Şimdi Ara

ViewSonic, 27 inç büyüklüğünde 4K 165 Hz oyuncu monitörünü satışa sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ViewSonic, 27 inç büyüklüğünde 4K 165 Hz oyuncu monitörünü satışa sundu
    ViewSonic, VX2700-4K-Pro isimli 27 inç oyun monitörünü piyasaya sürdü. 4K çözünürlüğe sahip monitör, 165 Hz yenileme hızı ve QD-MiniLED teknolojisiyle dikkati çekiyor.

ViewSonic VX2700-4K-Pro özellikleri

ViewSonic VX2700-4K-Pro, 1152 yerel karartma bölgesi ve 4608 adet mini LED'iyle 1.000.000:1'lik yüksek kontrast düzeyi sunuyor. VESA DisplayHDR 1000 sertifikasına ve 1200 nit tepe parlaklık seviyesine sahip olan monitör,  AUO Fast IPS teknolojisiyle 1ms GTG tepki süresine sahip. 

ViewSonic, 27 inç büyüklüğünde 4K 165 Hz oyuncu monitörünü satışa sundu
    Renk gösterimi konusunda da iddialı olan monitör, 10 bit renk derinliğini ve ΔE<1 ile profesyonel düzeyde renk doğruluğunu destekliyor ve DCI-P3 gamının %98'ini, %100 sRGB'yi ve %93 AdobeRGB'yi kapsıyor.

VX2700-4K-Pro, çift HDMI 2.1 portu, çift DisplayPort 1.4 ve dizüstü bilgisayarları şarj etmek ve veri aktarmak için 96W güç dağıtımına sahip tam işlevli bir USB-C portu ile çok yönlü bağlantı seçenekleri sunuyor. Ayrıca, 100 mm x 100 mm VESA montajıyla birlikte eğme, döndürme, pivot ve yükseklik ayarıyla ergonomik esnekliğe de sahip.

Ayrıca Bkz.Monitör Tavsiyeleri - Kasım 2024

Monitör oyuncular için, hem FreeSync hem de G-Sync'i destekleyen adaptif senkronizasyon teknolojisiyle birlikte geliyor. Ek olarak karanlık sahnelerde görünürlüğü artıran Gece Görüşü, Kedi Gözü ve Siyah Sabitleyici gibi gelişmiş oyun modlarını barındırıyor. Ayrıca, iki cihazdan gelen veriyi aynı anda görüntüleyerek çoklu görev yapmayı sağlayan PIP/PBP işlevine de sahip.

PS5 ve Xbox gibi konsollar için 4K 120Hz desteği de bulunan ViewSonic VX2700-4K-Pro, Çin'de 456 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulmuş durumda.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/11/16/viewsonic-vx2700-4k-pro-gaming-monitor-launch-specs-price/

• freesync ve gysnc aynı ekran nedir ? şunları ayırın isteyen istediğini alsın . çayı çaycı da kahveyi kahvecide içecen

• bana hala bu monitorler nvidia zorlaması gibi geliyor.4k oyunculuk gelişmedi ve dlss ,fsr gibi teknolojiler gecikme ghosting etkisi verirken neden 4k da 165 sevdasına kapılsınlar ? nvidianın derdi oyuncular yuksek hz degil yuksek cozunurluge odaklansın aksi halde gpu ya yapacakları yatırımı işlemciye yaparlar.

• Çok güzel monitor Türkiye'ye 15000 tl altı gelirse alınır kesinlikle, listeme aldım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyuncunun 27" gibi ufak ekranlara takılıp kalmaması lazım. Yer problemi yoksa 32" den başlamalı oyun için alınan ekranlar.

• yahu ne guzel her şey tamam diyodum illa bir şeyi eksik olcak. hani bunun usb portlari? ne var yani 2 tane de usb koysan, type c de olur.

1 tane type c var onda da goruntu ve şarj aktaririrz.

pd sarj, 27" 4k, 120+ hz, usb hub, upstream ve sarji tek type c portta halleden, bir monitor yok piyasada yok. oled ariyorum ama ips de yok yani.

