< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir > |
4799 TL Dell 27″ S2722DGM Curved VA 165Hz 2Ms QHD Adaptive Sync (DP+HDMI) Yükseklik Ayarlı Gaming Mo
-
-
4800 lirasını çöpe atmak isteyenler için konu açmış arkadaşımız
-
neye göre çöp kime göre çöp ? hayatında 1 tane monitör kullandın diye mi ?
-
aynı paraya gigabyte g27q tercih ederim en azından o ips birde curved için 27" küçük bence
-
Ips olunca da niye va değil diyenler oluyor hocam. Kontrast kötü ips'te.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan kullanıyorum incelemesini yaptığı monitörün çok memnunum en ufak sorun yok alanların yüzde 99 u memnun bu serilerde ve va serilerinde çoğu monitörü kullandım kesinlikle açık ara dell en kalitesiydi ne ölü piksel ne ışık sızması çıkıyordu adamlar harbi yapmış diyorsun özenmişler ıps olursa tabikide daha iyi olur ama parlaklık ve rgb değerlerinin yüksek olması lazım va panellerde ghosting çok daha fazla sorun oluyor ama panel kalitesi iyiyise sorun yaşamıyorsunuz
youtubeDELL 27" S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör Artıları1.lg nin kullandığı hızlı 1ms tepki süreli Ips 27 inç panel 2.Gen...https://www.youtube.com/watch?v=mTaLt2zHArk&t=968s -
sen araştırıp konu açacaksın biz niye araştırıyoruz
-
bende bu monitörler hakkında yorum bekliyorum 27" 1080p bir model arıyorum bu nasıl
gaming.gen.trDell 27" G2722HS IPS 165Hz 1Ms Full HD Adaptive Sync (DP+HDMI) Yükseklik Ayarlı Gaming Monitör - Gaming.Gen.TRhttps://www.gaming.gen.tr/urun/189047/dell-27-g2722hs-ips-165hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-gaming-monitor/ -
çok tutulan ve tercih edilen bir model
-
Dell 27 S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP HDR400 Nano IPS QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör
versinler hocam bu monitörü 4800 TL ye alalım herkes kavisli alıcak diye birşey yok.
-
3 haftadır yoğun bir şekilde 27'' monitör araştırıyorum amazonda ki hp x27 yi kaçırdım asus modellerinde de içime sinen bişey çıkmadı gigabyte ve dell arasında gidip gelirken bunu aldım geçtim almamdaki en büyük sebeplerden biri monitör 2022 çıkışlı ve gysnc le geliyo olması güzel. 27 mönitör piyasası çok acayip bir durumda şuan 5 k altı 2k mönitör yok resmen.
-
Rtings incelemesinde 8.3 gibi yüksek not alan bir monitör. En iyi ikinci va panel monitör diye biliyorum. Alan üzülmez.Fiyatida 6k ydi bu fiyatlara düşmüş alınabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam rtings de local dimming kısmında kenarlardan aydınlatıyor dikey dikey sizde öyle bir durum oluyor mu. Sırf o yüzden elemiştim bunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccguven -- 18 Eylül 2022; 21:2:12 > -
bende sipariş vereceği sanırım, apu bir sisteme sahibim(5700g), oyun için sadece geforcenow kullanmayı düşünüyorum aslında geforcenow'un hertz desteğini tam bilmiyorum 60 ise bu monitörde sıkıntı olur mu birazda bu sebeplerden beklemede kaldım
-
Hocam ciddi soru: neden çöp, bu fiyata ne almak lazım? 2k 27'' kategorisi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
apu sistem için fazlasıyla yeterli olur geforcenow hz desteğini bende bilmiyorum eğer 60 sa daha uygun yollu bişeye yönlenebilirsiniz.
-
gaming.gen.trASUS TUF GAMING VG27AQ1A 27" 170Hz 1Ms IPS G-Sync QHD Monitör - Gaming.Gen.TRhttps://www.gaming.gen.tr/urun/117807/asus-tuf-gaming-vg27aq1a-27-170hz-1ms-ips-g-sync-qhd-monitor/
Merhaba, 10 gün önce bunu aldım .
Beğendim, tavsiye ederim. (Benim ilk tercihim ips olmasıydı) . Saat 14 de sipariş geçtim ertesi gün 11 de kargocunun eve bırakması da şaşırtıcı oldu.
-
Samsung G7 hariç curved 2k ekran almayın arkadaşlar. Bu modelin düzü var çok iyi bir monitör onu alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam cihazın parlaklığı nasıl? Birde nvidia gsync compatible demiş 50-144 fps arası veriyor desteği. CRU ile min vrr değerini 40 35 civarına gelebiliyor mu deneme fırsatınız olursa seviniriz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
4800 lirasını çöpe atmak isteyenler için konu açmış arkadaşımız |
Benzer içerikler
- deepcool morpheus
- terabox güvenilir mi
- phanteks t30
- msi shout out
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X