Şimdi Ara

VIEWSONIC PX701-4K mi EPSON EH-TW6250 4K mi yardım lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

denedim 2160p60'de malesef donmalar oluyor. televizyonda da aynı kickpi'de de. 1440p60 a kadar sorun yok. bu cihazlardan alınacak performans kısıtlı. hdd'den 4k içerik için harici ekran kartlı bir pc şart gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ebedidevlet kullanıcısına yanıt

İlgili cevabın için teşekkürler arkadaşım,2gb(+ddr3 )zannedersem yeterli gelmiyor. Ben, şuan için projeksiyonumu laptop ile kullanıyorum, onda 8 Gb ddr4 ram-dahili ekran kartlı i5 var, sorun çıkartmıyor, ancak ben onu boşa çıkartmak istiyorum(her an elimin altında olsun diye)

Baktım olmadı, baharda bir tane APU PC yapacağım(HDD + kasa + ram var zaten)

İyi günler,

• izmirden kullanıcısına yanıt

hocam tekrar merhaba. fh01, px701-k, px704hd mi derken optoma eh401 aldım. full hd 1080p cihaz ancak 4k ve hdr işleme özelliğine sahip. yani 4k içerik oynatabilen 1080p bir cihaz. 1080pler içinde fiyat/performans en iyilerden ve yeni sayılacak bir cihaz. px7014k ile çok arada kaldım ama 11k fiyat farkı sebebiyle optoma'da karar kıldım. ayrıca optoma uhd35x modeli de px701-4k ayarında onda true 4k ifadesi var. o mu bu mu derken hiç aklımda olmayan bir modeli aldım. hakkında yerli yabancı tek inceleme yok.

Hayırlı olsun arkadaşım,

teşekkür ederim

hocam kickpi cihazı yaşadığım wifi ve kumanda sorunları sebebiyle iade ettim. şu an bir cihaz almayı düşünmüyorum xbox series x ile devam edeceğim. 2160p60 videolarda sorun gözükmüyor. internet altyapım sebebiyle zor yüklüyor sadece. tv box'ta da internet sebebiyle donmalar olmuş olabileceği aklıma geldi. apple tv, netflix, prime video mevcut. şimdilik smart tv ihtiyacı karşılıyor. ayrıca telefonu kumanda olarak kullanmakta mümkün. iptv uygulamaları da mevcut ancak henüz denemedim.

Cevap için teşekkürler, bende az bişey tahmin etmiştim, zira bu(kikcpi)cihazın donanımı yetersiz gibiydi,

XBOX işinizi görüyorsa, ne ala,

Projeksiyon cihazınız geldi mi? geldiyse, performansından az bişey bahseder misiniz,

cihaz geldi ancak test edemedim. yeni evimde kullanmak üzere aldım şuan bulunduğum yerde düzgün şekilde test edebileceğim boş bir duvar yok. çalışıyor mu diye kontrol etmek dışında test edemedim. kullanıma başlayınca güncelleyeceğim. ilk bakışta çok yakın mesafeden yansıtabildim ve siyahlar çok iyi değil gibi geldi. duvarın renginden, mesafeden veya belki ayarlardandır bilemiyorum. ilk kez projeksiyon deneyiminden de olabilir. test esnasında tv box kumandası da bozuldu bu sebeple cihaz tasarruf modunda ışığı kısık şekilde görüntü iletti bundan da olabilir. 3860x2160 çözünürlükte çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebedidevlet -- 3 Şubat 2025; 17:15:51 >

Hayırlı olsun, zannedersem LED bir model, ondan ışıklı ortam da sizi memnun etti mi diye merak ettim. Siyahlar konusuna gelirsek, bütün giriş seviyesi cihazlar için tam siyah verememe, hafiften griye kaçma gibi sorunlar, aşırı olmadığı takdirde ,normal bence, sonuçta TV değil, ve üst modeller (kaliteli-ALR perdeyle birlikte)daha tatmin edici siyah veriyormuş.

teşekür ederim. LED değil lambalı hocam. 4000 ansilümen. 4000 (Bright), 15000 (Dynamic), 10000 (Eco) lamba ömürleri. henüz perde almadım ama aklımda müsait zamanda araştıracağım. sarı sitede uygun fiyatlı az kullanılmış ürünler de iş görebilir. ben ortalama25 0cm genişlikte kullanmayı düşünüyorum. 4metreden 241cm~266.7cm vereceğini söylüyor.

Epey karşılaştırma sitesinde LED olarak yazıyor, tabiki doğrusu sizin elinizdeki belgeler,4000 Ansi lümen çok iyimiş. Perde konusunda bende aynı ölçüleri düşünüyorum , ama nereden alacam, aldığımda görüntü kalitesi ne kadar farkedicek ...vs..vs ....o konuda biraz kafam karışık.

resmi sayfasında dlp olanlarda lamp info kısmında lamp, led olanlara led yazılmış. değiştirilebilir lamba mevcut güncel değişim fiyatı 7500₺ bakımla birlikte. tabii kullanım ömrü çok uzun değiştirilir mi bilemiyorum. sarı sitede şu 1081275834 ürünü bulmuştum. ilan numarasından bakabilirsiniz

+ alternatif. çerçeve yapılabilir çok daha uyguna gelir. ilandaki video gerçekse fark muhteşem. anti light reflective projector screen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebedidevlet -- 5 Şubat 2025; 14:2:14 >

Merhaba, Perde işini ne yaptınız,(kusura bakma anca cevap verebildim)

merhaba, sorun yok. henüz projeksiyonu kuramadım. perdeye o vakit bakacağım. ilk etapta beyaz duvarda nasıl performans gösterecek ona bakacağım. taşınacağım tarihte belli değil evin eşyalarını toparlıyorum henüz. kullanıma başlayınca bilgi vereceğim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.