Şimdi Ara

ViewSonic Pro7827HD İncelemesi ve Tüm Detayları Burada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir süre önce lanse ettiğimiz ev sineması için özel geliştirilen cihazımız Pro7827HD ile ilgili bir konu açıp burada tüm detaylara değinmeye karar verdik.

Kafanıza takılan tüm soruları buradan bize sorabilirsiniz.

Pro7827HD nin öne çıkan özelliklerini özetlersek,

- Full HD ev sinema sistemi projeksiyon cihazı olarak yeni lanse edildi.

- Üzerinde DarkChip3 işlemcisi var. Bu ne işe yarıyor, standart projeksiyonlar data projeksiyon olarak geçer ve işlemcileri aslında film, görüntü için özelleşmemiştir. Fakat DC3 'te film ve videolar, hatta oyunlar için daha akıcı işlem yapabilir. 3D izlemek isterseniz standart cihazlar size 120hz 3D desteği sunarken, DC3 işlemcisi ile Pro7827HD 144hz 'te 3D görüntü sunar. yani saniyede görüntü daha fazla yenilenerek daha yumuşak geçişler sunuyor.

- RGBRGB renk gamı sayesinde standart projeksiyonlara göre daha geniş renk kapsayarak daha fazla renk sunuyor.

- Rec709 renk desteği ile, sinema kalitesinde renk sunuyor. Yani, hem renklerdeki detayları hem de yüksek kontrast oranı sayesinde siyah tonlamaları çok daha iyi bir şekilde verebilyor.

- ViewSonic 'in LightStream projeksiyon serisinde geliştirdiği SuperColor Renk ve SonicExpert Ses teknolojileri ile hem renk hem de ses konusunda daha yüksek performans sunuyor.

- ISF renk düzelteme sertifikası ile gece ve gündüz modları ile daha kaliteli renk detayları alırsınız.

- Portall ögizlenebilen HDMI dongle yuvası ile google chromecast gibi HDMI kablosuz görüntü aktarabilen cihazlarla uyumlu çalışıyor. Böylece kablosuz olarak görüntü aktarabilir ve daha şık bir görüntü elde edersiniz.

- Üzerinden 3HDMI bağlantısı ile farklı cihazları bağlayabilirsiniz.

- Üzerindeki lensi sayesinden daha yakın mesafeden daha büyük görüntü alabilirsiniz.

- En önemli özelliklerinden birisi, lens shift özelliği, yani görüntüyü aşağı yukarı ayarlayabilirsiniz. Yine 4 köşe düzeltme özelliği ile sağ ve sol olarak istediğiniz açıda görüntü alabilirsiniz.

- Cihazın arka tarafındaki kablo karmaşasının önüne geçmek için kutu içerisinden kablo toplama aparatı da hediye olarak çıkıyor.

- Cihaz 3 yıl garantilidir.

Pro7827HD 'nin karşılaştırma videosuna buradan bakabilirsiniz -->
    youtube
    ViewSonic Pro7827HD Ev Sineması Projeksiyon Cihazı
    https://goo.gl/EDDTTF

Pro7827HD incelemesine buradan ulaşabilirsiniz -->https://goo.gl/6Qov6Y

Euro Cup öncesi bir kampanyamız da var. Onunda duyurusunu yapalım,

HB fiyatı: 2.899TL -->http://goo.gl/x5S4XL

İstanbul Bilişim: 2.899TL -->http://goo.gl/9qKcYw

Sunum Market: 2.899TL -->http://goo.gl/JdgfrO

Vatan Bilg. 'da 2 adet PGD-350 3D gözlük hediyesi ile birlikte 2.999TL -->http://goo.gl/2D0tgb

Eğer ViewSonic veya ürünleri ile ilgili herhangi bir sorunuz için bize ulaşabilirsiniz.

