Ürünün özellikleri o kadar iyi ki bu fiyata, dayanamayıp aldım. Geçen yıl Black Friday de yine bir gece vakti "Philips 275E1S 27" IPS 75Hz 4ms FreeSync Quad 2K" almıştım, yine gece gece günaha girdim. 144 Hz, 1 ms, 350nit, Renk sayısı.. Umarım patlamayız. |
ViewSonic VX2705-2KP-MHD 27' QHD, IPS, 144HZ, 1MS 3699 tl (2. sayfa)
-
-
bu monitorün tek kötü yanı tepki süresi gibi görünüyor :
(16) ViewSonic VX2705-2KP-MHD Review, The Best Budget 1440p Monitor Gets Updated - YouTube
-
Bu monitör film dizi izlemek için yeterli olur mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gerçek 1 ms değil sanırım. mprt değeri 1 ms, gtg değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende ms olayı için yazmaya geldim.
Bunun GTG dediğimiz Ms değeri nedir? Bir yerde 15 die gördüm umarım yanlış monitör için görmüşümdür.
-
Ben de bakıyorum hep monitörlere xbox series x var ama fhd 60hzde oynuyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ne demek oluyor hocam, gerçek ms değeri kaçtır o zaman
-
hocam benimde pek bir bilgim yok ama bu monitörün tepki süreleri ips ekran için gayet iyi 1 ms mprt ve 3 ms gtg var.
amerikadaki ismi 2768
https://www.viewsonic.com/us/vx2768-2kp-mhd-27-display-ips-panel-2560-x-1440-resolution.html#specs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdRenaLime -- 19 Temmuz 2022; 15:9:39 >
2405 te ki olay bunda da varsa freesync ile 1 ms tepkimeyi aynı anda kullanamıyorsunuz. freesync kapalı iken 1 ms açılabiliyor. bilginiz olsun.
-
2K eşdeğer fiyata başka alternatif yok değil mi hiç diğer amazonlarda da
10 yıllık monitör ile idare ediyorum elim almak ile almamak arasında gidip geliyor dolar da rekor kırmış bulunmaz bu fiyatlar
Edit: Alamıyorum kartları kabul etmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 19 Temmuz 2022; 21:43:15 >
valla hocam zor bir karar. şu anki monitör gösteriyor mu gösteriyor. gerek var mı sorusuna cevap bulmak lazım. ben de hala emin değilim
-
Ben aldım hocam ya şimdi eski monitör gösteriyor yeterli falan da bir yıl sonra bozulsa bu aynı monitörü 5-6k civarlarında almak zorunda kalacağız hoş bir his değil
ben monitor arıyordum, ilk monitorüm olacak hayırlısıyla. Genel olarak ofis işleri + web surfing ve coding le vaktim geçiyor. Bu sebeple 27 inç ve 2k gayet güzel. Oyun için de yeterli bir monitor.
-
Ben de aldım, laptopumu satıp kasa almam gerekecek şimdi. Ben niye aldım bunu ya
-
tükenmiş. aldığımdan yüksek fiyatı görünce mutlu oldum
sabah tükenmişti, şuan yine indirimli fiyattan stokta 1 tane var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thespaceofme -- 20 Temmuz 2022; 14:23:41 > -
monitör geldi çok büyük çok parlak. umarım alışırım
Benimki cumaya sarkmış,hocam rica etsem ips glow testi,içinden çıkan kablo 144hz veriyor mu, önceki seriden gysnc açtığında yırtılma oluyor mu testini buraya paylaşabilir misin?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X