• Görüntüyü merak ettim. Quantum dot ve miniled olması renk canlılığı açısından çok iyi özellik. Masa başında kullanılacaksa 27" yeterli ancak 4k gerek var mı ? O ekran boyutu için gerek yok bence. Daha ucuza 2k 180hz veya daha üstü 27" bakılabilir

• 27" 4K için biraz küçük. 32" ideali ve bence masa başında 32 den fazlası da fazla. 27 aslinda masa için ideal boyut ama 27 ile 4K da %100 Windows scale ile o yazilari okuyabilecek babayiğitlere selam olsun Gözleriniz ciddi manada yorulacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 20 Kasım 2024; 18:40:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoşgeldin 30 bin tl bebek

• One Shot One Kill kullanıcısına yanıt

Ben de 32" kullanıyorum ve en ideali deneyimlerime göre.

Ben 2k monitör kullanıyorum ama scale %125 yaptım. Herhangi bir görüntü kaybına vs sebep oluyor mu acaba hiç araştırmamıştım siz deyince merak ettim.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt

kafaya bak. sanane kardeş, ben yıllardır 24 inç kullanırım bence en ideal oran. masa başında olduğumuzu düşününce kim nasıl istiyorsa öyle olsun. ufak ekranlara takılıp kalmaması lazım neye göre kime göre. bu kafa sıkıntı

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt

%125 ile 2560x1440 olarak kullanmıyorsunuz.Masaustu ve masaüstü tüm uygulamalarda böyle ornegin YouTube da 4k bir video açın tam ekran yapınca sağ tıklayıp istatistikler e basin. Viewportunuz 2K degil. Oyunlarda genelde böyle bir sorun yok. Windows un scale inden bağımsız çalışıyorlar. (Oyun geliştiricisine bagli bazi oyunlarda bu durumdan etkileniyor)

• S.T.A.L.K.E.R. kullanıcısına yanıt

Neye göre mi? Ben kendim ve keyfim ile kullanım tecrübeme göre elbette. Sana mı soracağız fikrimizi paylaşırken?

• S.T.A.L.K.E.R. kullanıcısına yanıt

Arkadaş doğru söylüyor ve sizin üslubunuz yanlış. Kafaya bak ne demek adam düşüncesini mi diretmis veya gidipte küçük ekran kullananlara aşağılayıcı bir kelime mi kullanmış? Arkadaşa katılıyorum çünkü çözünürlük arttıkça ekraninda bir nebze büyümesi şart. 4K standart olunca bulursunuz 24" monitör bekleyin. Hadi diyelim buldunuz artik %200 scale ile kullanmaya baslarsiniz buna kullanmak derseniz tabii. 4k da ideal boyut 32" dir. 2K da 27" 1080p de 27" mesela olmaz 24" idealdir. Çözünürlük artip ekran boyutu kuculunce elbette piksel yoğunluğu arttigindan görüntü daha iyi görünür ama bu resim video oyun için geçerlidir. Yazi okuyamaya gelince ölçülendirmeyle oynamak zorunda kalirsiniz ve asıl cozunurlugunuz tam kullanamazsiniz atiyorum yatayda orjinal olcekde 40 imge dikeyde 16 imge varken 25 imge yatay 8 imge dikeye inerseniz ve çözünürlük avantajiyla birden fazla pencereyi tek ekranda kullanma vs gibi tüm avantajlarınizi kaybedersiniz

24 inc 1080p oyun için bana yetiyor film falan izleyeceksem zaten 65inc 4k var ona geçiyorum. Demek istediğim arkadaşın oyuncular artık şuna geçsin buna geçsin yaklaşımı. Ömrümün sonuna kadar 1080p 24 inc kullanacağım oled çıksın 24 inc yeter bana yetiyor. pc başında 32 inc 4k saçma o mesafeden isteyen kullansın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.