Şimdi Ara

VIEWSONIC PX701-4K mi EPSON EH-TW6250 4K mi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

EPSON EH-TW6250 4K ile VIEWSONICPX701-4K arasında kaldım

13 bin TL fark var aralarında

God of War

Rdr 2

4 k film

Bazen Rise online

Forza horizon gibi oyunlar çoğunlukla oynayacağım

İki ürün arasında kaldım

Teknolojilerini biraz araştırdım

Fakat kararsız kaldım

Bir kısım Epson tartışılmaz diyor

Bir kısım viewsonic oyun için iyi diyor

30 bin bandı bütçem vardı

30 vermişken 15 daha verip Epson mu alayım bı 15 daha verip üst modeli alamam en üst verebileceğim miktar 45 olur

İkisi arasında hangisini tercih etmeliyim yada 45 bin en fazla başka güzel cihaz varsa onumu alayim bu ikisi araştırmalarım da hep karşıma çıktığı için aralarında kaldım

Bilgili arkadaşların yardımlarını rica ederim

Viewsonic 33 k

Epson 45 k

• Benq tk700 amazonda şu an 39.000 TL,

• Merhabalar, ben kısa bir süre önce VIEWSONIC PX701-4K aldım ,benim ilk projeksiyonum, bu nedenle tecrübesizim ve bekledim ki belirtiğiniz cihazlar nezdinde daha çok tecrübeli arkadaşlar yorum yapsın, ama forumun bu bölümüne pek girin yok gibi, neyse ben yeni bir kullanıcı ve sadece VIEWSONIC PX701-4K hakkında az tecrübesi olan biri olarak birkaç yorum yapayım.

Sizin cihazlardan beklentilerinize karşılık

1-maddi yönden;

Açıkçası ben ilk cihazda tecrübe edinebilmek ve projeksiyon(dev ekranda film keyfi için)deneyimlemek amacıyla ,nispeten ucuz(1080p olan Viewsonic m2e ve Epson fh01/02 modellerine bile baktım), tam ara fiyatta ,yani en ucuz 4K(indirimle 31.799.000'e Vatan'dan)VIEWSONIC PX701-4K aldım. Arada %25 lik fark var ve Kağıt üzerinde görüntü teknolojileri hariç aynı gibi, hatta VIEWSONIC PX701-4K daha iyi gibi,

2.Oyun ;

Bu konu, beni pek ilgilendirmediği için net bir cevap veremeyeceğim, ama yine de basit bir oyunu denedim ,en düşük mod da bile gayet güzel görüntüler veriyor ve akıcı, kağıt üzerinde 1080p'de 240hz olarak VIEWSONIC PX701-4K Çok önde

Ve benim için Önemli konuya gelelim

Video(film, maç, YouTube 4k)performansı ;

Birincisi, görüntü teknolojileri, Epson sadece kendilerine has 3LCD teknolojisi kullanıyor

eksisi okuduğum kadarıyla daha pastel(soluk)bir görüntü veriyor

artısı renk doğruluğu(siyah özellikle)

VIEWSONIC PX701-4K ise DLP cip kullanıyor, ve daha canlı imiş(Canlı görüntüleri seven biri olarak gayet memnunum)

Ve malum şansa, eksi olarak DLP chipli cihazlar da olan Gök kuşağı etkisi Epson (LCD)lar da çok daha az çıkarmış.

ayrıca VIEWSONIC PX701-4K da parlaklık için 4 ayar var, ben en düşük parlaklık ayarında kullanıyorum gayet te memnunum(görüntüyü açık yeşil duvara veriyorum benim için gayet tatminkar, hatta görmeye gelen arkadaşlarımda beğendi.)

Yine diyorum sadece kağıt üzerinde +8000 saatlik fazladan lamba ömrüne sahip VIEWSONIC PX701-4K (ben daha 1 aydır 50 saatlik bir kullanıma sahibim)

• Px749-4k 39 bin bandında satılıyor. Yeni cihaz bir de type c girişi de var. Ona da bakın isterseniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.