Şimdi Ara

VIEWSONIC 24 XG240R 144hz 1 Ms RGB Monitör *** 1199 tl ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_vıewsonıc-xg240r-vs17037-24-1ms-144hz-lcd-monitör-1195198.html

daha ucuza

güvenilir olması ve bir sıkıntı olursa mağazadan değişim için ben mediamarkt tercih ettim. burada tercih size kalmış.

açı testi

test edilmiş düşük input lag değeri:
    Tom's Hardware
    ViewSonic Elite XG240R 144 Hz Gaming Monitor Review: Speed and Versatility
    https://www.tomshardware.com/reviews/viewsonic-elite-xg240r-144hz-gaming-monitor,6165-4.html

dönem içi en düşük fiyat: VIEWSONIC 24 XG240R 144hz 1 Ms RGB   Monitör  *** 1199 tl ***

2 gündür araştırıyorum. amazonda bile efsane indirimlerle 233.00 $ yani ‭1.340 tl‬ bandında. az önce kararımı verip siparişi geçtim. gerçekten efsane bir monitör.

999 tl ye monitör almaktansa böyle her açıdan ayarlanabilir ayaklar, arkasında rgb olan ve yeni nesil tn panel ile ghosting problemi yaşatmadan iyi tepki süresiyle canlı renk deneyimi sunan ender monitörlerden. yarından sonra fiyatlar 1800 tl bandına döner. az kişinin göreceği ender bir konu olacağını düşünüyorum. sizler de faydalanın istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 29 Kasım 2019; 14:41:59 >

• Güzel ürün.
  • Monitörü alacak arkadaşlar şu inceleme videosunu izlesin ve ona göre karar versin.

Piyasaya göre fiyatı çok iyi. Ama TN panel olması arka plana itiyor. Birde güç tüketimi fazla. İnceleme videolarında ekran canlılığını göremedim. Sanki mat ekran koruyucu var gibi gözüküyor. Çerçeveler çok sırıtıyor. Sadece oyun amaçlı kullanacaklar için güzel fırsat ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çerçevesi çok kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 29 Kasım 2019; 14:51:8 >
  • IPS ve VA'lar bu kadar ucuzlamış ve tepki hızında TN'e yaklaşmışken TN alınmaz gibi artık. En önemlisi doygunluk ve renk farkı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.