Şimdi Ara

Viewsonic VG2230WM hakkında yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar salı günü istanbul bimeks teknoport tan gidip viewsonic aldım. monitor gercekten fiyat/perf. acısndan mükemmel.
    Bir tane ölü pixelim var ekranın en altına dogru. Bunu cok önemsemedim sonucta 1tanecik ve film falan izlerken boş alanda kaldıgı için gözükmüyor bile. Birde üşendim geri götürmeye malum teknoport bana biraz uzak bir yerde. Neyse daha sonra perşembe aksamı birşey dikkatimi cekti. Windows standart screen saver inda gözüme birşey carptı. Ekranın en solunda tepeye dogru bir yerde bir parlama var. Yani ölü pixel degil sanırım Ama Bembeyaz bir parlama 10-15 pixel büyüklügünde tahminen. Tepeden bakınca daha cok belli oluyor ve bembeyaz. Yani sanki backlight geliyor gibi.. bu sizce ne olabilir? bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı??

sanırım yarın sabahtan monitor kapıp götürecem hem ölü pixel hemde bu parlamadan dolayı degistirmeyi düşünüyorum yada ellerinde varsa fiyat farkını verip 225BW alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonestarlone -- 9 Şubat 2007; 15:12:26 >

• dediğin şey backlight bleeding, monitörün tn panel olduğu için normal bişey, fiyat farkı veripte 225bw almanı önermem onda daha kötü backlight sorunu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maedhaorx

dediğin şey backlight bleeding, monitörün tn panel olduğu için normal bişey, fiyat farkı veripte 225bw almanı önermem onda daha kötü backlight sorunu var.
    yannız sadece sol kenarda ve ufak bir alan.
    backlight bleeding her yerinde olmazmı ekranın?

yoksa bazı yerlerden cıkmasımıdır bleeding?

tam acıklarmısın arkadasım
    bu arada cevap icin teşekkürler..

içime kurt düştü yaw :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonestarlone

yannız sadece sol kenarda ve ufak bir alan.
    backlight bleeding her yerinde olmazmı ekranın?

yoksa bazı yerlerden cıkmasımıdır bleeding?

tam acıklarmısın arkadasım
    bu arada cevap icin teşekkürler..

içime kurt düştü yaw :D

Alıntıları Göster
    Ölü pixel den dolayı değişim yapacaklarını sanmam, onu söleme bile, ama dediğin alan leke gibi bişi ise 1-2 hafta beklersin değişrtirirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: JSPci

Ölü pixel den dolayı değişim yapacaklarını sanmam, onu söleme bile, ama dediğin alan leke gibi bişi ise 1-2 hafta beklersin değişrtirirler.

Alıntıları Göster
    leke den kastın nedir?

yani monitor kapalıyken sorun yok. ekranı acınca özellikle windows standart screen saver de cok belli olan ufak bir beyazlık var sol köşede
    monitor ile moniyor cercevesi arasından geliyor sanırım backlight..

bundan dolayı degisim yaparlarmı acaba?
    bosuna o kadar yol gitmeyelim bişey degismeyecek ve servise göndereceklerse

• quote:

leke den kastın nedir?

yani monitor kapalıyken sorun yok. ekranı acınca özellikle windows standart screen saver de cok belli olan ufak bir beyazlık var sol köşede
    monitor ile moniyor cercevesi arasından geliyor sanırım backlight..

bundan dolayı degisim yaparlarmı acaba?
    bosuna o kadar yol gitmeyelim bişey degismeyecek ve servise göndereceklerse

Alıntıları Göster
    windows ekranıdaki o parlaklık değiştirsen başka bi wievsonic tede var samsungtada var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rueta

windows ekranıdaki o parlaklık değiştirsen başka bi wievsonic tede var samsungtada var :)

Alıntıları Göster
    nasıl yani?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crea J100 Acil Yardım Lütfen...
    15 yıl önce açıldı
    acer monitör yardım
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

nasıl yani?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lonestarlone

nasıl yani?

windows açılırken ki mavi ekranda sol alt köşede parlaklık var ondan bahsediosun dimi yani sol alt köşede mavi diğer mavilere göre daha parlak..bende ilk viewsonuic 2230 kullandım onda benm dikkatimi çekmişti o olay sonra onu 225bw ile değiştirdim onddada vardı o 225bw yi arıza dolayısıyla geri verdim yeni 225bw dede vardı aynı olay :) nedendir tam bilmiorum ama windowsun açılış ekranına özgü bişi sanırım :D

• quote:

nasıl yani?

Alıntıları Göster
    Teknik destek servisinden bu konuda bilgi al istersen. Daha önce bu tarz bir şey duymamıştım. Sadece windows altında böyle problem olması mönitöründe bir sorun olmadığını düşündürmüyor değil.
  • quote:

quote:

nasıl yani?

windows açılırken ki mavi ekranda sol alt köşede parlaklık var ondan bahsediosun dimi yani sol alt köşede mavi diğer mavilere göre daha parlak..bende ilk viewsonuic 2230 kullandım onda benm dikkatimi çekmişti o olay sonra onu 225bw ile değiştirdim onddada vardı o 225bw yi arıza dolayısıyla geri verdim yeni 225bw dede vardı aynı olay :) nedendir tam bilmiorum ama windowsun açılış ekranına özgü bişi sanırım :D

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rueta

quote:

nasıl yani?

