Şimdi Ara

Viewsonic FuHzion VX2268wm 3 Boyut destkli 120Hz Monitor Gelmis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir viewsonic hayrani olarak, uzun zamandir Turkiye de birsey yapmayan bu guzide markanin bu urununu gorunce paylasmak istedim.

http://www.hepsiburada.com/viewsonic-fuhzion-vx2268wm-22-2ms-120hz-cift-dvi-3-boyut-destekli-3d-multimedya-wide-screen-lcd-monitor/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd53638

On siparise acildigina gore sanirim birkac gune gelecek, yakinda NVidia'nin gozlugu de gelir insallah.

• Güzel ürün.Birde Full HD destekli olsa + HDMI olsa iyi olurmuş.Çok mu fazla istedim ama bu üründe bunlarda olması gerekirdi.
  • HDMI olmamasinin sebebi Çift DVI olmasi, su an sadece NVIDIA'nın 3D Vision 3 Boyut gozlugu ile calisiyor, Full HD olmamasinin sebebi belki 120hz panelde bu cozunurluk su an yokmus, ama duyduguma gore yeni 120Hz Viewsonic 24" de full HD olacakmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horusius07

HDMI olmamasinin sebebi Çift DVI olmasi, su an sadece NVIDIA'nın 3D Vision 3 Boyut gozlugu ile calisiyor, Full HD olmamasinin sebebi belki 120hz panelde bu cozunurluk su an yokmus, ama duyduguma gore yeni 120Hz Viewsonic 24" de full HD olacakmis.

O zaman 24" fiyatı 1000TL + olacaktır büyük ihtimal.
    Bu arada avatar kedilerimiz kardeş felan mı?
  • Lcd alacaktım bu ürün kafamı baya bulandırdır, sizcede bu üründe ki 120 hertz olayı göz sağlığı için bu parayı vermeye değermi ?
  • bu ürünü deneyen varmı acep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.