Şimdi Ara

ViewSonic VX2758-2KP-MHD | 27' 2K IPS 144Hz 1ms (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
9
Favori
24.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam ben bugün iade ettim ürünü 14 günlük yasal sürecin son günüydü verdim gitti , müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmeden sonra viewsonic macerası bu şekilde bitti artık markanın herhangi bir ürününü almayı da düşünmüyorum kendileri kaybettiler , bu kafayla çok müşteri kaybederler

Edit: dün gece video yayınlandıktan sonra kendilerinede video linkini gönderdim ama hiç umursamadılar ,
    videoya yaptığınız yorumları onlarda görecekler dertlerinizi yazın videonun yorumlar kısmına belki umursarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 29 Mayıs 2020; 0:37:8 >
  • Hocam hayırlı olsun, ben de daha önce servisle görüştüğümde ekran kartı arızası falan demişlerdi. Reddit'te biri 2080 ti ile aynı sorunu yaşamış örnek videoyu göndermiştim. (ben 5700 XT nitro kullanıyorum) Aynı zamanda gpu mclk masa üstünde 1750 MHz çalışıyordu (bu amd ile ilgili) sağolsun b0Ni arkadaşım denemeler yaparak 137 Mhz frekansını bulmuş. Sorunsuz olarak masaüstünde Gpu mclk 200 olarak ve genelinde freesync açık olarak sorunsuz kullanıyoruz. Belki ileride yeni monitör driver'ı çıkabilir...
  • monitöre görüntü çok geç geliyor herkeste aynı mı, pc zaten yavaş açılıyor ama monitöre görüntü masaüstü geldiğinde falan gelmiş oluyor neredeyse. aldığımda da geç geliyor ama gitgide uzuyor sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

monitöre görüntü çok geç geliyor herkeste aynı mı, pc zaten yavaş açılıyor ama monitöre görüntü masaüstü geldiğinde falan gelmiş oluyor neredeyse. aldığımda da geç geliyor ama gitgide uzuyor sanki
    Ben ilk önce pc'yi sonra monitörü açıyorum. Eğer monitör sürekli açık duruyorsa öyle bir durum oluyor sanki ama abartılı değil...
  • Recep Eliçevik R kullanıcısına yanıt
    Monitörü hiç kapatmiyorim, pcyi açtığımda ışığı mavi oluyor ama oturum açılış ekranı veya masaüstünde geliyor görüntü anca. Anakart loosunu sadece reset atarken görebiliyorum normalde pcyi açarken orada görüntü gelmemiş oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Durum bende de aynı hocam. Ama ilk önce makineyi sonra monitörü açtığım zaman daha hızlı görüntü geliyor...
  • Adamlar hâlâ daha dp 1.2 koyuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 5 Ağustos 2020; 23:46:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hellguard

Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim.

Viewsonic bu nedir yahu? Şuna kim onay vermiş olabilir üretim/paketleme aşamasında aklım almıyor hakikaten.

monitörü dün aldım, aynı şekilde çıktı , nasıl bir mantıkla bunu yapabilmişler anlamadım gerçekten.

• Arkadaşlar slm ben ps4 proda kullanıyorumm monitörü hdmi kablom 2.0 ayrıca LG 4ktv var sorunsuz bir şekilde çalışıyor 4k monitörde 1440p açılmıyor ps4 pro kullanan varmı bu şekilde bir sıkıntı yaşayanınız oldumu bağlantılar herşey doğru

• Ertugrul_iyi E kullanıcısına yanıt
    ps4'ün 1440p desteği yok diye biliyorum, 1080p/4K sadece. 1080p olarak çalışması lazım yani
  • halukkilic kullanıcısına yanıt
    2000 tl e alıp bunun yüzünden iade etmiştim, bir firma kendi ürününü ancak bu kadar mahvedebilirdi. Sıfır açılmamış ürün alıyoruz, olan saçmalığa bak.