• Selamlar

Malesef kampanyalarınızı kaçırmış bulundum. Euro cap devam ediyor benzer bir kampanya yapma şansınız varmı.
  • Selamlar

Malesef kampanyalarınızı kaçırmış bulundum. Euro cap devam ediyor benzer bir kampanya yapma şansınız varmı. Özellikle 3d gözlükle beraber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertdegirmen123 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Maalesef kampanyamız sona erdi. Bu sadece Euro Cup öncesi tanışma kampanyası idi.

Eğer 2 adet 3D gözlük ile almak isterseniz, VAtan Bilgisayarda 3299TL 'ye Pro7827HD + 2 adet PGD-350 ile birlikte satın alabilirsiniz.

Vatan Bilg ->>http://goo.gl/2D0tgb

Veya Sunum Market ile görüşüp fiyat konusunda detayları sorabilirsiniz.

Sunum Market ->>http://goo.gl/wFQW0T

• Merhaba Arkadaşlar,

PRO7827HD modelimizdeki bazı fan sesi problemi, 24Hz frame takılması ve REC709 kalibrasyon sorunları ile ilgili yeni bir firmware güncellemesi geldi. Bu sorunlarda ciddi geliştirilmeler oldu. Bu güncelleme ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsiniz.

Güncellemeden önceki detaylar,

Güncellemeden sonraki skala bu şekilde değişmiştir.

Merak edenler için detayları bulabileceğiniz site burası,
    http://www.projectorjunkies.com/viewsonic-pro7827hd-full-review-2/

Cihazınızın firmware güncellemesini ücretsiz olarak güncellemek için cihazınızı aşağıdaki servisimize MNG kargo ile karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz. Cihazınızın güncellemesi yapılıp size ücretsiz olarak geri gönderilecektir.

KVK Teknik Servis Merkezi
    Orta Mah. Ankara Asfaltı
    E5 Yanyol, Kanat Sanayi Sitesi
    A Blok No:40 Soğanlık/Kartal/İstanbul
    Tel.0216 451 98 90
    Mail. service_tr@viewsoniceurope.com

• en yakın zamanda göndericem inşallah sonuçları ben de paylaşırım

• projekta kullanıcısına yanıt
    Çok seviniriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkinci el 7820 aldım. Renk, kontrast, ışık gücü ve hareketli görüntü kabiliyeti olarak çok beğendim. Aklımda yer etti ilerde 4K alacak olsam yine Viewsonic'e bakarım.

Tek eksisi sesi ama bu aletler zaten sesli yapacak bir şey yok.

• söz vermiştim güncellemeden sonraki durumu yazmayı unuttum buraya. Güncellemeden sonra ses biraz daha iyi gibi geldi bana. Rec709 güncellemeden önceye oranla daha iyi ama ben hala standart modu tercih ediyorum çok anlamadığım bi konu olduğu için çok da yorum yapmıycam. Çünkü bazı profesyonel arkadaşlar bu renk olayına daha iyi yorum yapacaktır.

eko modda fan sesi ciddi manada azalıyor kısık ışıkta izlemeye alışık biri çok rahat eder. Yalnız süper eco modda fan sesi normal modla aynı gibi bunu anlayamadım.

• Vatan kampanyasından cihazı aldım, kalitesine gerçekten diyecek bir şey yok. Şahit olan hayran kalıyor. Her açıdan pratik bir kullanıma sahip ve özellikleri gayet üstün, piyasadaki çoğu cihazdan daha iyi olduğu gibi eşdeğer nitelikteki cihazlardan daha makûl. Vu+ solo 4K ile entegre olunca tadından yenmiyor. Daima eco modda kullanıyorum ve gerekli ayarları vu+'dan yapıyorum. Fan sesi için en kısa sürede servise götürecem.

