Şimdi Ara

Viewsonic Vx-2458 MHD Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar abiler kardeşler hepinize merhabalar.

Bu monitörü 2 gün önce İtopya indiriminden aldım, oyun için evet güzel ama webde gezinirken ve beyaz ekranda inanılmaz bir parlaklık var. Bu monitörü kullananlar lütfen bana ayarlarını paylaşabilirler mi ?

Ayarları monitör panelinden mi yapıyorsunuz, Radeon menüsünden mi ?

Ekran kartım Rx570 DP ile bağlanıyorum.

Şimdiden çok teşekkürler, Sağlıklı günler

• monitörden brightness ayarını düşürün ben şu an kendi monitörümde 100 üzerinden 5-20 aralığında kullanıyorum mesela. radeon üzerinden ayar yapmanıza gerek yok monitör menüsündeki ayarlar yetmeli

• falkan12 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yardımınız için çok teşekkür ederim. Hangi modda kullanıyorsunuz ? Brightness ve kontrast bilgisini benimle paylaşabilir misiniz ?
  • Bende aynı monitör yok. Kontrast için fabrika ayarlarındaki değer en ideal değerdir. parlaklığı oda aydınlatmanıza bağlı olarak sıfıra bile getirmeniz gerekebilir sizin monitörünüze bağlı bu.

Şu incelemeden yardım alabilirsiniz http://bestmonitorsbyncx.createaforum.com/monitor-reviews-by-ncx/viewsonic-vx2458-mhd-review-matte-144hz-1080p-tn-with-amd-free-sync/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falkan12 -- 25 Kasım 2020; 18:27:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.