Şimdi Ara

Viewsonic Monitör Kampanyası (1-7 Ekim 2021)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.660
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Viewsonic Monitör Kampanyası (1-7 Ekim 2021)

1 - 7 Ekim 2021 tarihleri arasında yapacağımız kampanya için TESK fiyatları aşağıdaki gibidir;

Monitör kampanyalarına ulaşmak için:

Viewsonic Monitör Kampanyası (1-7 Ekim 2021)ViewSonicClub
    Monitör Kampanyaları - ViewSonicClub
    https://viewsonicclub.com/kampanyalar/monitor-kampanyalari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viewsonic Türkiye -- 30 Eylül 2021; 17:13:54 >

• fiyatlar fena değil ama neden eski cihazlar ?

• marxx kullanıcısına yanıt

Elde kaldığındandır, fason - vasat seviyeye yüksek para istiyorlar, kendilerini bir şey sandılar, geçiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 30 Eylül 2021; 17:34:31 >
  • XG2431 i ne zaman stoklarda görebileceğiz? Satın almak için merakla bekliyoruz.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt

vp2768 kullanıyorum neyi fason ve vasat? vp serisine vasat diyecek ne yaşadınız acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mttzn -- 4 Ekim 2021; 0:50:47 >
  • mttzn kullanıcısına yanıt

O zaman bu "iyi olduğunu iddia ettiğiniz model" için diyelim ki ASUS, AOC, DELL, Kısmen Samsung varken neden bu fason markayı alalım? çok mu iyi garantiye sahip, çok mu ekstra özellik sunuyor, çok mu ucuz? bütün soruların cevabı belli.

not: bir ürün sizin olunca iyi olmuyor marka fanatizmi yapmaya gerek yok, ben çok fazla marka gördüğüm için şahsi görüşümü yazdım belki yanlıştır, herkes kendi araştırmasını yapsın gene.Viewsonic Monitör Kampanyası (1-7 Ekim 2021) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Ekim 2021; 1:24:49 >

marka fantezisi yapmıyorum ve tek monitör de kullanmıyorum zaten. Asus ve hp ile 3lü sisteme sahibim. 2 sene önce aldığımda gayet piyasanın iyi IPS monitörüydü. Şu an daha iyileri var tabii. Garanti konusunda ise bence iyiler yaşadığım sorunlar ikiletmeden çözdüler. Ekstra ne sunuyor noktasında ise ne beklediğinizle doğru orantılı değişkenlik gösterecektir. Saydığınız markalar kadar iyiler bu da benim araştırma + kullanıcı deneyimi sonucum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mttzn -- 4 Ekim 2021; 1:36:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Markayı kötülüyorsunuz, yaptığnız bu..

Açıkcası gayet basarili monitorleri var Viewsonic’in, ama siz marka ile bir sıkıntı yasamis gibisiniz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    O zaman yurtdışı yurtiçi yorumları hayaletler yazıyor, bunca insan yalan söylüyor, dediğim gibi markaya sahipler doğal olarak fanatiklik yapıyor başka bir şey değil, uzamasına gerek yok sen mutluysan ne güzel ileride bir gün daha kaliteli modeller kullanınca anlarsın demek istediğimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Ekim 2021; 14:2:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    25 den fazla model kullanmis, Eizo monitorlerini TR ye ilk getiren kisi olarak soylediklerinizi dikkate alacagim, eyvallah:)

Bana XG240R den performansli-ayni fiyat araliginda- bir 144Hz monitor ve XG2431 den hizli ve ayni zamanda 60hz strobe yapabilen 240Hz bir monitor önerebilir misiniz? Blur Busters 2.0 sertifikasi olmasa da olur..

Buyrun..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitör konusu sadece kağıt üstündeki bilgilerle sınırlı kalmıyor. Görsel açıdan kullanıcı deneyimi de çok önemli. Bu zamana kadar sayısız monitör kullandım. İnsanlar oturup kalkıp Samsung, Asus, Viewsonic gibi markaları överken ben bu markaların monitörlerinde sorunlar yaşayıp iade ettim. Öte yanda Philips, Acer özellikle Lg marka monitörlerden ise son derece memnun kaldım. Yani her marka herkes için iyi veya kötü olmuyor. Deneyimi de dikkate almak gerek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çöp ürünler

(elde kalmış sorunlu kalitesiz ürünler)