Fandaki ses olayına naçizane önerim, cihazı tavana asmak bir nebze daha hafifletiyor diye düşünüyorum. Bunun yanında kurumsal Viewsonic Türkiye hesabının forumda olması da büyük hizmet.
  • Çok iyi
  • Takipteyiz👍

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu cihazı kullananların ürünle alakalı fikirleri nelerdir? tavsiye edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

arkadaşlar bu cihazı kullananların ürünle alakalı fikirleri nelerdir? tavsiye edermisiniz?

merhaba,

Ürünü nisan sonu Hepsiburada.comdan aldım. Tavana asılı olarak, 3,5m den 240X200 beyaz perde (yakında gri perde ile değiştirme planım var, inceliyorum) ile kullanıyorum. 3D için viewsonic'in ve 3D DLP uyumlu 2 tip gözlüğüm var. 2 adet HDMI bağladım. Birini receiver ve diğer kaynaklar için, diğerini 3D deneyimi ve Playstation için bağladım. Digitürk'ten 1080P 50 Hz, Playstationdan 1080p 60Hz görüntü alabiliyorum. 3D deneyimi konusunda , sinemada imax filmleri tercih eden bir izleyici olarak başarılı diyebilirim. Receiverdan yayınlarda beni tatmin edecek görüntü performasını aldım. 1-2 defa sesi, ses sisteminden aldım, bunun dışında üzerindeki hoparlörün sesi gerçekten tatmin edici diyebilirim. Yaklaşık, 45m2 bir oda da yarı seste kullanıyorum. Normal modda kullanıyorum, Fan sesi , tavanda olduğu için bir rahatsızlık vermiyor. Eco mod da hiç duyulmuyor. Ürünü seçerken, dğer ürünler ile teknik veriler üzerinden ve incelem videoları üzerinden değerlendirdim. Bu seviyede, en yeni, yukarıda da belirttiğim ihtiyaçlarımı karşılayacak en iyi ürünü aldım. Tavsiye ederim.

• ilse kullanıcısına yanıt
    dlp lerde hep bir rainbow effect ten bahsediyorlar birde görüntüde bir titremeden sizin böyle bir tespitiniz oldumu?
    ben çok takıntılı adamım böyle bir şeyi farkedersem deli olurumbana sıkıntı yaratır, birde hareketli
    sahnelerde görüntü akıcılığı nasıl? yani bu sahnelerde hareketi titreterek mi ilerletiyor, yoksa yağ gibi kayıyor mu?
    bu konuda da fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • Tüm cihazlar için firmware yapılması gerekiyor mu acaba. Yeni aldık mesela sizin firmware 2016 yılında çıkmış.
  • Hocam ne titreme ne gökkuşağı şuana kadar hiç dikkatimi çekmedi ama genelde yüksek kalite filmeler izliyorum o yüzden gök kuşağı görmüyo da olabilirim. Cihaz oturduğum koltuğun tam tepesinde ve parlak modda ses beni rahatsız ediyo. Apartmanda oturduğumdan yüksek sesle izleyemediğimden fan sesini duyuyorum filme dalana kadar( yazın sıcaklarda ses sanki biraz daha arttı). Ama eco modda çok sessiz. Yalnız bu cihazda çift fan var ve cihazı çok iyi soğutuyo. Optoma HD26 da tek fan vardı ses biraz daha azdı ama cihazın kasası inanılmaz ısınıyodu. Tabi aşırı sıcaklıkta bana kalırsa cihazın ömründen çalıyordur. pro7827 iyi soğutulduğundan cihaz daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum. Zaten bilidiğiniz üzere lamba garantisi uzatma kapanyasından lamba garantisi de 3000 saat/3yıl a uzadı.
  • ilse kullanıcısına yanıt
    Hocam siz 3D iso fil izleyebiliyor musunuz cihazla?
  • rainbow effect effect e rastlamadım, özellikle 3d ler çok başarılı
  • arkadaşlar ekran köşelerindeki titreme ve yalpalama yazılım güncellemesi ile giderilebilen bir sorun mu? bilgisi olan var mı?

düzeltme: lamba orjinaliyle değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozamanolur -- 27 Eylül 2017; 21:2:1 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.