• Merhaba arkadaşlar, ben de dün bu ürünü alarak aranıza katıldım. Vatan'dan görüp ve deneyip aldım, her üründe olduğu gibi benimkinde de yapışkan vardı fakat pek bir sorun değil benim için. Curve ekran almak istemedim, zira rahatsız olacaktım. 4 bin liralarada çıkmak istemedim ve tek seçenek geriye bu kalıyordu. Şuan için oldukça memmunum, beni tatmin etti açıkcası. Fakat aklıma takılan bir husus var, bu ürünün ekranında bir ekran koruyucu mu bulunuyor acaba? Merak ediyorum da, cevaplayan olursa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evilzone

Merhaba arkadaşlar, ben de dün bu ürünü alarak aranıza katıldım. Vatan'dan görüp ve deneyip aldım, her üründe olduğu gibi benimkinde de yapışkan vardı fakat pek bir sorun değil benim için. Curve ekran almak istemedim, zira rahatsız olacaktım. 4 bin liralarada çıkmak istemedim ve tek seçenek geriye bu kalıyordu. Şuan için oldukça memmunum, beni tatmin etti açıkcası. Fakat aklıma takılan bir husus var, bu ürünün ekranında bir ekran koruyucu mu bulunuyor acaba? Merak ediyorum da, cevaplayan olursa çok sevinirim.
    Hocam hayırlı olsun, ekranda herhangi bir koruyucu bulunmuyor. (En azından benim aldığımda yoktu) Mat ekrandan dolayı böyle bir izlenime kapılmış olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

Monitörü hiç kapatmiyorim, pcyi açtığımda ışığı mavi oluyor ama oturum açılış ekranı veya masaüstünde geliyor görüntü anca. Anakart loosunu sadece reset atarken görebiliyorum normalde pcyi açarken orada görüntü gelmemiş oluyor
    b0Ni @ hocam selam, windows güncellemesi ile ekranda bios girme kısmı görünmeye başladı. Sonrasında yine windows güncellemesiyle ekran yine kayboldu ve ilk açılışta 137 Hz'de siyah ekranla karşılaşıyorum. (144 Hz'de olmuyor) Monitörü açıp kapatırsam görüntü geliyor, hatta windows ayarlarından enerji tasarrufunda monitörü kapatı seçersem monitör yine açılmıyor. Anahtardan açıp kapatmak zorunda kalıyorum. Bunlar windows update sonrası oldu. Sende durum nedir?

• Recep Eliçevik R kullanıcısına yanıt
    ben win10 1909'dayım 2004'e güncellememedim, girip güncelleme yapmıyorum otomatikte duruyor hangilerini yaptı bilmiyorum en son. dediğin sorunu yaşamadım ama açılıştaki siyah ekran süresi baya uzadı benim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Eliçevik

Hocam hayırlı olsun, ekranda herhangi bir koruyucu bulunmuyor. (En azından benim aldığımda yoktu) Mat ekrandan dolayı böyle bir izlenime kapılmış olabilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam. Aslında monitörün sağ ve sol üst çerçevesinde baloncuk tarzı şeyler gördüm ve bu yüzden var sandım. Dediğiniz gibi mat ekrandan da olabilir aslında. Viewsonic instagram sayfasına da mesaj attım böyle böyle diye, onlarda herhangi bir koruyucu olmadığını söylediler... Göz yanılgısı sanırım.

• Arkadaşlar merhaba kronik sorunlu mu bu monitör acaba titreme sorununu okudum geçmiş sayfalarda.
    5700 XT ekran kartım var ve 3k bandından en iyi özelliklere sahip monitör bu gibi gözüküyor.
    Tavsiye eder misiniz ?
  • Monitore dokununca veya masayı sallayınca görüntü gidip geliyor. Çok hassas neden olabilir. Kabloları kontrol ettim yerine oturmuş durumda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhankan43

Arkadaşlar merhaba kronik sorunlu mu bu monitör acaba titreme sorununu okudum geçmiş sayfalarda.
    5700 XT ekran kartım var ve 3k bandından en iyi özelliklere sahip monitör bu gibi gözüküyor.
    Tavsiye eder misiniz ?
    Hocam 144 hz'de flickering yapıyordu ve ram'ler masa üstünde en yüksek frekansta çalışıyordu. (Yüksek çalışmasının sebebi Amd bende ve buradaki forumdan bir arkadaşta da 5700 XT var) Sağolsun b0Ni arkadaşımız CRU ile 137 Hz'de sorunsuz çalıştığını ve ram frekansının düştüğünü tespit etti, bu frekansta kullanıyoruz... Tuş takımı çok iyi biz kara cuma zamanı 2000 liraya aldığımız için tam bir F/P monitörü. İş amaçlı da kullandığım için ips panel tercih ettim... Tercih sizin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

Monitore dokununca veya masayı sallayınca görüntü gidip geliyor. Çok hassas neden olabilir. Kabloları kontrol ettim yerine oturmuş durumda.
    Hocam hayırlı olsun, bence kabloyu tekrar kontrol edin. hdmi ise DP ile, DP ise hdmi ile tekrar kontrol edin derim...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.