Yazık ediyorsunuz çocuklar 25 yaşına geldiğinde ailesine küfür ede ede dinsiz oluyor. En güzel vakitlerinde oyalayıp işsiz güçsüz hayatın ortasına atıyorlar.

İslam düşmanı hakaretini sana iade ediyorum. Bilmediğin tanımadığın birine nasıl bu kadar kolay iftira atıyorsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Çin çip üretecek tesisi var ama yeni teknoloji çip üretecek makinesi yok geride kalıyor rakipler 2 mm üretmeye başlarken çin 7 nm 3 nesil geride kalıyor buda yapay zeka çalışmalarını etkiliyor.Vietnam ucuz iş gücü olarak kalır çip üretecek kilit makine batılı şirketlerde olur

• Okurken üzülüyorum bizim neyimiz eksik.. okunmuş hoşaf yapıyor gencler

• Boşa harcanacak milyonlar/milyarlar. Ali Erbaş'ın kılıcı alıp mimbere çıkması yeterli...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.