Yaw oranın kendi rengi öyle arkadaşlar inanmıyorum size insan başka bir monitörde denerde öyle değiştirir , microsoft oranın rengini öyle yapmış hey allahım

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

quote:

nasıl yani?

Yaw oranın kendi rengi öyle arkadaşlar inanmıyorum size insan başka bir monitörde denerde öyle değiştirir , microsoft oranın rengini öyle yapmış hey allahım

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sanırım derdimi anlatamadım windows acılıs ekranı ile falan bi alakam yok.
    ekranda hiç bir görüntü yokkende parlama var.
    yani ekranın solunda (köşede degil) tepeden 4-5 parmak aşağıda monitorün cercevesi ile panelin birleştiği yerden bir ısık geliyor.
    10-15pixel kadar. ekrana tepeden bakılınca daha cok belli oluyor. ama göz almıyor. sadece windows screen saver da belli oluyor sanki arkadan biri oraya ışık tutuyormus gibi. (backlight sorunu olabilir ama backlight bleeding olsa tüm sol kenarda falan olmamzı bu sadece 10-15pixel boyutunda bir parlama)

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

quote:

nasıl yani?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

quote:

quote:

nasıl yani?

benim değiştrime nedenim o değildi ondan monitörmü değiştitirler :D

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

quote:

quote:

nasıl yani?

benim değiştrime nedenim o değildi ondan monitörmü değiştitirler :D

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sanırım derdimi anlatamadım windows acılıs ekranı ile falan bi alakam yok.
    yani ekranın solunda (köşede degil) tepeden 4-5 parmak aşağıda monitorün cercevesi ile panelin birleştiği yerden bir ısık geliyor.
    10-15pixel kadar. ekrana tepeden bakılınca daha cok belli oluyor. ama göz almıyor. sadece windows screen saver da belli oluyor sanki arkadan biri oraya ışık tutuyormus gibi. (backlight sorunu olabilir ama backlight bleeding olsa tüm sol kenarda falan olmamzı bu sadece 10-15pixel boyutunda bir parlama)

• quote:

Alıntıları Göster
    üst tarafta boydan boya beyazımsı bireşy dimi siyah alanlarda belli oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: cenk_fb

üst tarafta boydan boya beyazımsı bireşy dimi siyah alanlarda belli oluyor?

Alıntıları Göster
    hayır hafif leke gibi minik bir daire diyebiliriz 10pixel falan boyutunda toplamda yarım daire gibi hatta cünkü diger yarısında panel yok diger yarısı cerceve
    aksama resim cekip göndermeye calısıcam arkadaslar
    duruma göre yarın bimeks e gidecem ins sorun cıkarmazlar salı günü aldım.
    değiştirme yapmazlar ise
    en kötü bunu begenmedim diyip ifyat farkını vermek sartı ile 225BW verirlermi dersiniz?

• quote:

hayır hafif leke gibi minik bir daire diyebiliriz 10pixel falan boyutunda toplamda yarım daire gibi hatta cünkü diger yarısında panel yok diger yarısı cerceve
    aksama resim cekip göndermeye calısıcam arkadaslar
    duruma göre yarın bimeks e gidecem ins sorun cıkarmazlar salı günü aldım.
    değiştirme yapmazlar ise
    en kötü bunu begenmedim diyip ifyat farkını vermek sartı ile 225BW verirlermi dersiniz?

Alıntıları Göster
    resim çekip koyma şansın yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SorrowOcean

resim çekip koyma şansın yok mu?

Alıntıları Göster
    akşama resim cekmeye calısıcam arkadaslar aksam sizlerde foruma bakarsanız cok sevinirim ona göre geri götürecegim,
  • quote:

akşama resim cekmeye calısıcam arkadaslar aksam sizlerde foruma bakarsanız cok sevinirim ona göre geri götürecegim,

Alıntıları Göster

arkadaşlar bahsettiğim olay bu.. resimdeki gibi işte..

acil cevapları bekliyorum yarın sabah bimeks e gideceigim.

simdiden teşekkürler herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: lone_star

arkadaşlar bahsettiğim olay bu.. resimdeki gibi işte..

acil cevapları bekliyorum yarın sabah bimeks e gideceigim.

simdiden teşekkürler herkese

Alıntıları Göster
    abi o hiç normal değil direk götür valla ve daha salı almışsın istediğini yapmak zorundalar ister yensiyile değiştirt istger farkını ver 225bw al

• quote:

abi o hiç normal değil direk götür valla ve daha salı almışsın istediğini yapmak zorundalar ister yensiyile değiştirt istger farkını ver 225bw al

Alıntıları Göster
    Bencede normal değil değiştirmeleri gerekir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.