• mttzn kullanıcısına yanıt

dostum kullandığın ürün fiyatına göre at arabası 2k dışında hiç bir özelliği yok

2915 tlye bunun kralını sattılar

2k 60hz 8bit HDMI 1.4 DP1.2 panelden bahsediyorsun kusura bakma 5 yıl geri kalmış bir ürünü kim ne yapsın

27' DELL S2721DGF/2K-165Hz-IPS/HDR400/10Bit/DCI P3 %98/DP 1.4

https://forum.donanimhaber.com/27-dell-s2721dgf-2k-165hz-ips-hdr400-10bit-dci-p3-98-dp-1-4-3599-tl--148820479

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 6 Ekim 2021; 2:14:58 >

• wNchstR W kullanıcısına yanıt

2 bin tl ye kadar öneriniz var mı oyun için?

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Canım kardeşim zaten 2 yılı aşkın süredir kullanıyorum ürünü. Panelden az biraz anlıyorsan ne vadettiğini biliyor olman lazım. Hz veya farklı bir zımbırtı aramıyordum alırken. Pivot olabilmesi, IPS ekran, doğru renk, min 2k çözünürlük olursa da HDR ama onu o dönemler bütçe yettiremedik. Şu an daha iyiler var veya yok ben tablo üzerinde daha iyi monitörler de aldım haftasında iadeye gitti. Attığın Dell güzel bir ürün hem özellik hem de fiyatı açısından ama gerçek 10bit değil bu üründe bilgin olsun. Sunduğu diğer özellikler fiyatının üstünde tabii alıp bir panelinin kalitesine bakmak lazım. İhtiyacı olan değerlendirebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mttzn -- 7 Ekim 2021; 3:18:10 >
  • Kullandığınız panelin özellikleri

ViewSonic VP2768

60hz 2K 

Adobe RGB %77 gerçek test değeri değil daha düşük çıkar

Rec.2020 %59 gerçek test değeri değil daha düşük çıkar

15 (Typ.)(G to G) (ms) gerçek test değeri değil daha yüksek çıkar

Input lag 23 ms

16.7M (8-bit) (doğru renk veren panel 8 bit olmaz)

HDMI 1.4 (içinde 10 dolarlık LCD denetleyici var)

DP 1.2

bu özellikteki monitör fiyat seviyesi 1700 - 1800 tl olur şuan bu monitöre 3500 tl vermek akıl işi değil

DELL S2721DGF 2915 TL ürün (1-2 hafta önceki fiyat)

165hz 2K 

Adobe RGB %90 (gerçek test değeri)

Rec.2020 %70 (gerçek test değeri)

tepki süresi max 6,6 ms (gerçek test değeri)

max Input lag 12 ms (gerçek test değeri)

10 bit (8-bit + FRC) 

HDMI 2.0

DP 1.4 (içinde 40 -50 dolarlık LCD denetleyici var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 7 Ekim 2021; 13:33:11 >

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Söylediklerimin yarısını anlamaya devam ediyorsunuz hala. Ben 2 seneyi aşkın 3 senedir kullanıyorum ürünü. Dönemine göre kıyaslama yapman o kadar saçma ki anlatamam. İphone 8'i iphone 12'le kıyaslamak gibi oluyor. FRC benim işime yaramıyor o yüzden öyle 10bit olmasına gerek yok. Yazdıklarında sadece "3500 tl vermek akıl işi değil" noktasına katılıyorum. 3 sene önce 2bin tl'ye almıştım o dönemde FHD ve 60hz olmayan IPS 8bin tl'den başlıyordu :) Kendi adıma dönem kıyaslaması yapıyorum sen hala 2021-2022 dönemine göre kıyaslama yapıyorsun. Yazdıklarımda bu fiyat alınır kaçırmayın falan çıkmış mı :) Dön bir bak istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mttzn -- 7 Ekim 2021; 18:51:19 >
  • serseri006 kullanıcısına yanıt

Hocam tavsiye için bu soruları cevaplamanız gerekiyor:

Konsol, PC veya ortak kullanım mı olacak?

Pc için istiyorsanız eğer sisteminiz hangi çözünürlüklerde ortalama kaç fps oyun oynamanızı sağlıyor?

Oyun tarzınız nedir?(Online rekabetçi, Senaryo ağırlıklı...)

Ebat konusunda önceliğiniz var mı?

Pc donanımları hakkında çok bilgili değilim, yine de yardımcı olmaya çalışayım..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.