Şimdi Ara

Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
632
Cevap
15
Favori
52.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi

Böyle bir cihazı kaçırmamak gerek. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixed_mind

Böyle bir cihazı kaçırmamak gerek. Teşekkürler.
    lafı olmaz hocam. işinize yaramasına sevindim.
    dikkat edin bazen kumandası başka kumandaların bazı tuşları ile çakışıyor. hdmi çıkışını değiştiriyor.
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam dediğiniz gibi yapıcam cihaz gelsin deniyip karar vericem. Motor stor kararını aynı duvara Tvde koyarmıyıma karar verip kesinleştiriceğim sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonmaister

Sağolun hocam dediğiniz gibi yapıcam cihaz gelsin deniyip karar vericem. Motor stor kararını aynı duvara Tvde koyarmıyıma karar verip kesinleştiriceğim sanırım.
    Walla dün gece uykum kaçtı saat 00,30'da M2 yi açtım. Düz hatta hafif pembe duvara yansıttığım görüntü muhteşem ötesiydi. Netflix'ten Kuşlar'la dans açtım :

Öyle güzel renkler, öyle etkileyici sesler beni benden aldı diyebilirim.

AÇıkçası cihazı gerçekten iyi cihazlarla desteklediğiniz de mükkemmeli yakalıyorsunuz.

Evde kullandığım Nvdia Shield ve LG Dolby Atmos ses sistemini mutlaka tavsiye ediyorum. Fiyatlar malum Türkiye şartları TL değersiz alım gücümüz diplerde fakat en azından projeksiyonu 6 bin tl gibi uygun rakamlara aldığımız için ( ne cihazlar var 20-30 bin tl civarında ) aradaki farkı dediğim unsurlara yatırmaya değer.

Nvdia Shield TV

ve

LG SL9Y Dolby Atmos DTS-X 4K 4K Pass Through Soundbar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 22 Temmuz 2020; 10:19:50 >

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    8 10bine tvmi alinir yoksa led bir projeksiyonmu

Hocam tekrar çok sağolun bu süreçte yardımlarınız için.

Bende Yamaha 585 AVR var. Hoparlörlerde Atmos lisansı olmasada Atmos kanalına 2 tane uydu Sony hoparlör bağladım öyle kullanıyorum.

Bahsetmiştim bende mi box var, Nvidia Shield çok iyi cihaz ama o bütçeye biraz daha para ekleyip PS4 Pro Xbox One X alasım o grafik kartıyla iyide film izletir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris007

8 10bine tvmi alinir yoksa led bir projeksiyonmu
    Tv asla almam, 120” ekran tv yi 8-10 bine alabiliyorsanız o başka

• tonmaister T kullanıcısına yanıt
    Aynen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Tv kalitesinde renk ve netlik kalitesinde 8 10bine projeksiyon hangi model alinir.hdmi girisleri arc ve destekledigi formatlarda onemli

• baris007 B kullanıcısına yanıt
    Bu model alınır, inceleme videosunu izleyiniz ayrıca 4K çekimde yükledim 1. Msj da

Canlı gözle bu netlik çok çok daha iyi, kamera ile ekranı / perdeyi kaydetmesi çok zor inanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Bu model alınır, inceleme videosunu izleyiniz ayrıca 4K çekimde yükledim 1. Msj da

Canlı gözle bu netlik çok çok daha iyi, kamera ile ekranı / perdeyi kaydetmesi çok zor inanın.
    öncelikle cihazınız hayırlı olsun.bende ikinci tv arayışındayım. aradığım tv 8-10 tl civarında.tv yerine bu cihazı düşünmeye başladım. odam küçük izlenme mesafesi 2,3 metre.bu metrede bu cihaz izlenirmi? birde bu cihaza ses sistemi soundbar bağlantısı yapılıyormu.son soru kablosuz internete bağlanabilniyormu? şimdiden tşk ederim cevaplarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesido -- 22 Temmuz 2020; 14:21:26 >
  • mesido kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bende yatak odamda kullanıyorum tam o mesafeden 70-75” arası görüntü veriyor. Çok ama çok keyifli izlemesi. Soundbar da var Lg atmos

İnternete de süper bağlanabiliyor.

Hatta ortam şöyle ;
    Olgu Erhanyoutube
    Xiaomi Wemax + Lg Soundbar ve Dolby Atmos Test
    https://www.youtube.com/watch?v=aZhtm6DvMmU&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Kesinlikle bende yatak odamda kullanıyorum tam o mesafeden 70-75” arası görüntü veriyor. Çok ama çok keyifli izlemesi. Soundbar da var Lg atmos

İnternete de süper bağlanabiliyor.

Hatta ortam şöyle ;https://www.youtube.com/watch?v=aZhtm6DvMmU&feature=youtu.be
    cevap için çok teşekkür ederim.

• mesido kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, Facebooktan 1 e 1 msj da atabilirsiniz. Seve seve yardımcı olurum + video atarım size.

Aslinda bu modelde bana cok kaliteli renkler veriyor gibi geliyor.led olmasi renk ve netlik kalitesinden avantaj sanirim
    Technopatyoutube
    ViewSonic X10-4K LED Projeksiyon İncelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=YEyxvp0u650&feature=youtu.be
    www.viewsonic.com
    ViewSonic X10-4K Kısa Atım 4K UHD LED Akıllı Ev Sinema Projeksiyon Cihazı
    https://www.viewsonic.com/tr/products/projectors/x10-4k.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 22 Temmuz 2020; 15:30:6 >

• quote:

Aslinda bu modelde bana cok kaliteli renkler veriyor gibi geliyor.led olmasi renk ve netlik kalitesinden avantaj sanirim https://www.youtube.com/watch?v=YEyxvp0u650&feature=youtu.be https://www.viewsonic.com/tr/products/projectors/x10-4k.php
    Aynen, bu cihazda güzel bir cihaz. Sadece nakit ve yer derdiniz yoksa ( biraz büyük ) tercih edilebilir. M2 yanında eksik kalan tarafı 4 köşe korner düzeltme ayarı bulunmuyor.

Bunun dışında Renkler ve Canlılık vs. M2 den daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Gün gelir inceleme yaparsam o zaman karşılaştırabilirim tabi.

M2 de cozunurluk 1080p yaziyor.Benq nun 2700 5700 tk800 cihazlarini nasil buluyorsunuz.

• Sen 1080 dediğine bakma. Hdr da inanılmaz renkler var. Benq da bilinen markalardan tabiki

• quote:

M2 de cozunurluk 1080p yaziyor.Benq nun 2700 5700 tk800 cihazlarini nasil buluyorsunuz.
    Benq W2700 4k al işi bitir bence.
    1080p cihazlla 4k arasında çok fark var, bütçen varsa boşuna 1080p ile vakit harcama.

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    W2700 ustu modeller sanirim tr de yok.2700 veya x10 arasinda gidip geliyorum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.