Şimdi Ara

Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
632
Cevap
15
Favori
52.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baris007

W2700 ustu modeller sanirim tr de yok.2700 veya x10 arasinda gidip geliyorum.
    W2700 yanında X10 görüntü olarak geride kalır. Boyut digitalin tavsiye ettiği cihaz W2700.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris007

M2 de cozunurluk 1080p yaziyor.Benq nun 2700 5700 tk800 cihazlarini nasil buluyorsunuz.
    İncelemediğim / kullanmadığım için bilemiyorum. Ben genelde yan yana koyar / karşılaştırma yaparım. Öyle bir fırsat olmadı.

• bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Benq x10dan daha iyi diyorsun yani.birde lazer projektorler var uzak atimla ile kisa atim arasinda sanki kisa atim daha iyi olur gibi geliyor bana .
    lg türkiye
    LG HU80KSW : HU80KSW | LG Türkiye
    https://www.lg.com/tr/projektor/lg-HU80KSW
    akakce.com
    LG HU80KSW 4K Lazer Ultra HD 3840x2160 2500 ANSI 150.000:1 Taşınabilir Projeksiyon Cihazı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/projeksiyon-cihazi/en-ucuz-lg-hu80ksw-4k-lazer-ultra-hd-3840x2160-2500-ansi-150-0001-tasinabilir-fiyati,537167475.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 22 Temmuz 2020; 21:4:22 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

W2700 yanında X10 görüntü olarak geride kalır. Boyut digitalin tavsiye ettiği cihaz W2700.

Alıntıları Göster
    X10 dediğin gibi hayal kırıklığı malesef.
    Forumda ikisininde başlığını takip ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josh-r -- 23 Temmuz 2020; 0:1:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: josh-r

X10 dediğin gibi hayal kırıklığı malesef.
    Forumda ikisininde başlığını takip ediyorum...

Alıntıları Göster
    Yabancı forumlarda optoma i5 in görüntü kalitesinin x10 dan daha iyi olduğunu okumustum almadan önce.
    M2 de 0.33 pico dmd chip kullanilmis. Bu çok eski bir chip yeni cihazda niye kullanmışlar anlamadım. Kaç yıllık pf1500 de bile 0.47 dmd chip var.

• Valla chiplerini bilmiyorum ama renklerle alakalı fsrklı bir teknoloji var. M2yi çıplak gözle gören bırakamaz. Cinema color rec 125 dediklerimidir nedir? Hdr da süper bir görüntü veriyor. Ki cihaz hdr10 ready.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2000 yılında piyasada olan bazı modellerin ismini hatırlayamıyorum hocam, bana bazı isimleri hatırlatabilir misiniz?

Çok rekabetçi zamanlardı projektörler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seroloz

Valla chiplerini bilmiyorum ama renklerle alakalı fsrklı bir teknoloji var. M2yi çıplak gözle gören bırakamaz. Cinema color rec 125 dediklerimidir nedir? Hdr da süper bir görüntü veriyor. Ki cihaz hdr10 ready.
    Muhakkak M2 güzel cihaz, renklerinide beğeniyorsunuz. Daha önce pf1500 kullanırken H1 yeni çıktığı zaman bende aldım. Cihaz geldi kurdum , çok tuhaf renk tonu vardı, ertesi günü satışa koydum. LG de canlı pırıl pırıl renk tonları varken H1 de yeşilimsi bir ton havası vardı ve goruntude yakın mesafeden bakınca çok ufak siyahımsı noktaciklar vardı. Satışa koyduğum zaman gelen kişi ise çok beğenmişti cihazi. Belki de H2 den geçince böyle bir izlenim oluşmuş olabilir.
    Attığım resim pf1500 den.

Viewsonic M2 LED Projeksiyon incelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 23 Temmuz 2020; 8:38:7 >

• Abi h2 de iyi bir cihaz. Gündüz kullanıma bile uygun sayılır. Ses daha iyi. Işık daha iyi. 1080 remux filmde h2 daha iyi gibi. Ama HDR oldu mu m2 ya upscale yapıyor ya bişey yapıyor. Yoksa 6000 tllik projeksiyon hdr verir mi vermez

• quote:

Orijinalden alıntı: Seroloz

Abi h2 de iyi bir cihaz. Gündüz kullanıma bile uygun sayılır. Ses daha iyi. Işık daha iyi. 1080 remux filmde h2 daha iyi gibi. Ama HDR oldu mu m2 ya upscale yapıyor ya bişey yapıyor. Yoksa 6000 tllik projeksiyon hdr verir mi vermez
    Hdr nin hakkını tam anlamıyla 10000 dolarlık jvc, Sony gibi cihazlar bile veremiyor. Optomada da sizin dediğiniz aynı durum var film hdr olunca, cinema hdr moduna alıyorum, acaip bir görüntü ortaya çıkıyor. Çok begendigim LG nin görüntüsü bile vasat kaliyor yanında.. 4k cihazın kendi upscalesi çok iyi. 1080p Blu-ray remux filmi 4k ya xpr yapınca, normal 4k Blu-ray remux filmden çok daha iyi bir görüntü çıkıyor ortaya.

• Native 4K bir projeksiyon cihazı bizler için alınabilir seviyelere gelinceye kadar bu tip cihazlarla hem eğlenmeye çalışacak hem de zaman geçireceğiz. Mümkün olduğunca farklı cihazlar alıp karşılaştırmalar yaparak o zamana kadar bilgi dağarcığımızı arttırabiliriz.
  • Home Cinema Choice sayfası Viewsonic M2 yi incelemiş, şöyle bir ifade var.

Viewsonic M2, çok sayıda yeteneğe sahip kompakt bir 1080p projektördür. Etkilenmemek için çok uğraştım, ama sonunda başarısız oldum.

home cinema choice
    Viewsonic M2 portable projector review
    https://www.homecinemachoice.com/content/viewsonic-m2-portable-projector-review

• M2'yi 5.999a sipariş edememiş olsaydım üzülürdüm.

M2 an itibariyle hiç bir yerde yok stoklarda. Amazondaki fiyat şaşırtıcı

• Bayram sonrası stok gelecekmiş. Şu an Amazon isteyen varsa alsın fiyatı koymuş.

• Gittigidiyor aracılığı ile ViewSonic ana bayi Avta 'dan aldığım M2 geldi. Cihazı taktım kullanım süresi 8 saat görünüyordu. Cihaz bir hayli sıfır görünüyor. Sizce sorun varmıdır iade etmeye vs gerek var mı? Teşekkürler

• Sorun olacağını düşünmüyorum. Ama için rahat etmeyekse iade edersin. 8 saat kullanım demek biri almış bir kaç apk kurmuş 2 film açıp kapatmış. Özelden avta ile msglaş sıfır yollamamışsınız de bakalım ne diyecekler. Bir de fiyat 6000de kalacak mı?

• Görüntüyü yansıtınca kenarlarda hayali bir ışık kalıyor sebebi nedir?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.